3+1 trükk szem alatti karikák eltüntetésére

3+1 trükk szem alatti karikák eltüntetésére


trükkök szem alatti karikák eltüntetésére

A szem alatti rész egy nagyon kényes régiója az arcnak. Elég egy nem megfelelő alvásmennyiséggel rendelkező éjszaka, egy stresszesebb időszak, vagy ha csak egészen egyszerűen túl sokat nézzük a monitort, és máris kialakulnak a karikák a szemek alatt. A szem alatti karikákat senki sem szereti, nm véletlen, senkinek sem áll jól. De vajon hogyan lehet orvosolni a szem alatti karikákat, mit lehet bevetni ellenük? Mutatjuk!


#1. A titok a szemkörnyékápoló 

Sokan nemhogy nem megfelelő szemkörnyékápolót használnak, hanem egyáltalán nem használnak, ez pedig nagy hiba. Azt javasolják kozmetikusok, hogy illeszd be a napi rutinodba a szemkörnyékápolót, és abból is válogasd meg, hogy milyet használsz!  A mélyebb karikákat a hialuronsav képes feltölteni, ezért célszerű olyan kozmetikumot leemelni a boltok polcairól, ami magas hialuronsav tartalommal rendelkezik, és ezt napi szinte használni. Az elszíneződött karikákat pedig C vitaminos készítményekkel lehet kúrában világosítani.

 

#2. A korrektor gyors megoldás

Ha gyors segítségre van szükséged, akkor a korrektor a jó megoldás. Arra figyelj, hogy a karikákat, a karika tónusához képest egy halvány árnyalattal világosabb korrektorral fedd le. Kozmetikusok azt is kiemelték, hogy a szemkörnyékén a rózsás, illetve barackos árnyalatok, üdébb és természetesebb hatással simulnak be az arcszínbe, érdemes ilyet használnod.

 

#3. Fontos az előkészítés is

Kozmetikusok ajánlása szerint, mielőtt felvinnénk a megfelelő árnyalatú korrektort, ha sötét, illetve szürkés karikákat észlelünk érdemes optikai simítóval ellátott primerekkel előkezelni a felületet.

 

+1 Végleges megoldás szem alatti karikák ellen

A legtöbb esetben a szem alatti karikák ellen az egyetlen hatásos megoldás egy plasztikai beavatkozás. Ne félj ezektől a beavatkozásoktól, mert a Bónusz Plasztikai Sebészeten nagyon nagy tapasztalattal, a legújabb, legbiztonságosabb eljárások közül lehet választani.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni! 

3 Balaton-felvidék látnivaló

3 látnivaló a Balaton-felvidéken, ami téged is el fog varázsolni

Magyarország egyik legszebb része a Balalton-felvidék, ahol a kanyargó dimbek-dombok őrzik a nyugtát sosem találó magyar tenger hullámait. Erre a vidékre invitálunk most titeket, és mutatunk 3 olyan különleges helyszínt is itt, ami garantáltan el fog varázsolni titeket.  Jöjjön hát 3 csodaszép hely a Balaton-felvidék dűnéiről.

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!