3 újévi fogadalom, amit tényleg érdemes betartani!

3 újévi fogadalom, amit tényleg érdemes betartani!


Legjobb újévi fogadalmak 2021

Az újévi fogadalmakat mindenki ismeri, évvégén gondolunk egy merészet, és lehetetlen célokat tűzünk ki a következő évre, amiket szinte már mi is tudunk, hogy januárnál tovább úgy sem tartunk be. Leadni 20 kilót, minden nap sportolni egy órát? Mutatunk ezek helyett 3 sokkal hasznosabb fogadalmat, amit tényleg érdemes lesz betartani!


#1: Önfejlesztés

Hajlamosak vagyunk ilyenkor csak a külsőségekkel foglalkozni, a legtöbb újévi fogadalom nem véletlenül a fogyásról szól. Pedig nem csak ezen a téren lehet fejlődni. Mi lenne, ha azt fogadnád meg, hogy minden hónapban elolvasol egy könyvet, vagy minden héten olvasol szakcikkeket, esetleg nyelv feladatokat oldasz meg? Persze fontos, hogy olyan célokat válassz, amik teljesíthetőek, ne akarj nulláról megtanulni egy nyelvet, vagy ne akarj egy egész témának egy hónap alatt a szakértője lenni, de kis lépésekkel is hatalmasat lehet haladni!

 

#2: Egészség

Persze fontos az egészség is, de nem feltétlenül kell böjtre, vagy sanyargató diétára fognod magad, inkább fogad meg azt, hogy jövőre eggyel kevesebb cukorral iszod a kávéd, a délutáni nasit zöldségekre, és gyümölcsre cseréled, minden nap egy megállóval hamarabb szállsz le, és annyival többet sétálsz. Hiszen ahogyan írtuk, kis lépésekkel lehet előre haladni nagyot!

 

#3: Halogatás

Itt az ideje, hogy a régóta halogatott dolgokba belevágj. Csináld meg a jogsit, utazz el álmaid helyére, vagy fesd ki a falat, de ne halogasd tovább a fogimplantátum beültetését se! Hisz tudod, a dolgok akkor fognak működni, haladni, ha teszel is értük, ne álmodozz tovább, hanem vágj bele!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Klíma előnyei

3 ok, amiért érdemes klímát szereltetni

Sokan azt gondolják, hogy klímát szereltetni luxus, pedig manapság már egyáltalán nem számít annak, sőt, akár még spórolni is lehet vele. Bár elismerjük, hogy ez egy nagy, és költséges beruházás, nagyon hasznos tud lenni, és könnyen meg is térülhet. Lássunk is 3 nyomós okot, amiért megéri neked is belevágnod egy klíma telepítésébe.

Fogorvoshoz fordulni

3 eset, amikor mindenképpen érdemes fogorvoshoz fordulni

Sokan nem szeretnek fogorvoshoz járni, nagyon sokan félnek elmenni a fogorvoshoz, és a különböző problémák esetén inkább kivárnak (ami jellemzően még nagyobb problémát generál) vagy pedig valami házi praktikát próbálnak ki. Azonban vannak esetek, amikor tényleg muszáj fogorvosi székbe ülni, mert a probléma máskülönben nem fog elmúlni!

Top 3 ajándékötlet Valentin napra

3 tökéletes Valentin napi ajándékötlet

Közeleg a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe, amit egyre többen ünnepelnek meg manapság hazánkban is. Lepd meg te is valamilyen kedves meglepetéssel a párodat! Nem baj, ha nincs ötleted, mert most segítünk, is adunk párat! Lássunk is 3 nagyon szuper Valentin napi ajándékötletet!