3 tipp, hogy igazán különleges legyen az esküvőtök!

3 tipp, hogy igazán különleges legyen az esküvőtök!


3 tipp különleges esküvőhöz

Az esküvő önmagában egy nagyon különleges alkalom, de azért van rá mód, hogy még a megszokottnál is különlegesebb legyen! Mutatunk is néhány olyan tippet, amivel ezt könnyedén elérhetitek. Legyen a ti Nagy Napotok is igazán különleges!


#1. Kell egy különleges helyszín

Az esküvő egy olyan dolog, melynek esetében a helyszín nagyon meghatározó tud lenni, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen háttér előtt mondjátok ki a boldogító igent, és azt sem, hogy hol vágjátok fel a tortát, vagy ejtitek meg a nyitótáncot. Egy igazán különleges esküvőhelyszín képes nagyon különlegessé varázsolni az egész esküvőt. Nem feltétlenül muszáj az otthonotokban, vagy annak környékén tartani az esküvőt! Magyarország tele van csodaszép helyekkel, gyönyörű vidékekkel és különleges épületekkel is! Keressétek meg a stílusotoknak legmegfelelőbb vidéket, és foglaljatok ott helyszínt!

 

#2. Különleges díszítés

A már megszokott lufik helyett találjatok ki valami különlegesebbet! Nagyon trendinek számít manapság a zöld, zerowaste vonal, próbáljátok ki esetleg azt: natúr színek, bambusz evőeszközök, vágott virág helyett cserepesvirágok. Emellett a modern, exkluzív esküvői stílus is hódít, aminek az egyik fő központja a különleges menüsor és tálalás. Szerencsére tudunk egy helyet, ahol mindez biztosítva van: exkluzív catering szolgáltatás Kaposvár csodaszép belvárosában, ami igazán különlegessé varázsolja majd a Nagy Napot!

 

#3. Különleges esküvőhöz különleges program dukál

Persze nemcsak a helyszín és a dekoráció fontos, legalább ennyire számítanak a programok is. Találjatok ki rendhagyó elemeket, például a nyitó táncba vonjátok be a barátokat is azzal, hogy egy könnyen elsajátítható koreográfiát tanítotok be nekik, vagy kitaláltok más vicces programokat, számtalan ilyet lehet találni az interneten! 
 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Te is gondolkoztál már azon, hogy idén nyáron kútvízzel locsolj? Ez jobb ötlet, mint hinnéd! A kútvízzel való locsolásnak több előnye is van, különösen összehasonlítva a városi vízellátással vagy az esővíz használatával. Lássuk, mik ezek pontosan!

Legjobb helyszínt osztálytalálkozóhoz

Így találd meg a tökéletes helyszínt osztálytalálkozódhoz!

Az osztálytalálkozó egy nagyon fontos esemény, ezért az is fontos, hogy sikerüljön egy jó helyszínt találni. Na de mégis hogyan? Mutatjuk, mit kell figyelembe venned, amikor helyszíneket keresgélsz osztálytalálkozóra. Íme néhány szempont, amelyeket érdemes figyelembe venni a helyszín kiválasztásakor:

konferencia szervezés hatékonyan

Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!

Konferencia megszervezésével bíztak meg? Szeretnéd h minden zökkenőmentes lenne, és sikeresen lebonyolíthatnád a szakmai eseményt, amiről jól tudod, hogy egyáltalán nem olyan könnyű? Ne aggódj segítünk néhány hasznos tanáccsal!