Különleges szilveszteri vacsora helyszínt keresel?- A legjobb szilveszteri vacsora helyszínek Budapesten!

Különleges szilveszteri vacsora helyszínt keresel? Mutatjuk a legjobbakat


Különleges szilveszteri vacsora helyszínek

A szilveszter nagyon különleges alkalom, ezt mi is jól tudjuk. Legyen akármilyen is egy év, le kell zárni, tanulságokat levonni, összegezni, és megtervezni a jövőt. Ez az idei év valószínűleg senkinek sem úgy sikerült, mint ahogyan eltervezte, hiszen a világjárvánnyá duzzadt koronavírussal senki sem számolt. Ennek ellenére, az év utolsó napjának meg kell adni a módját! Hogy hogyan? Egy ünnepi, exkluzív vacsorával egy különleges helyszínen! Ehhez pedig mutatjuk is a legjobb Budapesti éttermek legjobb szilveszteri vacsora ajánlatait!


#1: Pest-Buda Bisztro

A hagyományos, magyar ízek kedvelőinek leginkább ezt a helyet ajánljuk. Igazi finom, hagyományos ízek, kellemes hangulat, mintha csak nagymamánknál ebédelnénk, az ételek is pont olyan finomak, de maga az egész mégis nagyon exkluzív. A szilveszteri menü is hagyományos, mégsem hétköznapi, finom magyar borokkal, és persze a kihagyhatatlan éjféli pezsgővel.

 

#2: Baltazár Grill

Egy kicsit más stílus, egy kicsit más hangulat, de egy valamiben biztos lehetsz: „A Baltazár Grill fantasztikus atmoszférája, a legjobb borok és a megszokott, magas minőségű grill ételek tökéletes alapot biztosítanak egy felejthetetlen szilveszteri vacsorának Budapesten.” Hogy milyen szilveszteri menüre kell itt számítani? Szilveszteri menüsorra egy kis csavarral egy kis extrával, mg persze finom magyar borokra, és igazán különleges éjféli pezsgőre. 

 

#3: Pierrot étterem

Ha romantikus szilveszteri vacsorát szeretnétek, akkor ez a legjobb választás, a Pierrot étterem ugyanis a párok kedvence. A Pierrot étteremben a szilveszteri vacsora Budapesten éppen olyan, ahogyan azt elképzeltétek kettesben: romantikus, hangulatos és kellemes. Kagyló, malacborda, szarvas bélszín, hogy csak párat kiemeljünk a sok-sok finomság közül menüsorról.

Ha többet szeretnél megtudni a fent felsorolt éttermekről, és a menüsorról, akkor kattints: szilveszteri vacsora Budapesten!

 

    

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!

szaunát építeni otthonra tippek

Ezért a 3 dologért nagyon megéri szaunát építteteni otthonra

Már egészen régóta érdekel a gondolat, hogy építtess egy szaunát az otthonodba? Engedd meg nekünk, hogy meggyőzzünk róla, hogy bele is vágj, hiszen annyira jó dolog!