Ismét hódít a fa homlokzatburkolat!

Ismét hódít a fa homlokzatburkolat!


Fa homlokzatburkolat

Hogy kimentek volna a divatból a fa homlokzati elemek? Hát akkor ha meglátod ezt a három házat, akkor biztosan másképpen fogod gondolni! Szerintünk bámulatosan szépek!


Fa homlokzat előnye

 

A képek láttán úgy gondoljuk, hogy nem igazán szorul magyarázatra, de hogy néhány szót mégiscsak ejtsünk róla, az esztétikus megjelenésen túl egyértelműen megállapítható, hogy a közhiedelemmel ellentétben a fa időtálló. Természetesen néha le kell ápolni, de ennyit ezért a gyönyörű látványért úgy gondoljuk megtehetünk.

 

Abban az esetben pedig, ha akácfa homlokzatburkolatot választunk, akkor a legjobb döntést hozzuk, hiszen az akácfa nem csak szép, hanem az egyik legtartósabb fafajta, így a fagyok, csapadék vagy a perzselő napsütésnek is ellenáll. Nem fog kiszálkásodni, de nyugodtan érdeklődjünk annak ápolásáról a szakembereknél, akik meg fogják ezt az állítást erősíteni. 

 

Nos, akkor íme a három említett ház. Nekünk nagyon tetszenek!

 

 

 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Legjobb molett ruhák őszre

A legjobb Plus Size ruhák őszre

Beköszöntött az ősz és vele együtt a hideg, a nyári lenge ruhák egy időre a szekrény mélyére kerülnek. De molettként mit érdemes felvenni a hideg napokban? Mutatjuk a legpraktikusabb és legcsinosabb molett rucikat!

Készíts éles képeket kamerastabilizátorral

Felejtsd el a homályos képeket!

Manapság nem nehéz egy jó képet készíteni, hiszen a legtöbb okostelefonban nagyon jó kamerák vannak. De biztos te is sokszor észrevetted, hogy ennek ellenére pillanatképek vagy gyorsan mozgó jelenségeket nehéz megörökíteni, de szerencsére nem lehetetlen. Ha tényleg jó minőségű képeket és videókat szeretnél készíteni, akkor jobb lesz beszerezned egy kamerastabilizátort.

Hangulatos étterem a Parlamentnél

Hangulatos étterem a Parlament szomszédságában

A szeretteinkkel, barátainkkal, családtagjainkkal együtt töltött minőségi idő mindannyiunk életében egyik legfontosabb része. Bár nem szükséges különleges alkalom ahhoz, hogy eltöltsünk együtt néhány kellemes órát, egy különleges helyszín mégsem árt!