Mit adj karácsonyra anyukádnak? Íme 3 szuper karácsonyi ajándék ötlet!

Mit adj karácsonyra anyukádnak? Íme 3 szuper karácsonyi ajándék ötlet!


3 szuper karácsonyi ajándék ötlet anyukádnak

Tanácstalan vagy, hogy mit adj idén karácsonyra anyukádnak? Nem kell nagy ajándékokra gondolni, hiszen jól tudod, hogy neki nem ez a legfontosabb, ő már annak is örül, hogy időt töltesz vele, persze azért egy apró meglepetés láttán is biztos mosolyra görbül majd a szája, ezért mutatunk is néhány szuper ötletet. Íme 3 karácsonyi ajándék ötlet anyukád számára!  


#1. Adj élmény!

Mint fentebb is írtuk, anyukádnak nem feltétlenül arra van szüksége, hogy vegyél neki valamilyen drága dolgot, sokkal inkább arra, hogy időt tölts vele! A mostani vírus helyzetben a szokásos élmény ajándékok, mint utazás, színház-, mozi-, koncertjegy nem annyira tűnnek jó ötletnek, de van más ötletünk. Adj neki egy kupon füzetet, amik ilyesmi dolgokat tartalmaznak: közös süti sütés, esti filmezés, egy hatalmas séta a közeli parkban, tollas labda bajnokság, és sorolhatnánk, légy kreatív! 

 

#2. Adj emléket!

Ha már idén nem utazhattok közösen, nem ülhettek be egy színházi darabra, sőt még bevásárolni sem mehettek együtt, akkor legalább emlékezzetek az elmúlt évek szép történéseire. Készíts fotó montázst, vagy albumot, amit közösen megnézhettek, és a karácsonyfa alatt feleleveníthetitek a közös emlékeket!

 

#3. Adj törődést!

Nem tudsz az évnek mind a 365 napján anyukád mellett lenni, ez teljesen természetes, de törődhetsz vele az évnek mind a 365 napján. Ehhez nem lesz másra szükséged, mint egy természetes bőrápolóra , és egy szép papírra, amire ráírod: „Nem lehetek minden nap veled, de akárhányszor csak ezt a krémet használod, jusson eszedbe, hogy fontos vagy, és törődöm veled!” 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!

szaunát építeni otthonra tippek

Ezért a 3 dologért nagyon megéri szaunát építteteni otthonra

Már egészen régóta érdekel a gondolat, hogy építtess egy szaunát az otthonodba? Engedd meg nekünk, hogy meggyőzzünk róla, hogy bele is vágj, hiszen annyira jó dolog!