Így újítsd meg idén nyáron a ruhatárad: az online ruha rendelés trükkjei

Így újítsd meg idén nyáron a ruhatárad: az online ruha rendelés trükkjei


Így újítsd meg idén nyáron a ruhatárad: az online ruha rendelés trükkjei

Idén nyáron a járványhelyzetre való tekintettel sokan kerülik a boltokba járást. Szerencsére az online rendelés nagyon elterjedt, így nem kell nélkülöznöd a nyár legszebb darabjait! Mutatjuk, mire érdemes ügyelni, ha online rendelnél. 


#1 Mindig nézd meg a mérettáblázatot! 

A ruha rendelés egyik legfontosabb része, hogy pontosan válaszd ki a méretet. Ahány webáruház, annyi méretezés lehet, így rendelés előtt mindig keresd ki az aktuális webáruház saját táblázatát. 

 

#2 Ne bagatellizáld el a mérést! 

Ugyan így érdemes rendelés előtt – a mérettáblázat alapján – újra lemérni önmagad is. Egy mérőszalag segítségével mérd le a rendelendő ruha hosszát, és tedd magadhoz a szalagot! Így fogod látni, hogy kb. meddig fog érni a rendelt ruha – de ne feledd, hogy pár centit felvesz majd, ha hordod is. 

 

#3 Nézd meg, van-e lehetőség egyszerű visszaküldésre! 

Előfordul, hogy minden próbálkozás ellenére a megrendelt ruha mégsem lesz előnyös. Mindig tájékozódj arról, hogy a webáruházban a visszaküldés menete pontosan hogyan történik! 

 

#4 Ne a modellből indulj ki! 

A legtöbb webáruház megmutatja modelleken is a ruhát, amit venni kívánsz. A legnagyobb tévedés lenne azonban azt gondolni, hogy rajtad is éppen úgy fog állni. Próbáld meg felmérni, hogy az adott modell milyen testalkattal rendelkezik, és inkább a fazonból indulj ki! 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!