Figyelj oda, mit teszel céges csapatépítésen!

Mire ügyelj egy céges csapatépítésen?


Erre figyelj a céges csapatépítéskor!

Egyre népszerűbb a céges csapatépítő a munkáltatók részéről, hiszen ennek az eseménynek a hatására a munkavállalók sokkal hatékonyabb munkavégzésre lesznek képesek. Ilyenkor kötetlenebb a hangulat, sőt sokszor még egy kis alkohol ital is az asztalra kerül. Cikkünkből kiderül, hogy mire kell odafigyelned, hogy a csapatépítő végeztével ne kössenek a talpadra útilaput. 


Alkoholfogyasztás csapatépítőn

 

Felnőtt emberek vagyunk, ha megkívánunk egy ilyen rendezvényen egy kis alkoholt, akkor nyugodtan igyunk csak, azonban ami nagyon fontos – kiváltképpen egy céges esemény esetében – tartsunk mértéket!

Senki sem kíváncsi arra, hogy milyen balul sült el egy kapcsolatod, illetve arra sem, ahogy részegen leesel a földre egy asztalon lejtett tánc után. Pláne, ha még rosszul is leszel, akkor számíthatsz arra, hogy a kollégáknak is meglesz rólad a véleményük. 

 

Ne áskálódj!

 

Bármennyire is kedveljük a kollégákat, vagy bármennyire tartjuk őket ellenszenvesnek, nem szabad soha áskálódnunk! Mindig gondolj arra, ha éppen valami rosszat szeretnél mondani, hogy könnyen visszamondhatják az illetőnek, vagy az elmondottakat elferdítve rossz fényben tüntetnek téged fel. 

 

Mi a fontos akkor?

 

Legyél nyitott, és tettre kész! Egy csapatépítő helyszín Balatonon vagy vidéken milliónyi lehetőséget kínál számotokra, sőt általában külön csapatépítő programokon is részt vesztek ekkor. Még ha félénkebb is vagy, akkor sem javasoljuk a háttérbe vonulást, próbáld elengedni magad és szólj hozzá a feladatokhoz, beszélgetésekhez!Ha estére sütögetést vagy bulit szervez a vezetőség, akkor se vonulj el a szobádba arra hivatkozva, hogy álmos vagy, hanem egy-két órán keresztül legalább maradj a társasággal! Ilyenkor igazán összebarátkozhatsz a munkatársakkal, sőt az esetleges nézeteltérések is könnyen megoldódhatnak. 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!