3 szuper programötlet őszi hétvégékre Budapest környékén

3 szuper programötlet őszi hétvégékre Budapest környékén


Legjobb őszi programok

Beköszöntött az ősz, azonban ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy itt az ideje a négy fal közé zárkózni, és ki sem mozdulni otthonról. Egyrészt ősszel még javarészt igen kellemes idő szokott lenni, másrészt pedig rétegesen is lehet öltözni, és felfedezni a csodaszép őszi természetet, nagyokat kirándulni, és egyéb szuper őszi programokon részt venni. Mosta adunk is 3 szuper őszi program ötletet Budapest környékén őszi hétvégékre!


Wellnesezés!

Ha azt mondom ősz, te azt mondod jól esne valami meleg, valami felfrissülés, erre én azt mondom, irány a wellness! Tölts el pároddal, barátnőddel, anyukáddal, testvéreddel, vagy akárkivel egy kellemes őszi wellness hétvégét a csodálatos Dunakanyarban, ami csupán egy karnyújtásnyira van Budapesttől. Így nemcsak kikapcsolhattok, pihenhettek a wellnessben, hanem a csodaszép természetet is megcsodáljátok, sőt, ha Visegrádot választjátok, akkor még kulturális, történelmi nevezetességet is megcsodálhattok. A legjobb wellness Hotel Visegrádon a Hotel Honti, többféle szállástípussal, és nagyon barátságos kiszolgálással!

 

Maci nézés

Látogassátok meg ezeken a borongós őszi napokon a Veresegyházi Medveotthont, és a bundás barnamedvék garantáltan jókedvre derítenek majd titeket! Az öt és fél hektár területen kialakított Veresegyházi Medveotthon Közép-Európa egyetlen Medveotthona, mely az Állatvédő Világszervezet (WSPA) és a Veresegyházi Önkormányzat összefogásával jött létre. Sok-sok barna medve, néhány farkas, mosómedve és 2 rénszarvas lakja az otthont, látogassatok el ide ti is!

 

Romantikus séta

De ha inkább csak andalognátok romantikus, mesebeli környezetben, akkor a macskaköves utcákkal, csodaszép épületekkel, romantikus kis üzletekkel, múzeumokkal, galériákkal tarkított szentendrei óvárost ajánljuk! 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Támogassuk szervezetünket!

Mire kell figyelni a hideg idő beköszöntével?

Az ősz megérkezése számos remek időtöltésnek ad teret, mint például szüreti mulatságok, borkóstolók, kirándulások. Azonban ahogy egyre hűvösebbre fordul az idő és közelít a tél, néhány dologra nem árt odafigyelni ahhoz, hogy maximálisan ki lehessen élvezni az őszi hónapok nyújtotta lehetőségeket.

Kényeztetés otthon

Kényeztetés otthon

Egyes tevékenységek, melyek régebben kizárólag a wellness szolgáltatást biztosító helyeken voltak elérhetők, ma már otthonra is hazavihetők. Így aztán pozitív hatásait az otthon kényelméből is lehet élvezni, nem szükséges ellátogatni egy ilyen spa központba. Az egyik ilyen, otthonra is telepíthető kényeztető berendezés a szauna – mutatom, miért érdemes egyre beruházni!

A nyújtás nagyon fontos!

Miért fontos a nyújtás?

A sport sok ember számára a mindennapok szerves része, a legtöbb ember végez valamilyen mozgásformát, akár a teste karbantartása végett, akár alakformálási szándékkal, vagy épp csak élvezetből. Viszont sokan nem fektetnek elég hangsúlyt az edzések során a nyújtásra, pedig nem csak nagyon fontos része, de a mellőzése problémákhoz vezet hosszútávon.