Takarítás Budapesten

Így lesz könnyebb a tavaszi nagytakarítás!


Takarítás

Jön a tavasz, a jó idő és vele együtt sajnos át kell esnie minden háziasszonynak a tavaszi nagytakarításon is.


  1. JUTALOM
    Találj ki valami célt, vagy valami olyan ösztönző dolgot, amivel megjutalmazhatod magad, a hosszas és fárasztó takarítás után. Ha végeztél a takarítással, kényeztesd magad egy wellnessezéssel, vagy valami csajos kikapcsolódással. 
  2. ZENE!
    Nagyon fontos, hogy ne legyen unalmas a takarítás, ilyenkor nem kell törödnöd azzal, hogy ciki-e tinikorod kedvenc zenéit hallgatni, mi megmondjuk: nem az! 
  3. LEGYEN SEGÍTSÉG
    Mi sem célszerűbb, mint összefogni és többen végezni a takarítást. Ha többen vagytok, akkor nem csak hamarabb végezhettek, hanem sokkal jobban is telhet a takarításra szánt idő. Ma már nem szégyen az sem, hogyha a rohanó világunkban valakinek nincs ideje, energiája vagy kapacitása takarítani. Takarítás Budapesten teljesen elterjedt, hogy igénybe vesznek az elfoglalt háziasszonyok egy kis segítséget.
címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Egy drón, ami közelebb hozza a tájat: a DJI Mavic 2 ZOOM

Egy drón, ami közelebb hozza a tájat: a DJI Mavic 2 ZOOM

Az elmúlt évek során egyre több ember csatlakozott a drónos közösséghez, ami nem is csoda. A drónozás, a drónfelvételek készítése rendkívül izgalmas és kreatív hobbi, amit a legtöbben szívesen csinálnánk amellett, hogy kiváló üzleti lehetőségek is akadnak a témában. 

Akár baráti körödben, vagy éppen a családodban készültök egy kislány születésnapi zsúrjára, esetleg a Te gyermeked ovis társa, kisbarátja kerül megünneplésre, az ajándékvásárlás nem mindig egyszerű feladat. Mutatjuk, mi alapján érdemes kiválasztani a töké

Hogyan válasszunk ajándékot egy kislánynak?

Akár baráti körödben, vagy éppen a családodban készültök egy kislány születésnapi zsúrjára, esetleg a Te gyermeked ovis társa, kisbarátja kerül megünneplésre, az ajándékvásárlás nem mindig egyszerű feladat. Mutatjuk, mi alapján érdemes kiválasztani a tökéletes ajándékot! 

Nagytakarítás lakásfelújítás után egyszerűen és könnyen

Nagytakarítás lakásfelújítás után egyszerűen és könnyen

Egyre népszerűbbek a lakásfelújítások, mivel az albérlet piac éppen szárnyal. Elképesztőáron adhatjuk ki otthonunkat, ha egy kicsit csinosítgatunk rajta. Sajnos a felújítás során elképesztő por, és kosz rakódhat le a lakásban, melynek eltakarítása igen nehéz feladat.