3 újévi fogadalom, amihez még most sincs késő

3 újévi fogadalom, amihez még most sincs késő


újévi fogadalmak 2021-re

Lefogyni 10 kilót, minden nap sportolni, nem enni egy deka csokit sem? 3 olyan újévi fogadalmat mutattunk, amiket már valószínűleg fel is adtál, kivétel a 10 kiló fogyást, mert év végéig akár még össze is szedheted magad, de persze ezeknek a nagy része is leginkább elbukni szokott. De mutatunk nektek most 3 olyan újévi fogadalmat, amit még most sem késő megtenni!


#1. Minden hónapban egy könyv

Ez egy olyan újévi fogadalom, ami nemcsak nagyon hasznos, hanem garantáltan élvezni is fogod. Nem kell nagy dolgokra gondolni, ha jobban belegondolsz, akkor naponta átlagosan csak 10 oldalt kell elolvasnod, ami, ha egy jó könyvet választasz inkább megkötés, mintsem kihívás. Tűzd ki célul, hogy elolvasol idén minden hónapban egy könyvet. Pro tipp: ne válaszd ki előre, mert lehet, hogy az előző olvasásélmény után valami másra vágynál, mint amit még év elején választottál, inkább, hallgass erre!

 

#2. Idén megcsinálom

Tűzz ki 3 vagy 4 olyan dolgot célul, amiket már régóta halogatsz, de már nagyon túl kellene rajta esned. Fontos, hogy ne csak kitűzz ilyen dolgokat, hanem nagyjából határold is be, hogy ezt az első negyedévben, ezt pedig a másodikban csinálom. Például, ha a kerítést kell lefesteni, azt célszerű jobb időkben elvégezni. Javíttasd meg az a régi vackot, kezd el azt a tanfolyamot, menj el fogorvoshoz, és szabadulj meg attól a lyukas fogtól, hiszen a fogtömés árak nem olyan magasak!

 

#3.Kapcsolatok

Ami a legeslegfontosabb, és 2020-ban már lehetett is érezni tényleg a saját bőrünkön, hogy mennyire. Idén fogadd meg, hogy a nagy rohanásban hagysz időt magadnak, és azokkal is törődsz, akik a legfontosabbak. Barátaiddal, családoddal, és persze magaddal is. Legyen időd minden héten megkérdezni a barátaidtól, hogy hogy vannak, ha nem is találkozol velük hívd fel őket, hogy érezzék a törődést, és senki se legyen egyedül!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Klíma előnyei

3 ok, amiért érdemes klímát szereltetni

Sokan azt gondolják, hogy klímát szereltetni luxus, pedig manapság már egyáltalán nem számít annak, sőt, akár még spórolni is lehet vele. Bár elismerjük, hogy ez egy nagy, és költséges beruházás, nagyon hasznos tud lenni, és könnyen meg is térülhet. Lássunk is 3 nyomós okot, amiért megéri neked is belevágnod egy klíma telepítésébe.

Fogorvoshoz fordulni

3 eset, amikor mindenképpen érdemes fogorvoshoz fordulni

Sokan nem szeretnek fogorvoshoz járni, nagyon sokan félnek elmenni a fogorvoshoz, és a különböző problémák esetén inkább kivárnak (ami jellemzően még nagyobb problémát generál) vagy pedig valami házi praktikát próbálnak ki. Azonban vannak esetek, amikor tényleg muszáj fogorvosi székbe ülni, mert a probléma máskülönben nem fog elmúlni!

Top 3 ajándékötlet Valentin napra

3 tökéletes Valentin napi ajándékötlet

Közeleg a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe, amit egyre többen ünnepelnek meg manapság hazánkban is. Lepd meg te is valamilyen kedves meglepetéssel a párodat! Nem baj, ha nincs ötleted, mert most segítünk, is adunk párat! Lássunk is 3 nagyon szuper Valentin napi ajándékötletet!