Hasznos játékok, amiket neked is érdemes beszerezned

Hasznos játékok, amiket neked is érdemes beszerezned


Hasznos, és érdekes játékötletek

Vannak játékok, amik nem csak nagyon élvezetesek, hanem hasznosak is, hiszen a gyerekek valamilyen készségére pozitív hatással vannak. A kisgyerekek idejük nagy részét azzal töltik, hogy játszanak, mikor máskor tanuljanak, és sajátítsanak el új dolgokat, ha nem játék közben. Mutatunk 3 nagyon hasznos játékot, amit jó, ha te is beszerzel!


Társasjátékok

Manapság egyre több, és különbözőbb társasjáték van, tényleg mindenféle megtalálható a boltok polcain. Biztos te is találsz olyat, ami a te gyerkőcödet is leköti. Ha találsz egy jó játékot, a gyerek valósággal rajongani fog érte, szinte mindig ezzel akar majd játszani. A társasozás pedig fejleszti a logikai gondolkodást és a koncentrációs képességet is. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy már külön készségfejlesztő társasjátékok is vannak, amik kiemelten egy-egy készséget fejlesztenek.

 

Építőjátékok

Az építőjátékok gyerekeknek szintén nagyon hasznosak tudnak lenni, hiszen fejlesztik a szem-kéz koordinációt, a motorikus képességeket, és nem utolsósorban a fantáziát is. Építőjátékok gyerekeknek szintén többféle verzióban kapható, így nemcsak a kisfiúk, hanem a lányok is megtalálhatják a számukra leginkább tetsző darabokat: fa játékok, fém játékok, lego, golyópályák, téglás építőjátékok, városépítő játékok, játék makettek. A választék tényleg nagyon széles, a választásnál vedd figyelembe az ajánlott korosztályt is, míg a kisgyerekeknek a nagyobb elemek, addig a nagyobbaknak a lego az ideális.

 

Spoteszközök

Bár szigorú értelemben véve nem játék, de egy sporteszköz is nagyon hasznos tud lenni. A sport szerves részét kell, hogy képezze a gyerekek mindennapjainak. A gyerekeknek alapvetően nagyon nagy a mozgás igényük, ezért is nagyon hasznos lehet egy görkorcsolya, bicikli, frizbi, valamilyen labda, vagy éppen tollas szett. A sporttal nem csak a jobb mozgáskoordinációt sajátítják el a gyerekek, hanem az egészséges fejlődésük is biztosítva van.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!