Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?


Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!


A jól ápoltság a kulcs

Ahhoz, hogy jól nézz ki az ötödik x behúzása után is, már korábban figyelned kell arra, hogy ápold magad. A reklámok tele vannak a különböző ráncmegelőző kozmetikumokkal, amikre most i véletlenül sem akarunk rábeszélni, csupán felhívni a figyelmedet arra, hogy már fiatal korban is van ezeknek hasznuk. Drága kozmetikumok nélkül is oda tudsz figyelni a megfelelő hidratálásra, vízfogyasztásra, testápoló használatára, tudod kerülni a nap káros sugarait, és amikor csak tudod mellőzni a sminket, ami elnehezíti hosszú távon is a bőröd.

 

A fiatalos bőr titka

A fiatalos bőr, a ráncok eltüntetésének a titka nem a méregdrága kozmetikumokban keresendő. Sajnos a ráncok kialakulása egy teljesen természetes, de megállíthatatlan és visszafordíthatatlan folyamat, ha csak nincsen egy titkos ütőkártya a zsebünkben. Az idő múlása a bőrön is meglátszik, ugyanis az alkotó sejtek veszítenek a rugalmasságukból, így megnyúlik a bőr, ami ráncokhoz vezet. Ezt a fent leírt módon lehet lassítani, de megakadályozni sehogy sem, visszafordítani is csak a legjobb plasztikai beavatkozással: ráncfeltöltés saját zsírral a Bónusz Plasztikai Sebészeten. o    

 

Öltözködni is tudni kell

A fiatalos megjelenés másik kulcsa a jól ápolt bőr mellett az öltözet, sokan esnek abba a hibába, hogy annyira fiatalosnak akarnak mutatkozni, hogy túlzásba viszik. A neon színek, az extrém szabások és minták ilyen korban már nem előnyösek, a visszafogott, elegáns szabású ruhadarabokkal sokkal nagyobb sikert lehet elérni. Ugyanez az igaz a kiegészítőkre is, amikkel szintén csínján kell bánni, a hatalmas csillogó, színes darabok az iskolás korúaknak valóak, ahogyan a színes tornacipők, és tornazsákok is.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Te is gondolkoztál már azon, hogy idén nyáron kútvízzel locsolj? Ez jobb ötlet, mint hinnéd! A kútvízzel való locsolásnak több előnye is van, különösen összehasonlítva a városi vízellátással vagy az esővíz használatával. Lássuk, mik ezek pontosan!

Legjobb helyszínt osztálytalálkozóhoz

Így találd meg a tökéletes helyszínt osztálytalálkozódhoz!

Az osztálytalálkozó egy nagyon fontos esemény, ezért az is fontos, hogy sikerüljön egy jó helyszínt találni. Na de mégis hogyan? Mutatjuk, mit kell figyelembe venned, amikor helyszíneket keresgélsz osztálytalálkozóra. Íme néhány szempont, amelyeket érdemes figyelembe venni a helyszín kiválasztásakor:

konferencia szervezés hatékonyan

Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!

Konferencia megszervezésével bíztak meg? Szeretnéd h minden zökkenőmentes lenne, és sikeresen lebonyolíthatnád a szakmai eseményt, amiről jól tudod, hogy egyáltalán nem olyan könnyű? Ne aggódj segítünk néhány hasznos tanáccsal!