Ezek a 2020-as divat legtrendibb színei

Íme a 2020-as tavaszi divat legtrendibb színei


2020 trendszínei tavasszal

Megérkezett a csodás tavasz. Mi már alig vártuk, hogy újra süssön a nap, nyíljanak a virágok, és daloljanak a madarak, na meg persze hogy a szürke téli ruhatárunkat a vidám tavaszi kollekció darabjaira cseréljük. Színes sálak, kiszoknyák, lenge kabátok ideje elérkezett. Mutatjuk is a legtrendibb színeket, amikből érdemes ezeket beszerezni!


Sárga

A 2020 tavaszi divatszínek között termeszesen szerepel az üde sárga is. Nincs tavasz a nap ihlette sárga nélkül idén sem! Több árnyalata is nagyon divatos most, az élénk napsárgán túl a visszafogott pasztell sárga is. Így akkor is viselheted bátran, ha kerülöd a feltűnést.

 

Rózsaszín

Nincsen tavasz rózsaszín nélkül idén sem! Egy biztos dolog van az életben, ha megjelenik a tavasz, virágzanak a csodás cseresznyefák, akkor egy ilyen ihletésű pasztell rózsaszín darabbal nem tudsz mellé fogni. De a rózsaszín neon árnyalata is nagyon jó választás lehet.

 

Klasszikus kék

Idén a klasszikus kék nyerte el az év színe kinevezést. Ezért ezt a színt sem hagyhatjuk ki a tavaszi gardróbunkból. A klasszikus kék egy kicsit üde, egy kicsit elegáns, egy kicsit visszafogott, amolyan klasszikus, ahogyan a neve is mondja. nem túl feltűnő, de mégis lehengerlő. Remekül kombinálható a feketén és a földszíneken túl a zölddel is.

 

Zöldek

Igen a zöldek nagyon jól párosíthatók a kékkel, és ez azért is fontos, mert bizony az idei tavaszi kollekció nagy slágerszínei. A fák üdeségéből merített szín bár sokak számára kicsit meredeknek tűnhet, kiváló tavaszi viseled, már csak azért is, mert idén főleg a visszafogottabb árnyalatai hódítanak.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni!