Gödöllői Természetfilm Fesztivál

Nemzetközi Természetfilm Fesztivál 2018


Természetfilm Fesztivál

Idén is megrendezésre kerül a Nemzetközi Természetfilm Fesztivál Gödöllőn. Az esemény május 25-27 között várja az odalátogatókat, ahol különböző programokban vehetnek részt.


Az érdeklődők beülhetnek több természetfilm vetítésre is, ahol eredeti hangon felirattal tekinthetik meg a külföldi alkotásokat. A helyszínen számos programmal várják az érdeklődőket, amelyek gyermekek és felnőttek számára is érdekesek lehetnek. A hangsúly természetesen a környezeten és a környezetvédelmen van az egész esemény alatt. 

 

Az eseményre nemzetközi szinten számos országból neveztek műveket, köztük David Attenborough a BBC híres dokumentumfilmese is. 

 

Az esemény a Kastély Parkban illetve a Világfa körül zajlik majd. A filmeket a látogatók a kastélyban tekinthetik majd meg. 

 

Mivel 27-én az eseménnyel egy időben gyereknap is lesz, ezért számos gyerekek számára is érdekes, illetve hasznos programmal várják a családosokat. A gyerekek betekintést nyerhetnek a környezetvédelembe, és különböző állatokat tekinthetnek meg a helyszínen. 

 

Az eseményen való részvétel ingyenes.

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Balaton part élet

Ne csak egy hétig tartson a Balatoni nyaralás!

A magyar emberek közkedvelt nyári célpontja a Balaton partja, legyen az a déli, vagy az északi, mindenki imádja a magyar tengert. De, ha ennyire szeretjük, akkor mért csak jó esetben egy hetet töltünk el itt? Mért ne maradnál egész évben?

A gyermeknevelés egyik velejárója a gyerekzsúrokon való részvétel. Szervezőként persze még nehezebb a feladatod, de meghívottként is ott a kihívás: ajándékot választani az ünnepeltnek…

Hogyan válasszunk ajándékot gyerekzsúrra?

A gyermeknevelés egyik velejárója a gyerekzsúrokon való részvétel. Szervezőként persze még nehezebb a feladatod, de meghívottként is ott a kihívás: ajándékot választani az ünnepeltnek…

Talál meg a megfelelő Plus Size webáruházat!

Így válassz ruhákat- találd meg a legjobb ruhaboltot

Napjainkban, ha ruhát szeretnénk vásárolni, legtöbbünk fejében rögtön az fordul meg, hogy elmenjen egy plázába, ahol fast fashion üzletek tömkelegeiből választhatja ki számára a leginkább tetsző ruhadarabot, ami stílusának és a legújabb trendeknek egyaránt megfelel.  De nem mindenki számára ilyen egyszerű ez.