Minden, amit tudni akartál a memóriahabos matracról! - tudnivalók egy helyen

Minden, amit tudni akartál a memóriahabos matracról!


Nagyon nehéz eldönteni, vajon milyen matracot válasszunk saját, vagy akár gyermekeink ágyába. A Boltokban sétálva a memóriahabos matracok kínálata egyre szélesebbé válik, és igazán vonzó és kényelmes darabnak tűnnek. De miért is különlegesek ezek a típusú matracok?


Az úgynevezett memóriahabos matrac egyedülálló nyomáscsökkentő hatással rendelkezik, aminek köszönhetően optimális alátámasztást nyújt a gerincnek. Ennek köszönhetően tökéletes kényelmet biztosít, így éjszakáink pihentetőek lesznek, reggelre az esetleges mozgásszervi panaszaink csökkenhetnek, valamint megelőzhetőek az ilyen jellegű panaszok. Nézzük most részletesen azokat a jellemzőket, amelyek miatt érdemes megfontolni a memóriahabos matrac vásárlását:

 

-    a hát-, derék és nyakfájás egyik fő oka a gerinc rossz alátámasztása, amelyért gyakran a nem megfelelő minőségű matrac okolható

-    az összes alvási pozícióban kiváló alátámasztást nyújt, bárhogy is alszol

-    különleges alátámasztása és nyomáscsökkentő hatása miatt nem érzed, ha a párod, vagy gyermeked megfordul, miközben melletted fekszik

-    hosszú élettartammal rendelkeznek
 

 

Szerző: Csanak.hu

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Ajándékozz egy romantikus wellness utazást párodnak

Wellness hétvége: a legjobb évfordulós ajándék!

Tanácstalan van, mit adj párodnak ajándékba évfordulótokra, esetleg születésnapja lesz, vagy csak úgy meg akarod lepni? Nincs is jobb, minthogy egy kis együtt töltött időt ajándékozol neki. Egy romantikus wellness hétvégének nemcsak, hogy nagyon fog örülni párod, de kapcsolatotokra is jó hatással lesz egy közös kikapcsolódás.

Így újítsd meg idén nyáron a ruhatárad: az online ruha rendelés trükkjei

Így újítsd meg idén nyáron a ruhatárad: az online ruha rendelés trükkjei

Idén nyáron a járványhelyzetre való tekintettel sokan kerülik a boltokba járást. Szerencsére az online rendelés nagyon elterjedt, így nem kell nélkülöznöd a nyár legszebb darabjait! Mutatjuk, mire érdemes ügyelni, ha online rendelnél. 

Így válaszd ki a megfelelő helyszínt rendezvényedhez

A tökéletes rendezvény alapja a tökéletes rendezvényhelyszín

Bármilyen alkalomról is legyen szó, családi vagy üzleti, évforduló, ballagás, születésnap, eljegyzés vagy esküvő, egy tökéletesen megválasztott rendezvényhelyszín nélkül, nem lehet tökéletes egyetlen esemény sem! Minden rendezvényhelyszín alapját az adja, hogy hol tartják, ezért nagyon fontos a jó választás. Ezeket a szempontokat kell figyelembe venni!