Bizonytalan vagy, hogy mikortól lehet utazni kisbabáddal? Íme néhány jó tanács!

Hogyan és mikor utazzunk kisbabánkkal


Utazás kisbabával

Minden szülő gondba kerül egyszer, hogy mikor érdemes és hogya utaztatni egy kisbabát. Félünk , hogy még korai, de már nagyon indulnánk egy közös kalandra. Íme néhány jó tanács, hogy mikortól és hogyan!


Természetes félelem egy szülőben, hogy aggódik, valamit túl korán vagy esetleg túl későn kezd el az első szülöttnél. Természetesen a második, harmadik vagy sokadik gyerekünknél már sokkal rutinosabban viselkedünk, de az első sok fejtörést okozhat még a legmagabiztosabb szülőnek is.

 

Az egyik kardinális kérdés, hogy mikortól is lehet elkezdeni vele az utazást. Természetes reakciós, hogy az édesanya vagy édeasapa kissé besokall a “bezártságtól” és már nagyon menne, de nem csak ez az egyetlen indító pontja az első közös utazásnak. 

 

A kisbabáknak is kellenek az új ingerek, így fejlődik a legjobban és a leggyorsabban az agyuk, mozgásuk, beszédük ezért kifejezetten jótékony hatása is lehet egy utazásnak a kicsire nézve. Ennek nagyon nincsen meghatározott ideje. Általában azzal szoktak gondban lenni a szülők, hogy aggódnak a hosszú úttól. Ezt azonban könnye ki tudják küszöbölni, ha elsőre egy kicsit kisebb lélegzetvételű útra indulnak és nem egyből 5 ország határát készülne átlépni. Ha a kicsit más egészen korán hozzá szoktatjuk az autókázáshoz, tuti biztos, hogy az igazak álmát fogja aludni majd az út során. Általában fél éves kortól már nyugodt szívvel elindulhatnak a babával a szülők egy nyaralásra akár.

 

A “Hogyan?” is igen sok problémát tud okozni. Érdemes először egy olyan helyre menni, hogy a saját “tanuló” dolgunkat is megkönnyítsük, ahol felkészülten várják a kisbabákat is. Az útra mindenképp vigyük magunkkal a kedvenc játékát, de akár néhány újdonságot is beszerezhetünk, az gyorsabban leköti majd a figyelmét. Ide kattintva keresgélhetsz: babajáték vásárlás

Szerző: c

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni!