3 tipp, hogy igazán különleges legyen a Nagy Napotok: tippek esküvőszervezéshez

3 tipp, hogy igazán különleges legyen a Nagy Napotok!


3 tipp esküvőszervezéshez

Az esküvő önmagában egy nagyon különleges alkalom, hiszen két élet ettől a ponttól kezdve hivatalosan is egybeforr. Egy esküvő megszervezése nem könnyű feladat, nem egyszerű úgy összeállítani a nap menetét, hogy ne csak a vendégek igényeinek feleljen meg, hanem számotokra is igazán különleges életre szóló emlék maradjon. Most adunk 3 szuper tippet, hogy hogyan tudjátok igazán különlegessé varázsolni a Nagy Napotokat!


1. Keressetek egy különleges helyszínt!

A nap különlegessé tételének egyik legegyszerűbb módja, ha kerestek egy igazán különleges helyszínt. A helyszín ugyanis nagyban meghatározza az egész rendezvény hangulatát. Ha nem valami unalmasat szeretnétek, akkor nagyon jó ötlet például egy romantikus esküvőhelyszín Balaton mellett. A vendégek is garantáltan oda lesznek, és a magyar tenger egy olyan páratlan hangulatot ad az egész eseménynek, ami tényleg utánozhatatlan.

 

2. Dobjátok fel a díszleteket!

A már megszokott egy, esetleg két színű lufik helyett találjatok ki valami különlegesebbet! Például a fent írt Balaton parti esküvőhöz nagyon illik egy tengerparti, matrózos stílus. De bármi mást is kitalálhattok, mostanában például a zöld irányvonal is nagyon trendinek számít, próbálkozhattok cserepes virágokkal és hasonló zöld kompozíciókkal is, ha egy kis különlegességre vágytok!

 

3. A Különleges programokról se feledkezzetek meg!

De nemcsak a helyszín és a dekoráció fontos, legalább ennyire számítanak a programok is. Már a szertartást is különlegessé tudjátok tenni, ha a hagyományos elemeket egy kicsit átalakítjátok. Például a közös gyertyagyújtás helyett önthettek színes homokokat egy közös üvegbe, vagy ültethettek közösen virágot. De a mulatság részét is könnyen feldobhatjátok akár hangulatos, akár vicces programokkal, egy a párról készült videóvetítés például nagyon sokat tud dobni az estén!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 Balaton-felvidék látnivaló

3 látnivaló a Balaton-felvidéken, ami téged is el fog varázsolni

Magyarország egyik legszebb része a Balalton-felvidék, ahol a kanyargó dimbek-dombok őrzik a nyugtát sosem találó magyar tenger hullámait. Erre a vidékre invitálunk most titeket, és mutatunk 3 olyan különleges helyszínt is itt, ami garantáltan el fog varázsolni titeket.  Jöjjön hát 3 csodaszép hely a Balaton-felvidék dűnéiről.

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!