3 újévi fogadalom, amit tényleg érdemes betartani!

3 újévi fogadalom, amit tényleg érdemes betartani!


Legjobb újévi fogadalmak 2021

Az újévi fogadalmakat mindenki ismeri, évvégén gondolunk egy merészet, és lehetetlen célokat tűzünk ki a következő évre, amiket szinte már mi is tudunk, hogy januárnál tovább úgy sem tartunk be. Leadni 20 kilót, minden nap sportolni egy órát? Mutatunk ezek helyett 3 sokkal hasznosabb fogadalmat, amit tényleg érdemes lesz betartani!


#1: Önfejlesztés

Hajlamosak vagyunk ilyenkor csak a külsőségekkel foglalkozni, a legtöbb újévi fogadalom nem véletlenül a fogyásról szól. Pedig nem csak ezen a téren lehet fejlődni. Mi lenne, ha azt fogadnád meg, hogy minden hónapban elolvasol egy könyvet, vagy minden héten olvasol szakcikkeket, esetleg nyelv feladatokat oldasz meg? Persze fontos, hogy olyan célokat válassz, amik teljesíthetőek, ne akarj nulláról megtanulni egy nyelvet, vagy ne akarj egy egész témának egy hónap alatt a szakértője lenni, de kis lépésekkel is hatalmasat lehet haladni!

 

#2: Egészség

Persze fontos az egészség is, de nem feltétlenül kell böjtre, vagy sanyargató diétára fognod magad, inkább fogad meg azt, hogy jövőre eggyel kevesebb cukorral iszod a kávéd, a délutáni nasit zöldségekre, és gyümölcsre cseréled, minden nap egy megállóval hamarabb szállsz le, és annyival többet sétálsz. Hiszen ahogyan írtuk, kis lépésekkel lehet előre haladni nagyot!

 

#3: Halogatás

Itt az ideje, hogy a régóta halogatott dolgokba belevágj. Csináld meg a jogsit, utazz el álmaid helyére, vagy fesd ki a falat, de ne halogasd tovább a fogimplantátum beültetését se! Hisz tudod, a dolgok akkor fognak működni, haladni, ha teszel is értük, ne álmodozz tovább, hanem vágj bele!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 Balaton-felvidék látnivaló

3 látnivaló a Balaton-felvidéken, ami téged is el fog varázsolni

Magyarország egyik legszebb része a Balalton-felvidék, ahol a kanyargó dimbek-dombok őrzik a nyugtát sosem találó magyar tenger hullámait. Erre a vidékre invitálunk most titeket, és mutatunk 3 olyan különleges helyszínt is itt, ami garantáltan el fog varázsolni titeket.  Jöjjön hát 3 csodaszép hely a Balaton-felvidék dűnéiről.

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!