Ezek a 2020-as divat legtrendibb színei

Íme a 2020-as tavaszi divat legtrendibb színei


2020 trendszínei tavasszal

Megérkezett a csodás tavasz. Mi már alig vártuk, hogy újra süssön a nap, nyíljanak a virágok, és daloljanak a madarak, na meg persze hogy a szürke téli ruhatárunkat a vidám tavaszi kollekció darabjaira cseréljük. Színes sálak, kiszoknyák, lenge kabátok ideje elérkezett. Mutatjuk is a legtrendibb színeket, amikből érdemes ezeket beszerezni!


Sárga

A 2020 tavaszi divatszínek között termeszesen szerepel az üde sárga is. Nincs tavasz a nap ihlette sárga nélkül idén sem! Több árnyalata is nagyon divatos most, az élénk napsárgán túl a visszafogott pasztell sárga is. Így akkor is viselheted bátran, ha kerülöd a feltűnést.

 

Rózsaszín

Nincsen tavasz rózsaszín nélkül idén sem! Egy biztos dolog van az életben, ha megjelenik a tavasz, virágzanak a csodás cseresznyefák, akkor egy ilyen ihletésű pasztell rózsaszín darabbal nem tudsz mellé fogni. De a rózsaszín neon árnyalata is nagyon jó választás lehet.

 

Klasszikus kék

Idén a klasszikus kék nyerte el az év színe kinevezést. Ezért ezt a színt sem hagyhatjuk ki a tavaszi gardróbunkból. A klasszikus kék egy kicsit üde, egy kicsit elegáns, egy kicsit visszafogott, amolyan klasszikus, ahogyan a neve is mondja. nem túl feltűnő, de mégis lehengerlő. Remekül kombinálható a feketén és a földszíneken túl a zölddel is.

 

Zöldek

Igen a zöldek nagyon jól párosíthatók a kékkel, és ez azért is fontos, mert bizony az idei tavaszi kollekció nagy slágerszínei. A fák üdeségéből merített szín bár sokak számára kicsit meredeknek tűnhet, kiváló tavaszi viseled, már csak azért is, mert idén főleg a visszafogottabb árnyalatai hódítanak.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövege



Cikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Legjobb helyszínt osztálytalálkozóhoz

Így találd meg a tökéletes helyszínt osztálytalálkozódhoz!

Az osztálytalálkozó egy nagyon fontos esemény, ezért az is fontos, hogy sikerüljön egy jó helyszínt találni. Na de mégis hogyan? Mutatjuk, mit kell figyelembe venned, amikor helyszíneket keresgélsz osztálytalálkozóra. Íme néhány szempont, amelyeket érdemes figyelembe venni a helyszín kiválasztásakor:

konferencia szervezés hatékonyan

Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!

Konferencia megszervezésével bíztak meg? Szeretnéd h minden zökkenőmentes lenne, és sikeresen lebonyolíthatnád a szakmai eseményt, amiről jól tudod, hogy egyáltalán nem olyan könnyű? Ne aggódj segítünk néhány hasznos tanáccsal!

esztétikus fogkorrekció típusai

A fogakat esztétikusan is lehet korrigálni, pótolni – Mutatjuk hogyan!

Az orvostudomány fejlődésének köszönhetően ma már olyan esztétikus megoldásokkal lehet pótolni, illetve korrigálni a rossz, és hiányos fogakat, hogy nemhogy észrevehetetlen lesz a különbség, az eredmény jobb lesz, mint az eredeti. A minőségi fogpótló anyagok nagyon természetesek, nem mesterkélten fehérek, hanem a csont, azaz fog színével megegyezőek. Így lehet esztétikusan pótolni, korrigálni a fogakat!