Ne csak egy hétig tartson a Balatoni nyaralás: eladó lakás a Balatonon

Ne csak egy hétig tartson a Balatoni nyaralás!


Balaton part élet

A magyar emberek közkedvelt nyári célpontja a Balaton partja, legyen az a déli, vagy az északi, mindenki imádja a magyar tengert. De, ha ennyire szeretjük, akkor mért csak jó esetben egy hetet töltünk el itt? Mért ne maradnál egész évben?


Egész évben a Balatonon

Bár legtöbben még csak nyáron csodálták meg, a Balaton az év minden napján, legyen akármilyen az idő, lenyűgöző. A látvány csodás, a levegő friss, a hangulat pedig szavakba sem önthető. A Balatonon lenni az év mindennapján megéri. Akkor még is miért ne költöznél oda?

 

Lakásvásárlás a Balatonon
 

Eladó lakás Balaton több pontján is van, de megéri a legjobbat választanod. Ami nemcsak a legjobb minőségű alapanyagok és a magasfokú szakértelemnek köszönhetően kimagasló színvonalú, de ára is alacsony. Egy felújított lakás erre a legjobb megoldás.

 

Éld át a nyarat a Balaton partján!

Te is mindig irigykedtél, az ott lakókra? Arról álmodoztál, hogy milyen jó lehet nekik, hiszen ők egész nyáron élvezhetik a Balaton varázsát? Sőt egész évben! Mért ne költöznél oda te is?

 

Balatoni élet a nyár után

A nyár végezetével elcsendesedik a tó partja, de ez nem jelenti azt, hogy minden teljesen kihal. Izgalmas programokból még így sincs hiány. Gasztrofesztiválok, szüreti mulatságok, adventi vásárok. Gondolkoztál már azon, hogy milyen lehet egy forralt borral a kezedben gyönyörködni a  befagyott Balatonban, esetleg korcsolyázni rajta?

 

A Balatoni közlekedés

Az infrastruktúra nagyon jól kiépített, így nem kell tartanod attól, hogy fél napig tartana bárhova eljutnod. Budapest már akár másfél óra alatt elérhető, ami abszolút nem sok ahhoz képest, hogy mennyi időt eltöltünk a fővárosi dugókban.

 

Balatoni nyitvatartások

A boltok nem zárnak be, persze a part menti lángosos bódék kivételével. A legtöbb bolt és étterem egész évben nyitva marad, hogy a helyieket kiszolgálja. Nem kell attól tartanod, hogy nem tudod beszerezni a számodra szükséges dolgokat.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!