3 újévi fogadalom, amihez még most sincs késő

3 újévi fogadalom, amihez még most sincs késő


újévi fogadalmak 2021-re

Lefogyni 10 kilót, minden nap sportolni, nem enni egy deka csokit sem? 3 olyan újévi fogadalmat mutattunk, amiket már valószínűleg fel is adtál, kivétel a 10 kiló fogyást, mert év végéig akár még össze is szedheted magad, de persze ezeknek a nagy része is leginkább elbukni szokott. De mutatunk nektek most 3 olyan újévi fogadalmat, amit még most sem késő megtenni!


#1. Minden hónapban egy könyv

Ez egy olyan újévi fogadalom, ami nemcsak nagyon hasznos, hanem garantáltan élvezni is fogod. Nem kell nagy dolgokra gondolni, ha jobban belegondolsz, akkor naponta átlagosan csak 10 oldalt kell elolvasnod, ami, ha egy jó könyvet választasz inkább megkötés, mintsem kihívás. Tűzd ki célul, hogy elolvasol idén minden hónapban egy könyvet. Pro tipp: ne válaszd ki előre, mert lehet, hogy az előző olvasásélmény után valami másra vágynál, mint amit még év elején választottál, inkább, hallgass erre!

 

#2. Idén megcsinálom

Tűzz ki 3 vagy 4 olyan dolgot célul, amiket már régóta halogatsz, de már nagyon túl kellene rajta esned. Fontos, hogy ne csak kitűzz ilyen dolgokat, hanem nagyjából határold is be, hogy ezt az első negyedévben, ezt pedig a másodikban csinálom. Például, ha a kerítést kell lefesteni, azt célszerű jobb időkben elvégezni. Javíttasd meg az a régi vackot, kezd el azt a tanfolyamot, menj el fogorvoshoz, és szabadulj meg attól a lyukas fogtól, hiszen a fogtömés árak nem olyan magasak!

 

#3.Kapcsolatok

Ami a legeslegfontosabb, és 2020-ban már lehetett is érezni tényleg a saját bőrünkön, hogy mennyire. Idén fogadd meg, hogy a nagy rohanásban hagysz időt magadnak, és azokkal is törődsz, akik a legfontosabbak. Barátaiddal, családoddal, és persze magaddal is. Legyen időd minden héten megkérdezni a barátaidtól, hogy hogy vannak, ha nem is találkozol velük hívd fel őket, hogy érezzék a törődést, és senki se legyen egyedül!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 Balaton-felvidék látnivaló

3 látnivaló a Balaton-felvidéken, ami téged is el fog varázsolni

Magyarország egyik legszebb része a Balalton-felvidék, ahol a kanyargó dimbek-dombok őrzik a nyugtát sosem találó magyar tenger hullámait. Erre a vidékre invitálunk most titeket, és mutatunk 3 olyan különleges helyszínt is itt, ami garantáltan el fog varázsolni titeket.  Jöjjön hát 3 csodaszép hely a Balaton-felvidék dűnéiről.

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!