Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet a karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet


Ötletek karácsonyi buli feldobására

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!


Menj ki az irodából!

Ahhoz, hogy az irodai unottság megszűnjön az első legfontosabb dolog kiszakadni az irodából! Szerencsére már rengeteg remek céges rendezvényhelyszín van. A Poptop 2015-ös felmérése feltárta, hogy az emberek mindössze 8%-a gondolja úgy, hogy az irodai bulit az irodában kellene megtartani, ezért miért ne hagynád, hogy az ünnepélyen résztvevő emberek diktáljanak, és bérelnél erre a jeles napra különleges helyet? Ha megtaláltad a helyszínt, sokféle módszerrel varázsolhatod el a bulidat: tarts egy irodai díjátadó ünnepséget, karaokézz, vagy nyisd meg az eseményt a családok számára, hogy mindenki csatlakozhasson a mulatsághoz.

 

Válassz egy témát!

Tökéletes karácsonyi rendezős módszer, ha kiválasztunk egy témát. Ha meg akarunk bizonyosodni arról, hogy mindenki szereti, miért ne indítson el egy gyors irodai szavazást, és szavazzon mindenkivel? A témaötletek lehetnek csúnya pulóverek, ünnepi karakterek vagy teljes fekete nyakkendő. 

 

Finom falatok

Egy etlen karácsonyi rendezvény sem telhet el finom falatok nélkül. A buli szervezés mellett nagyon fontos a vacsorázás is, illetve az is, hogy olyan vacsora legyen, ami megfelel az igényeknek. Mérd fel, hogy ki milyen érzékenységgel küzd, van-e esetleg vegán, glutén-, vagy laktóz érzékeny a csapatban. És ha már ennivalónál tartunk, akkor akár a csapat is megfőzheti az ételt. Kis vállaltoknak például hangulatos és meghitt lesz az otthoni főzés a főnök házában, és igazán összehozhatja a csapatot, de nagyobb csapatokat is lehet kisebb részekre osztani.

 

Játékok

Az egyik módja annak, hogy a karácsonyi partit igazán emlékezetessé tegyük, ha egy szórakoztató eseménnyel vagy tevékenységgel kombináljuk. Ha szűkös a költségvetés, tervezhetsz egy kincsvadászatot az irodában, vagy ha többet szeretnél költeni, akkor szabaduló szobában is foglalhatsz időpontot, Nem kell kétségbe esned, ugyanis rengeteg különböző céges játék található az interneten, ami tökéletes csapatépítés céljából is, de a karácsonyi bulihoz is.

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Te is gondolkoztál már azon, hogy idén nyáron kútvízzel locsolj? Ez jobb ötlet, mint hinnéd! A kútvízzel való locsolásnak több előnye is van, különösen összehasonlítva a városi vízellátással vagy az esővíz használatával. Lássuk, mik ezek pontosan!

Legjobb helyszínt osztálytalálkozóhoz

Így találd meg a tökéletes helyszínt osztálytalálkozódhoz!

Az osztálytalálkozó egy nagyon fontos esemény, ezért az is fontos, hogy sikerüljön egy jó helyszínt találni. Na de mégis hogyan? Mutatjuk, mit kell figyelembe venned, amikor helyszíneket keresgélsz osztálytalálkozóra. Íme néhány szempont, amelyeket érdemes figyelembe venni a helyszín kiválasztásakor:

konferencia szervezés hatékonyan

Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!

Konferencia megszervezésével bíztak meg? Szeretnéd h minden zökkenőmentes lenne, és sikeresen lebonyolíthatnád a szakmai eseményt, amiről jól tudod, hogy egyáltalán nem olyan könnyű? Ne aggódj segítünk néhány hasznos tanáccsal!