3+1 trükk szem alatti karikák eltüntetésére

3+1 trükk szem alatti karikák eltüntetésére


trükkök szem alatti karikák eltüntetésére

A szem alatti rész egy nagyon kényes régiója az arcnak. Elég egy nem megfelelő alvásmennyiséggel rendelkező éjszaka, egy stresszesebb időszak, vagy ha csak egészen egyszerűen túl sokat nézzük a monitort, és máris kialakulnak a karikák a szemek alatt. A szem alatti karikákat senki sem szereti, nm véletlen, senkinek sem áll jól. De vajon hogyan lehet orvosolni a szem alatti karikákat, mit lehet bevetni ellenük? Mutatjuk!


#1. A titok a szemkörnyékápoló 

Sokan nemhogy nem megfelelő szemkörnyékápolót használnak, hanem egyáltalán nem használnak, ez pedig nagy hiba. Azt javasolják kozmetikusok, hogy illeszd be a napi rutinodba a szemkörnyékápolót, és abból is válogasd meg, hogy milyet használsz!  A mélyebb karikákat a hialuronsav képes feltölteni, ezért célszerű olyan kozmetikumot leemelni a boltok polcairól, ami magas hialuronsav tartalommal rendelkezik, és ezt napi szinte használni. Az elszíneződött karikákat pedig C vitaminos készítményekkel lehet kúrában világosítani.

 

#2. A korrektor gyors megoldás

Ha gyors segítségre van szükséged, akkor a korrektor a jó megoldás. Arra figyelj, hogy a karikákat, a karika tónusához képest egy halvány árnyalattal világosabb korrektorral fedd le. Kozmetikusok azt is kiemelték, hogy a szemkörnyékén a rózsás, illetve barackos árnyalatok, üdébb és természetesebb hatással simulnak be az arcszínbe, érdemes ilyet használnod.

 

#3. Fontos az előkészítés is

Kozmetikusok ajánlása szerint, mielőtt felvinnénk a megfelelő árnyalatú korrektort, ha sötét, illetve szürkés karikákat észlelünk érdemes optikai simítóval ellátott primerekkel előkezelni a felületet.

 

+1 Végleges megoldás szem alatti karikák ellen

A legtöbb esetben a szem alatti karikák ellen az egyetlen hatásos megoldás egy plasztikai beavatkozás. Ne félj ezektől a beavatkozásoktól, mert a Bónusz Plasztikai Sebészeten nagyon nagy tapasztalattal, a legújabb, legbiztonságosabb eljárások közül lehet választani.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!

szaunát építeni otthonra tippek

Ezért a 3 dologért nagyon megéri szaunát építteteni otthonra

Már egészen régóta érdekel a gondolat, hogy építtess egy szaunát az otthonodba? Engedd meg nekünk, hogy meggyőzzünk róla, hogy bele is vágj, hiszen annyira jó dolog!