Felejtsd el a homályos képeket!- Így készíts éles felvételeket kamerastabilizátor segítségével

Felejtsd el a homályos képeket!


Készíts éles képeket kamerastabilizátorral

Manapság nem nehéz egy jó képet készíteni, hiszen a legtöbb okostelefonban nagyon jó kamerák vannak. De biztos te is sokszor észrevetted, hogy ennek ellenére pillanatképek vagy gyorsan mozgó jelenségeket nehéz megörökíteni, de szerencsére nem lehetetlen. Ha tényleg jó minőségű képeket és videókat szeretnél készíteni, akkor jobb lesz beszerezned egy kamerastabilizátort.


Mire jó egy kamerastabilizátor?

 

Stabilizálja a mobil eszközödet. Ennek következtében nem lesz homályos a kép, és a videó felvételek sem csúszkálnak. Egy ilyen eszköz segítségével filmes minőségű mozgó felvételek készíthetsz te is mobiltelefonoddal. Használata pedig rendkívül egyszerű, semmilyen szaktudást nem igényel.

 

Milyen kamerastabilizátort válasszak?

 

Érdemes olyat választani, aminek a használata praktikus. Azaz, könnyen hordozható, nem nehéz, fogása kényelmes, funkciói egyszerűen kezelhetők. A DJI Osmo Mobile 3 vásárlásával mindez lehetséges. Nagyon praktikus, hiszen hátizsákodban összehajtva kényelmesen elfér, és csupán 405 gramm a súlya, ergonomikus markolat kialakításának köszönhetőn pedig tartani sem fárasztó. Egyszerű a használata is, például egy szelfihez csupán egy gesztus elég, és már készül is a kép. Gondolj csak bele, mennyivel egyszerűbb így csoportképet készíteni.

 

Mikre lehet még használni?

 

Az ActiveTrack 3.0 deep learning és gépi képfeldolgozás algoritmusai biztosítja a folyamatos és biztos tárgykövetést, így a gyorsan mozgó folyamatokról is nagyon szuper videókat készíthetsz. De lehetővé teszi a 180 fokos panorámakép elkészítését is, timelapse videó készítéséhez is ideális. Nincs is jobb eszköz egy lassított felvétel elkészítéséhez. Egyszerűen filmezhetsz le vele bármilyen sportot, például egy kosárra dobást, vagy korcsolya mutatványt.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövege



Cikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Te is gondolkoztál már azon, hogy idén nyáron kútvízzel locsolj? Ez jobb ötlet, mint hinnéd! A kútvízzel való locsolásnak több előnye is van, különösen összehasonlítva a városi vízellátással vagy az esővíz használatával. Lássuk, mik ezek pontosan!

Legjobb helyszínt osztálytalálkozóhoz

Így találd meg a tökéletes helyszínt osztálytalálkozódhoz!

Az osztálytalálkozó egy nagyon fontos esemény, ezért az is fontos, hogy sikerüljön egy jó helyszínt találni. Na de mégis hogyan? Mutatjuk, mit kell figyelembe venned, amikor helyszíneket keresgélsz osztálytalálkozóra. Íme néhány szempont, amelyeket érdemes figyelembe venni a helyszín kiválasztásakor:

konferencia szervezés hatékonyan

Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!

Konferencia megszervezésével bíztak meg? Szeretnéd h minden zökkenőmentes lenne, és sikeresen lebonyolíthatnád a szakmai eseményt, amiről jól tudod, hogy egyáltalán nem olyan könnyű? Ne aggódj segítünk néhány hasznos tanáccsal!