Szuper ötlet legénybúcsúra

Vizsgafeladat a legénybúcsúra


legénybúcsú feladat

Legénybúcsúja lesz a barátodnak és neked ötleted sincsen, hogy milyen feladatokat találhatnál ki neki? Mi most mutatunk neked egy szuper ötletet, amellyel garantáltan megörvendezteted.


Klasszikus “vizsga", amikor a leendő férjnek az élete párjára vonatkozó kérdésekre kell válaszolnia

(Nem feltétlenül pikáns kérdésekre, személyiségfüggő; kínos helyzetbe azért ne hozzuk a vőlegényt.)

Előtte természetesen egyeztetni kell a helyes válaszokat a menyasszonnyal!

 

Játék célja

 

Minden egyes rossz válasz esetén a vőlegénynek számítania kell némi retorzióra, alkohol formájában. Ha azt szeretnénk, hogy az ünnepelt a következő feladatnak ne négykézláb álljon neki, akkor javasoljuk valami nagyon enyhe ital használatát, mondjuk fröccsét vagy sörét.

 

Azok számára is vicces feladat lehet ez, akik nem szeretnének a pohár fenekére nézni. Nem feltétel ugyanis az alkoholfogyasztás. A helytelen válaszok büntetése helyett ugyanis jutalmazhatjuk a helyes válaszokat is például egy oklevéllel. 

 

Abban az esetben ha diszkrétebb összejövetelt tervezünk, itt találtok egy kiváló helyszínt: legénybúcsú helyszín Budapesten, de kiváló kezdés lehet egy vadabb buli előtt is bemelegítésként egy kellemes vacsora elfogyasztására.

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Legjobb molett ruhák őszre

A legjobb Plus Size ruhák őszre

Beköszöntött az ősz és vele együtt a hideg, a nyári lenge ruhák egy időre a szekrény mélyére kerülnek. De molettként mit érdemes felvenni a hideg napokban? Mutatjuk a legpraktikusabb és legcsinosabb molett rucikat!

Készíts éles képeket kamerastabilizátorral

Felejtsd el a homályos képeket!

Manapság nem nehéz egy jó képet készíteni, hiszen a legtöbb okostelefonban nagyon jó kamerák vannak. De biztos te is sokszor észrevetted, hogy ennek ellenére pillanatképek vagy gyorsan mozgó jelenségeket nehéz megörökíteni, de szerencsére nem lehetetlen. Ha tényleg jó minőségű képeket és videókat szeretnél készíteni, akkor jobb lesz beszerezned egy kamerastabilizátort.

Hangulatos étterem a Parlamentnél

Hangulatos étterem a Parlament szomszédságában

A szeretteinkkel, barátainkkal, családtagjainkkal együtt töltött minőségi idő mindannyiunk életében egyik legfontosabb része. Bár nem szükséges különleges alkalom ahhoz, hogy eltöltsünk együtt néhány kellemes órát, egy különleges helyszín mégsem árt!