Így motiváld magad a fogyókúrában: 3 hasznos tanács

Így motiváld magad a fogyókúrában: 3 hasznos tanács


Motivációk fogyókúrához

Nagyon sokak szeretnének megszabadulni kisebb vagy nagyobb súlyfeleslegtől, de fogyni egyáltalán nem könnyű. Belevágni, és végig csinálni nagyon nehéz, sok-sok motivációra és kitartásra van hozzá szükség. Mi most ebben szeretnénk nektek segíteni, mutatunk is 3 szuper motivációs trükköt fogyókúrához, amik reméljük nektek is segíteni fognak.


1. Tervezz, de ne legyél telhetetlen!

Az nagyon fontos, hogy legyenek terveid, mert tervek nélkül, mit sem érnek a célok, enélkül nem tudod pontosan mi szükséges ahhoz, hogy elérd a kitűzött célokat, megszabadulj a felesleges kilóktól, viszont ne legyél szigorú magaddal! Ha csak 2 kilométert futsz ma 3 helyett, vagy kicsivel több kalóriát viszel be, becsúszik mégis egy kis édesség, egy kocka csoki, ne add fel rögtön, ne hagyd abba azonnal a futást, és ne edd meg az egész táblát, hogy most már úgyis mindegy. Ez csupán azt jelenti, hogy a tervezettnél kicsit hosszabb ideig fog tartani az átalakulás, de ha befejezed, akkor sosem történik meg. Ne feledd, az is óriási eredmény, hogy végre teszel valamit, ne tűzz ki magad elé lehetetlent!

 

2. Fektess be egy kicsit a céljaidba!

Ez egy ősi pszichológiai trükk, ha befektetsz valamibe, akkor nem fogod hagyni, hogy elvesszen a pénzed, így a mozgást sem fogod abbahagyni, ha éppen abba fektetted a pénzedet. Vásárolj egy olyan eszközt, ami hasznos tényleg a fogyás szempontjából, és a későbbiekben is hasznos marad.  Például nagyon jó ötlet egy szobakerékpár vásárlása. Hiszen tudod használni hatékonyan kardióedzés gyanánt, a szobabiciklizés csakúgy égeti a zsírt, de a későbbiekben a súly megtartása érdekében is hasznát fogod venni, tökéletes befektetés.  

 

3. Tartsd meg a motivációdat!

Az elején még általában nagyon motivált mindenki, de egy-két hét elteltével ez rohamosan csökken, egy-két edzés könnyen kimarad, becsúszik egy-két sütemény, és sorolhatnánk, nem szabad pedig hagyni, hogy a motiváció alább fagyjon az első kísértésnél! Persze könnyű mondani, de mégis mit érdemes akkor tenni? Találj egy motiváló közösséget, akik segítenek átlendülni a nehézségeken, vagy rakj ki motiváló idézeteket, képeket, amik a céljaid felé repítenek! 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni!