Lapos has edzés nélkül? Íme 3 tanács, amivel sikerülhet!

Lapos has edzés nélkül? Íme 3 tanács, amivel sikerülhet!


Lapos has edzés nélkül 3 tipp

Mindenki szeretne lapos hasat, de edzeni már nem mindenki szeret, valamint valljuk be a rohanó mindennapokban nem is mindig van erre idő. Mit lehet tenni? Mutatunk 3 tippet, hogy laposabb hasad legyen hasprések és felülések nélkül is!


Pihend ki magad!

Nem mindig a sport és még egy gyakorlat a megoldás! A szervezetnek pihenésre is szüksége van ahhoz, hogy megfelelően tudjon működni! Mit jelent ez? Ha nem alszol napi 8 órát, akkor ne is reménykedj abban, hogy lapos hasad legyen, ugyanis ennyi időre szüksége van a  szervezetednek, hogy bizonyos folyamatokat elvégezzen, amíg te az igazak álmát álmodod. Ráadásul stresszelés közben az átlagosnál több kortizol hormon termelődik a szervezetben, mely az anyagcserére és az emésztésre is negatív hatással van, éppen ezért érdemes meditációt, jógát is a mindennapi tevékenységek közé iktatni.

 

Ügyelj az ivásra is!

Lehet, hogy az evésre figyelsz, megfelelően táplálkozol, de az ivás is legalább ilyen fontos lenne! Az egészséges az lenne, ha legalább 2,5-3 liter folyadékot bevinnél minden egyes nap lehetőleg víz vagy ízesítetlen teák formájában, ezzel egyidőben a koffeint, cukros italokat, és alkoholt is kerülnéd. Hasznos lehet egy pohár citromos víz elfogyasztása ébredés után, ugyanis ez segíti a megfelelő anyagcsere beindulását. A zöld teában található antioxidánsok szintén pozitív hatással vannak a szervezet működésére, ráadásul a stressz legyőzésében is segítenek.

 

Ne add fel!

Bármit csinálsz, a makacs zsírpárnák nem tűnnek el? Ne add fel! Mindig van megoldás, ha már a természetes út nem működik, akkor érdemes egy prémium plasztikai sebészetet választani, ahol gyors és hatékony megoldást kínálnak. A Bónusz Plasztikai Sebészeten a legújabb lézeres zsírleszívás segítségével olyan hatékony kezelést biztosítanak, ami nemcsak teljesen kockázatmentes, hanem a gyógyulási idő is csak 10 nap. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Te is gondolkoztál már azon, hogy idén nyáron kútvízzel locsolj? Ez jobb ötlet, mint hinnéd! A kútvízzel való locsolásnak több előnye is van, különösen összehasonlítva a városi vízellátással vagy az esővíz használatával. Lássuk, mik ezek pontosan!

Legjobb helyszínt osztálytalálkozóhoz

Így találd meg a tökéletes helyszínt osztálytalálkozódhoz!

Az osztálytalálkozó egy nagyon fontos esemény, ezért az is fontos, hogy sikerüljön egy jó helyszínt találni. Na de mégis hogyan? Mutatjuk, mit kell figyelembe venned, amikor helyszíneket keresgélsz osztálytalálkozóra. Íme néhány szempont, amelyeket érdemes figyelembe venni a helyszín kiválasztásakor:

konferencia szervezés hatékonyan

Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!

Konferencia megszervezésével bíztak meg? Szeretnéd h minden zökkenőmentes lenne, és sikeresen lebonyolíthatnád a szakmai eseményt, amiről jól tudod, hogy egyáltalán nem olyan könnyű? Ne aggódj segítünk néhány hasznos tanáccsal!