Erre ügyeljünk az esküvői menüsor összeállításakor!

Mire ügyeljünk az esküvői menüsor összeállításakor?


esküvőhelyszín Budapesten- esküvői menüsor

Az, hogy pontosan milyen is az ideális menüsor az embere válogatja, hiszen mindenkinek más és más ízlése van.


Ami a menüsor összeállítását illeti fontos, hogy tartsuk szem előtt azt a szempontot, hogy nem csak magunknak rendelünk ilyenkor ételt, hanem az esküvő összes vendégének. Ezért attól még mert én mondjuk éppen vegetáriánius vagyok nem célszerű teljesen húsmentes menüsort választanunk, hiszen szinte teljesen kizárt dolog az, hogy a vendégek közül mindenki hasonló ízlésű legyen.

 

Fordítva  is igaz ez, amennyiben legszívesebben húst ennénk hússal ezzel sincsen semmi baj, de ne feledkezzünk meg azokról sem akik esetleg nem fogyasztanak húst.

 

Fontos, hogy azt is kérdezzük meg a meghívottaktól, hogy rendelkeznek-e valamilyen ételallergiával, mivel illik glutén- és laktózérzékenység fennállása esetén is külön étellel kell készülnünk.

 

Keressünk az esküvői ebéd/vacsora lebonyolításához tehát olyan helyet, ahol készségesen állnak rendelkezésünkre a menüt és a dekorációt illetően is. Az Ypsilon Café például finom ételein túlmenően barátságos és segítőkész személyzetéről is ismert, ezért ha őket választjuk biztosan nem fogunk csalódni. További részletekért kattints ide: esküvőhelyszín Budapesten.

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Legjobb fiús ajándékok

Legjobb ajándék ötletek kisfiúknak

Gyerekeknek ajándékot venni nem egyszerű, hiszen szeretnénk minden szempontból a legtökéletesebbet megtalálni. Ehhez figyelembe kell vennünk nagyon sok mindent, mikkel szeret játszani, mi az, ami nincs még neki, mire lenne szüksége, mi hatna pozitívan a fejlődédére és még sorolhatnánk. Most összeszedtünk néhány igazán jó ötletet. 

Így lassíts le a karácsonyi rohanásban

Így éld túl a karácsonyi hajtást!

A karácsonyi hajtás nagyon megviselő tud lenni, megannyi stressz gyülemlik fel az emberben a teljesítési kényszer miatt. Nem elég, hogy a munkahelyen is megnövekednek ilyenkor a teendők, és év vége felé egyre nagyobbak az elvárások, de otthon is készülni kell az ünnepekre. Arról már ne is beszéljünk, hogy a boltokban mekkora sorok kígyóznak, ami megint csak stressz eredményez. Hogyan lehet ezt enyhíteni.   

Így válaszd ki a megfelelő helyszínt rendezvényedhez

A tökéletes rendezvény alapja a tökéletes rendezvényhelyszín

Bármilyen alkalomról is legyen szó, családi vagy üzleti, évforduló, ballagás, születésnap, eljegyzés vagy esküvő, egy tökéletesen megválasztott rendezvényhelyszín nélkül, nem lehet tökéletes egyetlen esemény sem! Minden rendezvényhelyszín alapját az adja, hogy hol tartják, ezért nagyon fontos a jó választás. Ezeket a szempontokat kell figyelembe venni!