Figyelj oda, mit teszel céges csapatépítésen!

Mire ügyelj egy céges csapatépítésen?


Erre figyelj a céges csapatépítéskor!

Egyre népszerűbb a céges csapatépítő a munkáltatók részéről, hiszen ennek az eseménynek a hatására a munkavállalók sokkal hatékonyabb munkavégzésre lesznek képesek. Ilyenkor kötetlenebb a hangulat, sőt sokszor még egy kis alkohol ital is az asztalra kerül. Cikkünkből kiderül, hogy mire kell odafigyelned, hogy a csapatépítő végeztével ne kössenek a talpadra útilaput. 


Alkoholfogyasztás csapatépítőn

 

Felnőtt emberek vagyunk, ha megkívánunk egy ilyen rendezvényen egy kis alkoholt, akkor nyugodtan igyunk csak, azonban ami nagyon fontos – kiváltképpen egy céges esemény esetében – tartsunk mértéket!

Senki sem kíváncsi arra, hogy milyen balul sült el egy kapcsolatod, illetve arra sem, ahogy részegen leesel a földre egy asztalon lejtett tánc után. Pláne, ha még rosszul is leszel, akkor számíthatsz arra, hogy a kollégáknak is meglesz rólad a véleményük. 

 

Ne áskálódj!

 

Bármennyire is kedveljük a kollégákat, vagy bármennyire tartjuk őket ellenszenvesnek, nem szabad soha áskálódnunk! Mindig gondolj arra, ha éppen valami rosszat szeretnél mondani, hogy könnyen visszamondhatják az illetőnek, vagy az elmondottakat elferdítve rossz fényben tüntetnek téged fel. 

 

Mi a fontos akkor?

 

Legyél nyitott, és tettre kész! Egy csapatépítő helyszín Balatonon vagy vidéken milliónyi lehetőséget kínál számotokra, sőt általában külön csapatépítő programokon is részt vesztek ekkor. Még ha félénkebb is vagy, akkor sem javasoljuk a háttérbe vonulást, próbáld elengedni magad és szólj hozzá a feladatokhoz, beszélgetésekhez!Ha estére sütögetést vagy bulit szervez a vezetőség, akkor se vonulj el a szobádba arra hivatkozva, hogy álmos vagy, hanem egy-két órán keresztül legalább maradj a társasággal! Ilyenkor igazán összebarátkozhatsz a munkatársakkal, sőt az esetleges nézeteltérések is könnyen megoldódhatnak. 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Legjobb fiús ajándékok

Legjobb ajándék ötletek kisfiúknak

Gyerekeknek ajándékot venni nem egyszerű, hiszen szeretnénk minden szempontból a legtökéletesebbet megtalálni. Ehhez figyelembe kell vennünk nagyon sok mindent, mikkel szeret játszani, mi az, ami nincs még neki, mire lenne szüksége, mi hatna pozitívan a fejlődédére és még sorolhatnánk. Most összeszedtünk néhány igazán jó ötletet. 

Így lassíts le a karácsonyi rohanásban

Így éld túl a karácsonyi hajtást!

A karácsonyi hajtás nagyon megviselő tud lenni, megannyi stressz gyülemlik fel az emberben a teljesítési kényszer miatt. Nem elég, hogy a munkahelyen is megnövekednek ilyenkor a teendők, és év vége felé egyre nagyobbak az elvárások, de otthon is készülni kell az ünnepekre. Arról már ne is beszéljünk, hogy a boltokban mekkora sorok kígyóznak, ami megint csak stressz eredményez. Hogyan lehet ezt enyhíteni.   

Így válaszd ki a megfelelő helyszínt rendezvényedhez

A tökéletes rendezvény alapja a tökéletes rendezvényhelyszín

Bármilyen alkalomról is legyen szó, családi vagy üzleti, évforduló, ballagás, születésnap, eljegyzés vagy esküvő, egy tökéletesen megválasztott rendezvényhelyszín nélkül, nem lehet tökéletes egyetlen esemény sem! Minden rendezvényhelyszín alapját az adja, hogy hol tartják, ezért nagyon fontos a jó választás. Ezeket a szempontokat kell figyelembe venni!