Így motiváld magad a fogyókúrában: 3 hasznos tanács

Így motiváld magad a fogyókúrában: 3 hasznos tanács


Motivációk fogyókúrához

Nagyon sokak szeretnének megszabadulni kisebb vagy nagyobb súlyfeleslegtől, de fogyni egyáltalán nem könnyű. Belevágni, és végig csinálni nagyon nehéz, sok-sok motivációra és kitartásra van hozzá szükség. Mi most ebben szeretnénk nektek segíteni, mutatunk is 3 szuper motivációs trükköt fogyókúrához, amik reméljük nektek is segíteni fognak.


1. Tervezz, de ne legyél telhetetlen!

Az nagyon fontos, hogy legyenek terveid, mert tervek nélkül, mit sem érnek a célok, enélkül nem tudod pontosan mi szükséges ahhoz, hogy elérd a kitűzött célokat, megszabadulj a felesleges kilóktól, viszont ne legyél szigorú magaddal! Ha csak 2 kilométert futsz ma 3 helyett, vagy kicsivel több kalóriát viszel be, becsúszik mégis egy kis édesség, egy kocka csoki, ne add fel rögtön, ne hagyd abba azonnal a futást, és ne edd meg az egész táblát, hogy most már úgyis mindegy. Ez csupán azt jelenti, hogy a tervezettnél kicsit hosszabb ideig fog tartani az átalakulás, de ha befejezed, akkor sosem történik meg. Ne feledd, az is óriási eredmény, hogy végre teszel valamit, ne tűzz ki magad elé lehetetlent!

 

2. Fektess be egy kicsit a céljaidba!

Ez egy ősi pszichológiai trükk, ha befektetsz valamibe, akkor nem fogod hagyni, hogy elvesszen a pénzed, így a mozgást sem fogod abbahagyni, ha éppen abba fektetted a pénzedet. Vásárolj egy olyan eszközt, ami hasznos tényleg a fogyás szempontjából, és a későbbiekben is hasznos marad.  Például nagyon jó ötlet egy szobakerékpár vásárlása. Hiszen tudod használni hatékonyan kardióedzés gyanánt, a szobabiciklizés csakúgy égeti a zsírt, de a későbbiekben a súly megtartása érdekében is hasznát fogod venni, tökéletes befektetés.  

 

3. Tartsd meg a motivációdat!

Az elején még általában nagyon motivált mindenki, de egy-két hét elteltével ez rohamosan csökken, egy-két edzés könnyen kimarad, becsúszik egy-két sütemény, és sorolhatnánk, nem szabad pedig hagyni, hogy a motiváció alább fagyjon az első kísértésnél! Persze könnyű mondani, de mégis mit érdemes akkor tenni? Találj egy motiváló közösséget, akik segítenek átlendülni a nehézségeken, vagy rakj ki motiváló idézeteket, képeket, amik a céljaid felé repítenek! 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 Balaton-felvidék látnivaló

3 látnivaló a Balaton-felvidéken, ami téged is el fog varázsolni

Magyarország egyik legszebb része a Balalton-felvidék, ahol a kanyargó dimbek-dombok őrzik a nyugtát sosem találó magyar tenger hullámait. Erre a vidékre invitálunk most titeket, és mutatunk 3 olyan különleges helyszínt is itt, ami garantáltan el fog varázsolni titeket.  Jöjjön hát 3 csodaszép hely a Balaton-felvidék dűnéiről.

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!