3 szuper programötlet őszi hétvégékre Budapest környékén

3 szuper programötlet őszi hétvégékre Budapest környékén


Legjobb őszi programok

Beköszöntött az ősz, azonban ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy itt az ideje a négy fal közé zárkózni, és ki sem mozdulni otthonról. Egyrészt ősszel még javarészt igen kellemes idő szokott lenni, másrészt pedig rétegesen is lehet öltözni, és felfedezni a csodaszép őszi természetet, nagyokat kirándulni, és egyéb szuper őszi programokon részt venni. Mosta adunk is 3 szuper őszi program ötletet Budapest környékén őszi hétvégékre!


Wellnesezés!

Ha azt mondom ősz, te azt mondod jól esne valami meleg, valami felfrissülés, erre én azt mondom, irány a wellness! Tölts el pároddal, barátnőddel, anyukáddal, testvéreddel, vagy akárkivel egy kellemes őszi wellness hétvégét a csodálatos Dunakanyarban, ami csupán egy karnyújtásnyira van Budapesttől. Így nemcsak kikapcsolhattok, pihenhettek a wellnessben, hanem a csodaszép természetet is megcsodáljátok, sőt, ha Visegrádot választjátok, akkor még kulturális, történelmi nevezetességet is megcsodálhattok. A legjobb wellness Hotel Visegrádon a Hotel Honti, többféle szállástípussal, és nagyon barátságos kiszolgálással!

 

Maci nézés

Látogassátok meg ezeken a borongós őszi napokon a Veresegyházi Medveotthont, és a bundás barnamedvék garantáltan jókedvre derítenek majd titeket! Az öt és fél hektár területen kialakított Veresegyházi Medveotthon Közép-Európa egyetlen Medveotthona, mely az Állatvédő Világszervezet (WSPA) és a Veresegyházi Önkormányzat összefogásával jött létre. Sok-sok barna medve, néhány farkas, mosómedve és 2 rénszarvas lakja az otthont, látogassatok el ide ti is!

 

Romantikus séta

De ha inkább csak andalognátok romantikus, mesebeli környezetben, akkor a macskaköves utcákkal, csodaszép épületekkel, romantikus kis üzletekkel, múzeumokkal, galériákkal tarkított szentendrei óvárost ajánljuk! 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!

szaunát építeni otthonra tippek

Ezért a 3 dologért nagyon megéri szaunát építteteni otthonra

Már egészen régóta érdekel a gondolat, hogy építtess egy szaunát az otthonodba? Engedd meg nekünk, hogy meggyőzzünk róla, hogy bele is vágj, hiszen annyira jó dolog!