3 tipp, hogy igazán különleges legyen a Nagy Napotok: tippek esküvőszervezéshez

3 tipp, hogy igazán különleges legyen a Nagy Napotok!


3 tipp esküvőszervezéshez

Az esküvő önmagában egy nagyon különleges alkalom, hiszen két élet ettől a ponttól kezdve hivatalosan is egybeforr. Egy esküvő megszervezése nem könnyű feladat, nem egyszerű úgy összeállítani a nap menetét, hogy ne csak a vendégek igényeinek feleljen meg, hanem számotokra is igazán különleges életre szóló emlék maradjon. Most adunk 3 szuper tippet, hogy hogyan tudjátok igazán különlegessé varázsolni a Nagy Napotokat!


1. Keressetek egy különleges helyszínt!

A nap különlegessé tételének egyik legegyszerűbb módja, ha kerestek egy igazán különleges helyszínt. A helyszín ugyanis nagyban meghatározza az egész rendezvény hangulatát. Ha nem valami unalmasat szeretnétek, akkor nagyon jó ötlet például egy romantikus esküvőhelyszín Balaton mellett. A vendégek is garantáltan oda lesznek, és a magyar tenger egy olyan páratlan hangulatot ad az egész eseménynek, ami tényleg utánozhatatlan.

 

2. Dobjátok fel a díszleteket!

A már megszokott egy, esetleg két színű lufik helyett találjatok ki valami különlegesebbet! Például a fent írt Balaton parti esküvőhöz nagyon illik egy tengerparti, matrózos stílus. De bármi mást is kitalálhattok, mostanában például a zöld irányvonal is nagyon trendinek számít, próbálkozhattok cserepes virágokkal és hasonló zöld kompozíciókkal is, ha egy kis különlegességre vágytok!

 

3. A Különleges programokról se feledkezzetek meg!

De nemcsak a helyszín és a dekoráció fontos, legalább ennyire számítanak a programok is. Már a szertartást is különlegessé tudjátok tenni, ha a hagyományos elemeket egy kicsit átalakítjátok. Például a közös gyertyagyújtás helyett önthettek színes homokokat egy közös üvegbe, vagy ültethettek közösen virágot. De a mulatság részét is könnyen feldobhatjátok akár hangulatos, akár vicces programokkal, egy a párról készült videóvetítés például nagyon sokat tud dobni az estén!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Ajándékozz egy romantikus wellness utazást párodnak

Wellness hétvége: a legjobb évfordulós ajándék!

Tanácstalan van, mit adj párodnak ajándékba évfordulótokra, esetleg születésnapja lesz, vagy csak úgy meg akarod lepni? Nincs is jobb, minthogy egy kis együtt töltött időt ajándékozol neki. Egy romantikus wellness hétvégének nemcsak, hogy nagyon fog örülni párod, de kapcsolatotokra is jó hatással lesz egy közös kikapcsolódás.

Így újítsd meg idén nyáron a ruhatárad: az online ruha rendelés trükkjei

Így újítsd meg idén nyáron a ruhatárad: az online ruha rendelés trükkjei

Idén nyáron a járványhelyzetre való tekintettel sokan kerülik a boltokba járást. Szerencsére az online rendelés nagyon elterjedt, így nem kell nélkülöznöd a nyár legszebb darabjait! Mutatjuk, mire érdemes ügyelni, ha online rendelnél. 

Így válaszd ki a megfelelő helyszínt rendezvényedhez

A tökéletes rendezvény alapja a tökéletes rendezvényhelyszín

Bármilyen alkalomról is legyen szó, családi vagy üzleti, évforduló, ballagás, születésnap, eljegyzés vagy esküvő, egy tökéletesen megválasztott rendezvényhelyszín nélkül, nem lehet tökéletes egyetlen esemény sem! Minden rendezvényhelyszín alapját az adja, hogy hol tartják, ezért nagyon fontos a jó választás. Ezeket a szempontokat kell figyelembe venni!