Ez a legjobb játék a legénybúcsúra

Legjobb játékok legénybúcsúra


legénybúcsú Budapesten

A vőlegény utolsó szabad estéjét illik oly módon elbúcsúztatni, hogy az örök életre maradandó élmény legyen. Néhány pikáns játék némi alkohol és máris kész a tökéletes legénybúcsú.


Te már kitaláltad legjobb barátod legénybúcsújára a legjobb játékokat? Ha nem, semmi baj, mi most segítünk ebben.

 

Kvíz

 

Minden játék némi előkészületet igényel, s ez ennél a játéknál sincsen másképp. A kvízjátéknál mindössze egy kevés alkoholra (ehhez leginkább a sört ajánljuk, ha nem szeretnétek, hogy a vőlegény hamar kidőljön) lesz szükséged és a kérdéseket és válaszokat tartalmazó papírra.

 

A játék menete a következő:

 

A menyasszonnyal el kell beszélgetni a legénybúcsú előtt és fel kell tenni neki bizonyos kérdéseket, melyek kettejük kapcsolatával kapcsolatosak. Attól függően, hogy mennyire bevállalós a pár lehetnek ezek pikánsabb és általános kérdések is, mint például:

 

Hol ismerkedtek meg?

Mikor van az évfordulójuk?

Mikor és hol került sor az első együttlétre?

Hogy hívták a menyasszony első kutyáját?

Milyen ruha volt a menyasszonyon az első randevún?

stb.

 

Ezeket a kérdéseket a menyasszony megválaszolja, majd a legénybúcsún feltesszük őket a vőlegénynek, jó válasz esetén a haverok isznak egy deciliter (a mennyiséget itt mi szabjuk meg) sört, rossz válasz esetén pedig a vőlegény. Javasoljuk, hogy 20 kérdésnél többet ne tegyünk fel neki.

 

Ha a tökéletes helyet keresitek a fővárosban a legénybúcsúhoz, akkor ide kattintva találtok egy szuper helyszínt: legénybúcsú Budapesten.

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Legjobb fiús ajándékok

Legjobb ajándék ötletek kisfiúknak

Gyerekeknek ajándékot venni nem egyszerű, hiszen szeretnénk minden szempontból a legtökéletesebbet megtalálni. Ehhez figyelembe kell vennünk nagyon sok mindent, mikkel szeret játszani, mi az, ami nincs még neki, mire lenne szüksége, mi hatna pozitívan a fejlődédére és még sorolhatnánk. Most összeszedtünk néhány igazán jó ötletet. 

Így lassíts le a karácsonyi rohanásban

Így éld túl a karácsonyi hajtást!

A karácsonyi hajtás nagyon megviselő tud lenni, megannyi stressz gyülemlik fel az emberben a teljesítési kényszer miatt. Nem elég, hogy a munkahelyen is megnövekednek ilyenkor a teendők, és év vége felé egyre nagyobbak az elvárások, de otthon is készülni kell az ünnepekre. Arról már ne is beszéljünk, hogy a boltokban mekkora sorok kígyóznak, ami megint csak stressz eredményez. Hogyan lehet ezt enyhíteni.   

Így válaszd ki a megfelelő helyszínt rendezvényedhez

A tökéletes rendezvény alapja a tökéletes rendezvényhelyszín

Bármilyen alkalomról is legyen szó, családi vagy üzleti, évforduló, ballagás, születésnap, eljegyzés vagy esküvő, egy tökéletesen megválasztott rendezvényhelyszín nélkül, nem lehet tökéletes egyetlen esemény sem! Minden rendezvényhelyszín alapját az adja, hogy hol tartják, ezért nagyon fontos a jó választás. Ezeket a szempontokat kell figyelembe venni!