3 legjobb gyakorlat, amit a step padon végezhetsz: íme a legjobb gyakorlatok step padon

3 legjobb gyakorlat, amit a step padon végezhetsz


legjobb gyakorlatok step padon

A step padok nagyon felkapott és népszerű fitness eszközök manapság, nem véletlenül, hiszen külön arra a célra lettek kifejlesztve, hogy minél inkább segítség a hatékony testedzést. Mutatunk is 3 olyan gyakorlatot a step pados edzéshez, amiket, ha rendszeresen elvégzel, akkor garantáltan hamar meg fogod látni az eredményét.


Terpeszguggolás

Az egyik leghatékonyabb step pados fitnesz gyakorlat, amit sajnos sokan kiszoktak hagyni az edzések során, mert nem szimpatizálnak vele. Belátjuk mi is, hogy egyáltalán nem a legkönnyebb elemek közé tartozik, sőt elsőre nehéznek is tűnhet többet megcsinálni belőle, de kellő kitartással, és gyakorlással meg lehet szeretni, mert nagyon hatékony. Így végezzük: Álljunk fel a step padra. Lassan lépjünk le terpeszguggolásba a step padról, majd térjünk vissza a kiindulóhelyzetbe! Végezzünk 3 × 30 ismétlést! Persze kezdetben visszavehetünk ebből a mennyiségből egy kicsit, ha túl sok!

 

Fellépés térdhúzással

A fellépés már egy sokkal inkább gyakori gyakorlat, amit sokszor csempésznek bele többen is az edzésbe sokféle változatban, elvégre is egy step padról beszélünk… De tudjátok hogyan a leghatékonyabb fellépegetni rá? Térdhúzással! Így csináljuk: Álljunk a step pad közelébe, úgy hogy a step pad közepénél álljunk előre nézve. Lépjünk fel a step padra és húzzuk fel a térdünket, majd folyamatosan váltott lábbal ismételjük a gyakorlatot. Végezzünk 3 × 30 ismétlést! A mennyiség itt is variálható személyre szabottan!

 

Fellépés lábemeléssel

Egy másik nagyon-nagyon hatékony technika még, ami szintén a lábemeléssel van összefüggésben, csak éppen nyújtott lábbal, és oldalról, szóval egy kicsit máshogyan. Méghozzá így: Álljunk a step pad mellé, a step pad hosszába legyen mellettünk, mi pedig oldalazva körülbelül a közepénél álljunk! Lassan lépjünk fel a padra és emeljük oldalra a lábunkat, majd térjünk vissza a kiindulóhelyzetbe! Végezzünk 3 × 30 ismétlést!

 

Hatékony edzésekhez, szerezd be a step padot itt: step pad vásárlás!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni!