Szuper ötlet legénybúcsúra

Vizsgafeladat a legénybúcsúra


legénybúcsú feladat

Legénybúcsúja lesz a barátodnak és neked ötleted sincsen, hogy milyen feladatokat találhatnál ki neki? Mi most mutatunk neked egy szuper ötletet, amellyel garantáltan megörvendezteted.


Klasszikus “vizsga", amikor a leendő férjnek az élete párjára vonatkozó kérdésekre kell válaszolnia

(Nem feltétlenül pikáns kérdésekre, személyiségfüggő; kínos helyzetbe azért ne hozzuk a vőlegényt.)

Előtte természetesen egyeztetni kell a helyes válaszokat a menyasszonnyal!

 

Játék célja

 

Minden egyes rossz válasz esetén a vőlegénynek számítania kell némi retorzióra, alkohol formájában. Ha azt szeretnénk, hogy az ünnepelt a következő feladatnak ne négykézláb álljon neki, akkor javasoljuk valami nagyon enyhe ital használatát, mondjuk fröccsét vagy sörét.

 

Azok számára is vicces feladat lehet ez, akik nem szeretnének a pohár fenekére nézni. Nem feltétel ugyanis az alkoholfogyasztás. A helytelen válaszok büntetése helyett ugyanis jutalmazhatjuk a helyes válaszokat is például egy oklevéllel. 

 

Abban az esetben ha diszkrétebb összejövetelt tervezünk, itt találtok egy kiváló helyszínt: legénybúcsú helyszín Budapesten, de kiváló kezdés lehet egy vadabb buli előtt is bemelegítésként egy kellemes vacsora elfogyasztására.

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!