3 tipp, hogy igazán különleges legyen a Nagy Napotok: tippek esküvőszervezéshez

3 tipp, hogy igazán különleges legyen a Nagy Napotok!


3 tipp esküvőszervezéshez

Az esküvő önmagában egy nagyon különleges alkalom, hiszen két élet ettől a ponttól kezdve hivatalosan is egybeforr. Egy esküvő megszervezése nem könnyű feladat, nem egyszerű úgy összeállítani a nap menetét, hogy ne csak a vendégek igényeinek feleljen meg, hanem számotokra is igazán különleges életre szóló emlék maradjon. Most adunk 3 szuper tippet, hogy hogyan tudjátok igazán különlegessé varázsolni a Nagy Napotokat!


1. Keressetek egy különleges helyszínt!

A nap különlegessé tételének egyik legegyszerűbb módja, ha kerestek egy igazán különleges helyszínt. A helyszín ugyanis nagyban meghatározza az egész rendezvény hangulatát. Ha nem valami unalmasat szeretnétek, akkor nagyon jó ötlet például egy romantikus esküvőhelyszín Balaton mellett. A vendégek is garantáltan oda lesznek, és a magyar tenger egy olyan páratlan hangulatot ad az egész eseménynek, ami tényleg utánozhatatlan.

 

2. Dobjátok fel a díszleteket!

A már megszokott egy, esetleg két színű lufik helyett találjatok ki valami különlegesebbet! Például a fent írt Balaton parti esküvőhöz nagyon illik egy tengerparti, matrózos stílus. De bármi mást is kitalálhattok, mostanában például a zöld irányvonal is nagyon trendinek számít, próbálkozhattok cserepes virágokkal és hasonló zöld kompozíciókkal is, ha egy kis különlegességre vágytok!

 

3. A Különleges programokról se feledkezzetek meg!

De nemcsak a helyszín és a dekoráció fontos, legalább ennyire számítanak a programok is. Már a szertartást is különlegessé tudjátok tenni, ha a hagyományos elemeket egy kicsit átalakítjátok. Például a közös gyertyagyújtás helyett önthettek színes homokokat egy közös üvegbe, vagy ültethettek közösen virágot. De a mulatság részét is könnyen feldobhatjátok akár hangulatos, akár vicces programokkal, egy a párról készült videóvetítés például nagyon sokat tud dobni az estén!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni!