Hasznos játékok, amiket neked is érdemes beszerezned

Hasznos játékok, amiket neked is érdemes beszerezned


Hasznos, és érdekes játékötletek

Vannak játékok, amik nem csak nagyon élvezetesek, hanem hasznosak is, hiszen a gyerekek valamilyen készségére pozitív hatással vannak. A kisgyerekek idejük nagy részét azzal töltik, hogy játszanak, mikor máskor tanuljanak, és sajátítsanak el új dolgokat, ha nem játék közben. Mutatunk 3 nagyon hasznos játékot, amit jó, ha te is beszerzel!


Társasjátékok

Manapság egyre több, és különbözőbb társasjáték van, tényleg mindenféle megtalálható a boltok polcain. Biztos te is találsz olyat, ami a te gyerkőcödet is leköti. Ha találsz egy jó játékot, a gyerek valósággal rajongani fog érte, szinte mindig ezzel akar majd játszani. A társasozás pedig fejleszti a logikai gondolkodást és a koncentrációs képességet is. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy már külön készségfejlesztő társasjátékok is vannak, amik kiemelten egy-egy készséget fejlesztenek.

 

Építőjátékok

Az építőjátékok gyerekeknek szintén nagyon hasznosak tudnak lenni, hiszen fejlesztik a szem-kéz koordinációt, a motorikus képességeket, és nem utolsósorban a fantáziát is. Építőjátékok gyerekeknek szintén többféle verzióban kapható, így nemcsak a kisfiúk, hanem a lányok is megtalálhatják a számukra leginkább tetsző darabokat: fa játékok, fém játékok, lego, golyópályák, téglás építőjátékok, városépítő játékok, játék makettek. A választék tényleg nagyon széles, a választásnál vedd figyelembe az ajánlott korosztályt is, míg a kisgyerekeknek a nagyobb elemek, addig a nagyobbaknak a lego az ideális.

 

Spoteszközök

Bár szigorú értelemben véve nem játék, de egy sporteszköz is nagyon hasznos tud lenni. A sport szerves részét kell, hogy képezze a gyerekek mindennapjainak. A gyerekeknek alapvetően nagyon nagy a mozgás igényük, ezért is nagyon hasznos lehet egy görkorcsolya, bicikli, frizbi, valamilyen labda, vagy éppen tollas szett. A sporttal nem csak a jobb mozgáskoordinációt sajátítják el a gyerekek, hanem az egészséges fejlődésük is biztosítva van.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Online játék rendelés

Webshopból játékot rendelni? Mutatjuk miért éri meg neked is!

Az interneten szinte bármit be lehet szerezni. Bizonyos dolgokat sokkal egyszerűbb a kanapénk kényelméből megrendelni, mint egy lépést is tenni értük. Persze vannak olyan dolgok is, amik tartogatnak némi kockázatot. Nem lesz jó a ruha mérete, kényelmetlen lesz a cipő, de a játékkal mégis mi történhetne? Egy játékot nyugodt szívvel meg lehet rendelni egy játék webáruházból  mindennemű kockázat nélkül.

Érvek  a felnőttbarát hotelek mellett

5 érv a felnőttbarát hotelek mellett

Sajnos hazánkban még nem elterjedtek a felnőttbarát hotelek, illetve elég sokan ellenszenvesek is ezzel a kifejezéssel kapcsolatban. Pedig higgyétek el, a felnőttbarát szállodák nem szörnyű helyek, sőt! Mutatjuk miért éri meg felnőttbarát hotelek megszállni!

TOP 3 évfordulós ajándék ötlet

TOP 3 évfordulós ajándék

Most lesz az évfordulótok, vagy valamilyen más jeles esemény, ezért szeretnéd párodat meglepni valami romantikus, és személyes ajándékkal? Segítünk! Íme az 3 legjobb évfordulós ajándék ötlet!