Ezek a 2020-as divat legtrendibb színei

Íme a 2020-as tavaszi divat legtrendibb színei


2020 trendszínei tavasszal

Megérkezett a csodás tavasz. Mi már alig vártuk, hogy újra süssön a nap, nyíljanak a virágok, és daloljanak a madarak, na meg persze hogy a szürke téli ruhatárunkat a vidám tavaszi kollekció darabjaira cseréljük. Színes sálak, kiszoknyák, lenge kabátok ideje elérkezett. Mutatjuk is a legtrendibb színeket, amikből érdemes ezeket beszerezni!


Sárga

A 2020 tavaszi divatszínek között termeszesen szerepel az üde sárga is. Nincs tavasz a nap ihlette sárga nélkül idén sem! Több árnyalata is nagyon divatos most, az élénk napsárgán túl a visszafogott pasztell sárga is. Így akkor is viselheted bátran, ha kerülöd a feltűnést.

 

Rózsaszín

Nincsen tavasz rózsaszín nélkül idén sem! Egy biztos dolog van az életben, ha megjelenik a tavasz, virágzanak a csodás cseresznyefák, akkor egy ilyen ihletésű pasztell rózsaszín darabbal nem tudsz mellé fogni. De a rózsaszín neon árnyalata is nagyon jó választás lehet.

 

Klasszikus kék

Idén a klasszikus kék nyerte el az év színe kinevezést. Ezért ezt a színt sem hagyhatjuk ki a tavaszi gardróbunkból. A klasszikus kék egy kicsit üde, egy kicsit elegáns, egy kicsit visszafogott, amolyan klasszikus, ahogyan a neve is mondja. nem túl feltűnő, de mégis lehengerlő. Remekül kombinálható a feketén és a földszíneken túl a zölddel is.

 

Zöldek

Igen a zöldek nagyon jól párosíthatók a kékkel, és ez azért is fontos, mert bizony az idei tavaszi kollekció nagy slágerszínei. A fák üdeségéből merített szín bár sokak számára kicsit meredeknek tűnhet, kiváló tavaszi viseled, már csak azért is, mert idén főleg a visszafogottabb árnyalatai hódítanak.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!