Ne csak egy hétig tartson a Balatoni nyaralás: eladó lakás a Balatonon

Ne csak egy hétig tartson a Balatoni nyaralás!


Balaton part élet

A magyar emberek közkedvelt nyári célpontja a Balaton partja, legyen az a déli, vagy az északi, mindenki imádja a magyar tengert. De, ha ennyire szeretjük, akkor mért csak jó esetben egy hetet töltünk el itt? Mért ne maradnál egész évben?


Egész évben a Balatonon

Bár legtöbben még csak nyáron csodálták meg, a Balaton az év minden napján, legyen akármilyen az idő, lenyűgöző. A látvány csodás, a levegő friss, a hangulat pedig szavakba sem önthető. A Balatonon lenni az év mindennapján megéri. Akkor még is miért ne költöznél oda?

 

Lakásvásárlás a Balatonon
 

Eladó lakás Balaton több pontján is van, de megéri a legjobbat választanod. Ami nemcsak a legjobb minőségű alapanyagok és a magasfokú szakértelemnek köszönhetően kimagasló színvonalú, de ára is alacsony. Egy felújított lakás erre a legjobb megoldás.

 

Éld át a nyarat a Balaton partján!

Te is mindig irigykedtél, az ott lakókra? Arról álmodoztál, hogy milyen jó lehet nekik, hiszen ők egész nyáron élvezhetik a Balaton varázsát? Sőt egész évben! Mért ne költöznél oda te is?

 

Balatoni élet a nyár után

A nyár végezetével elcsendesedik a tó partja, de ez nem jelenti azt, hogy minden teljesen kihal. Izgalmas programokból még így sincs hiány. Gasztrofesztiválok, szüreti mulatságok, adventi vásárok. Gondolkoztál már azon, hogy milyen lehet egy forralt borral a kezedben gyönyörködni a  befagyott Balatonban, esetleg korcsolyázni rajta?

 

A Balatoni közlekedés

Az infrastruktúra nagyon jól kiépített, így nem kell tartanod attól, hogy fél napig tartana bárhova eljutnod. Budapest már akár másfél óra alatt elérhető, ami abszolút nem sok ahhoz képest, hogy mennyi időt eltöltünk a fővárosi dugókban.

 

Balatoni nyitvatartások

A boltok nem zárnak be, persze a part menti lángosos bódék kivételével. A legtöbb bolt és étterem egész évben nyitva marad, hogy a helyieket kiszolgálja. Nem kell attól tartanod, hogy nem tudod beszerezni a számodra szükséges dolgokat.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Legjobb molett ruhák őszre

A legjobb Plus Size ruhák őszre

Beköszöntött az ősz és vele együtt a hideg, a nyári lenge ruhák egy időre a szekrény mélyére kerülnek. De molettként mit érdemes felvenni a hideg napokban? Mutatjuk a legpraktikusabb és legcsinosabb molett rucikat!

Készíts éles képeket kamerastabilizátorral

Felejtsd el a homályos képeket!

Manapság nem nehéz egy jó képet készíteni, hiszen a legtöbb okostelefonban nagyon jó kamerák vannak. De biztos te is sokszor észrevetted, hogy ennek ellenére pillanatképek vagy gyorsan mozgó jelenségeket nehéz megörökíteni, de szerencsére nem lehetetlen. Ha tényleg jó minőségű képeket és videókat szeretnél készíteni, akkor jobb lesz beszerezned egy kamerastabilizátort.

Hangulatos étterem a Parlamentnél

Hangulatos étterem a Parlament szomszédságában

A szeretteinkkel, barátainkkal, családtagjainkkal együtt töltött minőségi idő mindannyiunk életében egyik legfontosabb része. Bár nem szükséges különleges alkalom ahhoz, hogy eltöltsünk együtt néhány kellemes órát, egy különleges helyszín mégsem árt!