Ezek a 2020-as divat legtrendibb színei

Íme a 2020-as tavaszi divat legtrendibb színei


2020 trendszínei tavasszal

Megérkezett a csodás tavasz. Mi már alig vártuk, hogy újra süssön a nap, nyíljanak a virágok, és daloljanak a madarak, na meg persze hogy a szürke téli ruhatárunkat a vidám tavaszi kollekció darabjaira cseréljük. Színes sálak, kiszoknyák, lenge kabátok ideje elérkezett. Mutatjuk is a legtrendibb színeket, amikből érdemes ezeket beszerezni!


Sárga

A 2020 tavaszi divatszínek között termeszesen szerepel az üde sárga is. Nincs tavasz a nap ihlette sárga nélkül idén sem! Több árnyalata is nagyon divatos most, az élénk napsárgán túl a visszafogott pasztell sárga is. Így akkor is viselheted bátran, ha kerülöd a feltűnést.

 

Rózsaszín

Nincsen tavasz rózsaszín nélkül idén sem! Egy biztos dolog van az életben, ha megjelenik a tavasz, virágzanak a csodás cseresznyefák, akkor egy ilyen ihletésű pasztell rózsaszín darabbal nem tudsz mellé fogni. De a rózsaszín neon árnyalata is nagyon jó választás lehet.

 

Klasszikus kék

Idén a klasszikus kék nyerte el az év színe kinevezést. Ezért ezt a színt sem hagyhatjuk ki a tavaszi gardróbunkból. A klasszikus kék egy kicsit üde, egy kicsit elegáns, egy kicsit visszafogott, amolyan klasszikus, ahogyan a neve is mondja. nem túl feltűnő, de mégis lehengerlő. Remekül kombinálható a feketén és a földszíneken túl a zölddel is.

 

Zöldek

Igen a zöldek nagyon jól párosíthatók a kékkel, és ez azért is fontos, mert bizony az idei tavaszi kollekció nagy slágerszínei. A fák üdeségéből merített szín bár sokak számára kicsit meredeknek tűnhet, kiváló tavaszi viseled, már csak azért is, mert idén főleg a visszafogottabb árnyalatai hódítanak.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 Balaton-felvidék látnivaló

3 látnivaló a Balaton-felvidéken, ami téged is el fog varázsolni

Magyarország egyik legszebb része a Balalton-felvidék, ahol a kanyargó dimbek-dombok őrzik a nyugtát sosem találó magyar tenger hullámait. Erre a vidékre invitálunk most titeket, és mutatunk 3 olyan különleges helyszínt is itt, ami garantáltan el fog varázsolni titeket.  Jöjjön hát 3 csodaszép hely a Balaton-felvidék dűnéiről.

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!