Bizonytalan vagy, hogy mikortól lehet utazni kisbabáddal? Íme néhány jó tanács!

Hogyan és mikor utazzunk kisbabánkkal


Utazás kisbabával

Minden szülő gondba kerül egyszer, hogy mikor érdemes és hogya utaztatni egy kisbabát. Félünk , hogy még korai, de már nagyon indulnánk egy közös kalandra. Íme néhány jó tanács, hogy mikortól és hogyan!


Természetes félelem egy szülőben, hogy aggódik, valamit túl korán vagy esetleg túl későn kezd el az első szülöttnél. Természetesen a második, harmadik vagy sokadik gyerekünknél már sokkal rutinosabban viselkedünk, de az első sok fejtörést okozhat még a legmagabiztosabb szülőnek is.

 

Az egyik kardinális kérdés, hogy mikortól is lehet elkezdeni vele az utazást. Természetes reakciós, hogy az édesanya vagy édeasapa kissé besokall a “bezártságtól” és már nagyon menne, de nem csak ez az egyetlen indító pontja az első közös utazásnak. 

 

A kisbabáknak is kellenek az új ingerek, így fejlődik a legjobban és a leggyorsabban az agyuk, mozgásuk, beszédük ezért kifejezetten jótékony hatása is lehet egy utazásnak a kicsire nézve. Ennek nagyon nincsen meghatározott ideje. Általában azzal szoktak gondban lenni a szülők, hogy aggódnak a hosszú úttól. Ezt azonban könnye ki tudják küszöbölni, ha elsőre egy kicsit kisebb lélegzetvételű útra indulnak és nem egyből 5 ország határát készülne átlépni. Ha a kicsit más egészen korán hozzá szoktatjuk az autókázáshoz, tuti biztos, hogy az igazak álmát fogja aludni majd az út során. Általában fél éves kortól már nyugodt szívvel elindulhatnak a babával a szülők egy nyaralásra akár.

 

A “Hogyan?” is igen sok problémát tud okozni. Érdemes először egy olyan helyre menni, hogy a saját “tanuló” dolgunkat is megkönnyítsük, ahol felkészülten várják a kisbabákat is. Az útra mindenképp vigyük magunkkal a kedvenc játékát, de akár néhány újdonságot is beszerezhetünk, az gyorsabban leköti majd a figyelmét. Ide kattintva keresgélhetsz: babajáték vásárlás

Szerző: c

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Te is gondolkoztál már azon, hogy idén nyáron kútvízzel locsolj? Ez jobb ötlet, mint hinnéd! A kútvízzel való locsolásnak több előnye is van, különösen összehasonlítva a városi vízellátással vagy az esővíz használatával. Lássuk, mik ezek pontosan!

Legjobb helyszínt osztálytalálkozóhoz

Így találd meg a tökéletes helyszínt osztálytalálkozódhoz!

Az osztálytalálkozó egy nagyon fontos esemény, ezért az is fontos, hogy sikerüljön egy jó helyszínt találni. Na de mégis hogyan? Mutatjuk, mit kell figyelembe venned, amikor helyszíneket keresgélsz osztálytalálkozóra. Íme néhány szempont, amelyeket érdemes figyelembe venni a helyszín kiválasztásakor:

konferencia szervezés hatékonyan

Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!

Konferencia megszervezésével bíztak meg? Szeretnéd h minden zökkenőmentes lenne, és sikeresen lebonyolíthatnád a szakmai eseményt, amiről jól tudod, hogy egyáltalán nem olyan könnyű? Ne aggódj segítünk néhány hasznos tanáccsal!