Szuper ötlet legénybúcsúra

Vizsgafeladat a legénybúcsúra


legénybúcsú feladat

Legénybúcsúja lesz a barátodnak és neked ötleted sincsen, hogy milyen feladatokat találhatnál ki neki? Mi most mutatunk neked egy szuper ötletet, amellyel garantáltan megörvendezteted.


Klasszikus “vizsga", amikor a leendő férjnek az élete párjára vonatkozó kérdésekre kell válaszolnia

(Nem feltétlenül pikáns kérdésekre, személyiségfüggő; kínos helyzetbe azért ne hozzuk a vőlegényt.)

Előtte természetesen egyeztetni kell a helyes válaszokat a menyasszonnyal!

 

Játék célja

 

Minden egyes rossz válasz esetén a vőlegénynek számítania kell némi retorzióra, alkohol formájában. Ha azt szeretnénk, hogy az ünnepelt a következő feladatnak ne négykézláb álljon neki, akkor javasoljuk valami nagyon enyhe ital használatát, mondjuk fröccsét vagy sörét.

 

Azok számára is vicces feladat lehet ez, akik nem szeretnének a pohár fenekére nézni. Nem feltétel ugyanis az alkoholfogyasztás. A helytelen válaszok büntetése helyett ugyanis jutalmazhatjuk a helyes válaszokat is például egy oklevéllel. 

 

Abban az esetben ha diszkrétebb összejövetelt tervezünk, itt találtok egy kiváló helyszínt: legénybúcsú helyszín Budapesten, de kiváló kezdés lehet egy vadabb buli előtt is bemelegítésként egy kellemes vacsora elfogyasztására.

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Legjobb fiús ajándékok

Legjobb ajándék ötletek kisfiúknak

Gyerekeknek ajándékot venni nem egyszerű, hiszen szeretnénk minden szempontból a legtökéletesebbet megtalálni. Ehhez figyelembe kell vennünk nagyon sok mindent, mikkel szeret játszani, mi az, ami nincs még neki, mire lenne szüksége, mi hatna pozitívan a fejlődédére és még sorolhatnánk. Most összeszedtünk néhány igazán jó ötletet. 

Így lassíts le a karácsonyi rohanásban

Így éld túl a karácsonyi hajtást!

A karácsonyi hajtás nagyon megviselő tud lenni, megannyi stressz gyülemlik fel az emberben a teljesítési kényszer miatt. Nem elég, hogy a munkahelyen is megnövekednek ilyenkor a teendők, és év vége felé egyre nagyobbak az elvárások, de otthon is készülni kell az ünnepekre. Arról már ne is beszéljünk, hogy a boltokban mekkora sorok kígyóznak, ami megint csak stressz eredményez. Hogyan lehet ezt enyhíteni.   

Így válaszd ki a megfelelő helyszínt rendezvényedhez

A tökéletes rendezvény alapja a tökéletes rendezvényhelyszín

Bármilyen alkalomról is legyen szó, családi vagy üzleti, évforduló, ballagás, születésnap, eljegyzés vagy esküvő, egy tökéletesen megválasztott rendezvényhelyszín nélkül, nem lehet tökéletes egyetlen esemény sem! Minden rendezvényhelyszín alapját az adja, hogy hol tartják, ezért nagyon fontos a jó választás. Ezeket a szempontokat kell figyelembe venni!