Erre ügyeljünk az esküvői menüsor összeállításakor!

Mire ügyeljünk az esküvői menüsor összeállításakor?


esküvőhelyszín Budapesten- esküvői menüsor

Az, hogy pontosan milyen is az ideális menüsor az embere válogatja, hiszen mindenkinek más és más ízlése van.


Ami a menüsor összeállítását illeti fontos, hogy tartsuk szem előtt azt a szempontot, hogy nem csak magunknak rendelünk ilyenkor ételt, hanem az esküvő összes vendégének. Ezért attól még mert én mondjuk éppen vegetáriánius vagyok nem célszerű teljesen húsmentes menüsort választanunk, hiszen szinte teljesen kizárt dolog az, hogy a vendégek közül mindenki hasonló ízlésű legyen.

 

Fordítva  is igaz ez, amennyiben legszívesebben húst ennénk hússal ezzel sincsen semmi baj, de ne feledkezzünk meg azokról sem akik esetleg nem fogyasztanak húst.

 

Fontos, hogy azt is kérdezzük meg a meghívottaktól, hogy rendelkeznek-e valamilyen ételallergiával, mivel illik glutén- és laktózérzékenység fennállása esetén is külön étellel kell készülnünk.

 

Keressünk az esküvői ebéd/vacsora lebonyolításához tehát olyan helyet, ahol készségesen állnak rendelkezésünkre a menüt és a dekorációt illetően is. Az Ypsilon Café például finom ételein túlmenően barátságos és segítőkész személyzetéről is ismert, ezért ha őket választjuk biztosan nem fogunk csalódni. További részletekért kattints ide: esküvőhelyszín Budapesten.

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!