Minden, amit tudni akartál a memóriahabos matracról! - tudnivalók egy helyen

Minden, amit tudni akartál a memóriahabos matracról!


Nagyon nehéz eldönteni, vajon milyen matracot válasszunk saját, vagy akár gyermekeink ágyába. A Boltokban sétálva a memóriahabos matracok kínálata egyre szélesebbé válik, és igazán vonzó és kényelmes darabnak tűnnek. De miért is különlegesek ezek a típusú matracok?


Az úgynevezett memóriahabos matrac egyedülálló nyomáscsökkentő hatással rendelkezik, aminek köszönhetően optimális alátámasztást nyújt a gerincnek. Ennek köszönhetően tökéletes kényelmet biztosít, így éjszakáink pihentetőek lesznek, reggelre az esetleges mozgásszervi panaszaink csökkenhetnek, valamint megelőzhetőek az ilyen jellegű panaszok. Nézzük most részletesen azokat a jellemzőket, amelyek miatt érdemes megfontolni a memóriahabos matrac vásárlását:

 

-    a hát-, derék és nyakfájás egyik fő oka a gerinc rossz alátámasztása, amelyért gyakran a nem megfelelő minőségű matrac okolható

-    az összes alvási pozícióban kiváló alátámasztást nyújt, bárhogy is alszol

-    különleges alátámasztása és nyomáscsökkentő hatása miatt nem érzed, ha a párod, vagy gyermeked megfordul, miközben melletted fekszik

-    hosszú élettartammal rendelkeznek
 

 

Szerző: Csanak.hu

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!