3 tipp, hogy igazán különleges legyen a Nagy Napotok: tippek esküvőszervezéshez

3 tipp, hogy igazán különleges legyen a Nagy Napotok!


3 tipp esküvőszervezéshez

Az esküvő önmagában egy nagyon különleges alkalom, hiszen két élet ettől a ponttól kezdve hivatalosan is egybeforr. Egy esküvő megszervezése nem könnyű feladat, nem egyszerű úgy összeállítani a nap menetét, hogy ne csak a vendégek igényeinek feleljen meg, hanem számotokra is igazán különleges életre szóló emlék maradjon. Most adunk 3 szuper tippet, hogy hogyan tudjátok igazán különlegessé varázsolni a Nagy Napotokat!


1. Keressetek egy különleges helyszínt!

A nap különlegessé tételének egyik legegyszerűbb módja, ha kerestek egy igazán különleges helyszínt. A helyszín ugyanis nagyban meghatározza az egész rendezvény hangulatát. Ha nem valami unalmasat szeretnétek, akkor nagyon jó ötlet például egy romantikus esküvőhelyszín Balaton mellett. A vendégek is garantáltan oda lesznek, és a magyar tenger egy olyan páratlan hangulatot ad az egész eseménynek, ami tényleg utánozhatatlan.

 

2. Dobjátok fel a díszleteket!

A már megszokott egy, esetleg két színű lufik helyett találjatok ki valami különlegesebbet! Például a fent írt Balaton parti esküvőhöz nagyon illik egy tengerparti, matrózos stílus. De bármi mást is kitalálhattok, mostanában például a zöld irányvonal is nagyon trendinek számít, próbálkozhattok cserepes virágokkal és hasonló zöld kompozíciókkal is, ha egy kis különlegességre vágytok!

 

3. A Különleges programokról se feledkezzetek meg!

De nemcsak a helyszín és a dekoráció fontos, legalább ennyire számítanak a programok is. Már a szertartást is különlegessé tudjátok tenni, ha a hagyományos elemeket egy kicsit átalakítjátok. Például a közös gyertyagyújtás helyett önthettek színes homokokat egy közös üvegbe, vagy ültethettek közösen virágot. De a mulatság részét is könnyen feldobhatjátok akár hangulatos, akár vicces programokkal, egy a párról készült videóvetítés például nagyon sokat tud dobni az estén!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!