Így viselkedj a csapatépítésen, hogy a szívükbe zárjanak a kollégák!

Legyél te a csapatépítésen a sztár!


csapatépítés

Ha csapatépítésre mentek a kollégákkal, akkor bizony a munkahelyi témákon túl egyéb személyesebb témák is terítékre kerülnek, a bulikról, vetélkedőkről már nem is beszélve.


Csapatépítés fontossága

 

Fontos tisztáznod magadban, hogy miért is jött létre a csapatépítő program. A vezetőség célja az, hogy összekovácsolja a csapatot, azaz végső soron harmonikus munkahelyi légkört teremtsen.

 

Miért is fontos ez?

 

Az elégedett és megbecsült munkaerő sokkal hatékonyabb, mint a lebecsült, frusztrált fajta.

Ha egy összetartó csapat áll az ember mögött, akkor mindenféle munkahelyi problémát könnyebben vesznek az érintett felek, mint anélkül, így fontos, hogy jó munkahelyi kapcsolatokat alakítsunk ki.

 

Mit kell tennem ehhez?

 

A csapatépítés alkalmával – pláne ha újak vagyunk a cégnél – nagyon fontos, hogy jó benyomást keltsünk. Egy vidám, mosolygós, segítőkész embernek sokkal többen vágynak a társaságára, mint egy búval bélelt, magába fordulóéra, így még ha nem is jellemző ránk a jókedv és vidámság, erőltessük meg magunkat a jövőnk érdekében!

 

Nyilván hosszútávon nem tudja az ember megjátszani magát, de higgyétek el, hogy ha rákötelezed magad a nevetésre, akkor az egy idő után magától fog jönni, és képes leszel minden problémádat derűsen fogadni. A jókedv pedig ragályos, így kollégáid keresni fogják a társaságodat!

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!