3 praktika a fiatalos arcbőrért

3 praktika a fiatalos arcbőr eléréséhez


3 tipp a fiatalos arcbőrért

Ki ne szeretne fiatalos arcbőrt? Gyakorlatilag mindent megteszünk, hogy üde, ragyogó, makulátlan, fiatalos legyen arcbőrünk, meg ami azt illeti minden testrészünkön a bőr. Drága kozmetikumokat veszünk, tablettákat szedünk, mégis kialakulnak a ráncok, mégis megjelennek a bőrhibák. Valamit rosszul csinálunk? Nem, az öregedés egy teljesen természetes folyamat, amit nem lehet megállítani, de néhány praktikával azért túl lehet járni az eszén. Most ebből mutatunk hármat.


A csodatevő Aloe Vera

Az Aloe vera szó szerint csodákra képes, nem véletlenül megannyi kozmetikum fő alapanyaga. A világ több táján gyógyszerként használják, már az ősi orvoslásban is nagy jelentőségé volt. Bizonyítottan antiszeptikus hatása van, ami segít megnyugtatni a bőrt, így megszabadít a bőrpírtől téged is, ezáltal pedig segít a fiatalságának megtartásában is. Az Aloe Vera úgy a leghatékonyabb, ha levelét közvetlenül a bőrre kenve pakolásként használod.

 

A zamatos uborka egy kicsit máshogyan

Az uborka nagyon zamatos csemege, ráadásul kalória is alig van benne, így a diétázók nem véletlenül imádják. De azért is van okunk imádni ezt a zöldséget, mert bizony, bizony csodákat művel a bőrrel. Karikákra vágva nyugtató pakolásként használhatjuk, különösen a szem környéki érzékeny bőr tájékán képes csodákat művelni. Felfrissíti a bőrt, és ezzel pedig látványosan fiatalosabbnak fog tűnni

 

Végleges megoldás a plasztikai sebész

Amennyiben nem szeretnél ilyen praktikákkal kísérletezni, akkor egy végleges megoldást is tudunk javasolni, méghozzá a plasztikai sebészt. A Bónusz Plasztikai Sebészeten például rengeteg különféle módszert alkalmaznak magas fokon, amik segítenek, hogy megőrizd vagy visszanyerd bőröd fiatalos állapotát.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Te is gondolkoztál már azon, hogy idén nyáron kútvízzel locsolj? Ez jobb ötlet, mint hinnéd! A kútvízzel való locsolásnak több előnye is van, különösen összehasonlítva a városi vízellátással vagy az esővíz használatával. Lássuk, mik ezek pontosan!

Legjobb helyszínt osztálytalálkozóhoz

Így találd meg a tökéletes helyszínt osztálytalálkozódhoz!

Az osztálytalálkozó egy nagyon fontos esemény, ezért az is fontos, hogy sikerüljön egy jó helyszínt találni. Na de mégis hogyan? Mutatjuk, mit kell figyelembe venned, amikor helyszíneket keresgélsz osztálytalálkozóra. Íme néhány szempont, amelyeket érdemes figyelembe venni a helyszín kiválasztásakor:

konferencia szervezés hatékonyan

Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!

Konferencia megszervezésével bíztak meg? Szeretnéd h minden zökkenőmentes lenne, és sikeresen lebonyolíthatnád a szakmai eseményt, amiről jól tudod, hogy egyáltalán nem olyan könnyű? Ne aggódj segítünk néhány hasznos tanáccsal!