Ezek a 2020-as divat legtrendibb színei

Íme a 2020-as tavaszi divat legtrendibb színei


2020 trendszínei tavasszal

Megérkezett a csodás tavasz. Mi már alig vártuk, hogy újra süssön a nap, nyíljanak a virágok, és daloljanak a madarak, na meg persze hogy a szürke téli ruhatárunkat a vidám tavaszi kollekció darabjaira cseréljük. Színes sálak, kiszoknyák, lenge kabátok ideje elérkezett. Mutatjuk is a legtrendibb színeket, amikből érdemes ezeket beszerezni!


Sárga

A 2020 tavaszi divatszínek között termeszesen szerepel az üde sárga is. Nincs tavasz a nap ihlette sárga nélkül idén sem! Több árnyalata is nagyon divatos most, az élénk napsárgán túl a visszafogott pasztell sárga is. Így akkor is viselheted bátran, ha kerülöd a feltűnést.

 

Rózsaszín

Nincsen tavasz rózsaszín nélkül idén sem! Egy biztos dolog van az életben, ha megjelenik a tavasz, virágzanak a csodás cseresznyefák, akkor egy ilyen ihletésű pasztell rózsaszín darabbal nem tudsz mellé fogni. De a rózsaszín neon árnyalata is nagyon jó választás lehet.

 

Klasszikus kék

Idén a klasszikus kék nyerte el az év színe kinevezést. Ezért ezt a színt sem hagyhatjuk ki a tavaszi gardróbunkból. A klasszikus kék egy kicsit üde, egy kicsit elegáns, egy kicsit visszafogott, amolyan klasszikus, ahogyan a neve is mondja. nem túl feltűnő, de mégis lehengerlő. Remekül kombinálható a feketén és a földszíneken túl a zölddel is.

 

Zöldek

Igen a zöldek nagyon jól párosíthatók a kékkel, és ez azért is fontos, mert bizony az idei tavaszi kollekció nagy slágerszínei. A fák üdeségéből merített szín bár sokak számára kicsit meredeknek tűnhet, kiváló tavaszi viseled, már csak azért is, mert idén főleg a visszafogottabb árnyalatai hódítanak.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Ajándékozz egy romantikus wellness utazást párodnak

Wellness hétvége: a legjobb évfordulós ajándék!

Tanácstalan van, mit adj párodnak ajándékba évfordulótokra, esetleg születésnapja lesz, vagy csak úgy meg akarod lepni? Nincs is jobb, minthogy egy kis együtt töltött időt ajándékozol neki. Egy romantikus wellness hétvégének nemcsak, hogy nagyon fog örülni párod, de kapcsolatotokra is jó hatással lesz egy közös kikapcsolódás.

Így újítsd meg idén nyáron a ruhatárad: az online ruha rendelés trükkjei

Így újítsd meg idén nyáron a ruhatárad: az online ruha rendelés trükkjei

Idén nyáron a járványhelyzetre való tekintettel sokan kerülik a boltokba járást. Szerencsére az online rendelés nagyon elterjedt, így nem kell nélkülöznöd a nyár legszebb darabjait! Mutatjuk, mire érdemes ügyelni, ha online rendelnél. 

Így válaszd ki a megfelelő helyszínt rendezvényedhez

A tökéletes rendezvény alapja a tökéletes rendezvényhelyszín

Bármilyen alkalomról is legyen szó, családi vagy üzleti, évforduló, ballagás, születésnap, eljegyzés vagy esküvő, egy tökéletesen megválasztott rendezvényhelyszín nélkül, nem lehet tökéletes egyetlen esemény sem! Minden rendezvényhelyszín alapját az adja, hogy hol tartják, ezért nagyon fontos a jó választás. Ezeket a szempontokat kell figyelembe venni!