Gödöllői Természetfilm Fesztivál

Nemzetközi Természetfilm Fesztivál 2018


Természetfilm Fesztivál

Idén is megrendezésre kerül a Nemzetközi Természetfilm Fesztivál Gödöllőn. Az esemény május 25-27 között várja az odalátogatókat, ahol különböző programokban vehetnek részt.


Az érdeklődők beülhetnek több természetfilm vetítésre is, ahol eredeti hangon felirattal tekinthetik meg a külföldi alkotásokat. A helyszínen számos programmal várják az érdeklődőket, amelyek gyermekek és felnőttek számára is érdekesek lehetnek. A hangsúly természetesen a környezeten és a környezetvédelmen van az egész esemény alatt. 

 

Az eseményre nemzetközi szinten számos országból neveztek műveket, köztük David Attenborough a BBC híres dokumentumfilmese is. 

 

Az esemény a Kastély Parkban illetve a Világfa körül zajlik majd. A filmeket a látogatók a kastélyban tekinthetik majd meg. 

 

Mivel 27-én az eseménnyel egy időben gyereknap is lesz, ezért számos gyerekek számára is érdekes, illetve hasznos programmal várják a családosokat. A gyerekek betekintést nyerhetnek a környezetvédelembe, és különböző állatokat tekinthetnek meg a helyszínen. 

 

Az eseményen való részvétel ingyenes.

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Nagytakarítás lakásfelújítás után egyszerűen és könnyen

Nagytakarítás lakásfelújítás után egyszerűen és könnyen

Egyre népszerűbbek a lakásfelújítások, mivel az albérlet piac éppen szárnyal. Elképesztőáron adhatjuk ki otthonunkat, ha egy kicsit csinosítgatunk rajta. Sajnos a felújítás során elképesztő por, és kosz rakódhat le a lakásban, melynek eltakarítása igen nehéz feladat. 

Legyen több vevőd az online marketing segítségével

Vevőszerzés egyszerűen, lépésről lépésre

Mi minden cég vagy vállalkozás tulajdonosának célja? Hogy többen vásárolják meg terméküket, vegyék igénybe szolgáltatásukat. Ha ismered ezt az érzést, de nem tudod, hogyan erősíthetnéd tovább a pozíciódat, egy online marketing stratégiára van szükséged.

Takarítás építkezés után egyszerűbben mint valaha

Takarítás építkezés után könnyedén

Az építkezések sajnos nagyon sok szennyeződéssel járnak, melyek az építési folyamatok után nem tűnethetők el maradéktalanul. Ha építkezésbe kezdetek, mindenképpen ügyeljetek rá, hogy megtervezzétek jó előre a takarítási folyamatokat, így sok fejtöréstől kímélhetitek meg magatokat.