Takarítás Budapesten

Így lesz könnyebb a tavaszi nagytakarítás!


Takarítás

Jön a tavasz, a jó idő és vele együtt sajnos át kell esnie minden háziasszonynak a tavaszi nagytakarításon is.


  1. JUTALOM
    Találj ki valami célt, vagy valami olyan ösztönző dolgot, amivel megjutalmazhatod magad, a hosszas és fárasztó takarítás után. Ha végeztél a takarítással, kényeztesd magad egy wellnessezéssel, vagy valami csajos kikapcsolódással. 
  2. ZENE!
    Nagyon fontos, hogy ne legyen unalmas a takarítás, ilyenkor nem kell törödnöd azzal, hogy ciki-e tinikorod kedvenc zenéit hallgatni, mi megmondjuk: nem az! 
  3. LEGYEN SEGÍTSÉG
    Mi sem célszerűbb, mint összefogni és többen végezni a takarítást. Ha többen vagytok, akkor nem csak hamarabb végezhettek, hanem sokkal jobban is telhet a takarításra szánt idő. Ma már nem szégyen az sem, hogyha a rohanó világunkban valakinek nincs ideje, energiája vagy kapacitása takarítani. Takarítás Budapesten teljesen elterjedt, hogy igénybe vesznek az elfoglalt háziasszonyok egy kis segítséget.
címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Legjobb molett ruhák őszre

A legjobb Plus Size ruhák őszre

Beköszöntött az ősz és vele együtt a hideg, a nyári lenge ruhák egy időre a szekrény mélyére kerülnek. De molettként mit érdemes felvenni a hideg napokban? Mutatjuk a legpraktikusabb és legcsinosabb molett rucikat!

Készíts éles képeket kamerastabilizátorral

Felejtsd el a homályos képeket!

Manapság nem nehéz egy jó képet készíteni, hiszen a legtöbb okostelefonban nagyon jó kamerák vannak. De biztos te is sokszor észrevetted, hogy ennek ellenére pillanatképek vagy gyorsan mozgó jelenségeket nehéz megörökíteni, de szerencsére nem lehetetlen. Ha tényleg jó minőségű képeket és videókat szeretnél készíteni, akkor jobb lesz beszerezned egy kamerastabilizátort.

Hangulatos étterem a Parlamentnél

Hangulatos étterem a Parlament szomszédságában

A szeretteinkkel, barátainkkal, családtagjainkkal együtt töltött minőségi idő mindannyiunk életében egyik legfontosabb része. Bár nem szükséges különleges alkalom ahhoz, hogy eltöltsünk együtt néhány kellemes órát, egy különleges helyszín mégsem árt!