Ez a legjobb játék a legénybúcsúra

Legjobb játékok legénybúcsúra


legénybúcsú Budapesten

A vőlegény utolsó szabad estéjét illik oly módon elbúcsúztatni, hogy az örök életre maradandó élmény legyen. Néhány pikáns játék némi alkohol és máris kész a tökéletes legénybúcsú.


Te már kitaláltad legjobb barátod legénybúcsújára a legjobb játékokat? Ha nem, semmi baj, mi most segítünk ebben.

 

Kvíz

 

Minden játék némi előkészületet igényel, s ez ennél a játéknál sincsen másképp. A kvízjátéknál mindössze egy kevés alkoholra (ehhez leginkább a sört ajánljuk, ha nem szeretnétek, hogy a vőlegény hamar kidőljön) lesz szükséged és a kérdéseket és válaszokat tartalmazó papírra.

 

A játék menete a következő:

 

A menyasszonnyal el kell beszélgetni a legénybúcsú előtt és fel kell tenni neki bizonyos kérdéseket, melyek kettejük kapcsolatával kapcsolatosak. Attól függően, hogy mennyire bevállalós a pár lehetnek ezek pikánsabb és általános kérdések is, mint például:

 

Hol ismerkedtek meg?

Mikor van az évfordulójuk?

Mikor és hol került sor az első együttlétre?

Hogy hívták a menyasszony első kutyáját?

Milyen ruha volt a menyasszonyon az első randevún?

stb.

 

Ezeket a kérdéseket a menyasszony megválaszolja, majd a legénybúcsún feltesszük őket a vőlegénynek, jó válasz esetén a haverok isznak egy deciliter (a mennyiséget itt mi szabjuk meg) sört, rossz válasz esetén pedig a vőlegény. Javasoljuk, hogy 20 kérdésnél többet ne tegyünk fel neki.

 

Ha a tökéletes helyet keresitek a fővárosban a legénybúcsúhoz, akkor ide kattintva találtok egy szuper helyszínt: legénybúcsú Budapesten.

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!