Ezeket csináld a gyerekkel tavasszal: programötletek gyerekeknek tavaszra!

Ezeket csináld a gyerekkel tavasszal: programötletek gyerekeknek tavaszra!


Tavaszi programok gyerekeknek

Hamarosan érkezik végre a tavasz, ami azt jelenti, hogy végre nem kell egész nap a házban kuksolnotok a gyerekkel, hanem kimehettek végre a friss levegőre. Biztosan várjátok már, hogy végre felkelhessetek a tv elől, és kimozdulhassatok. Mutatjuk miket érdemes csinálni!        


Irány a park

Az első napsugarak megjelenésével már támadhatjátok is meg a parkokat, és játszótereket. Végre kicsit kimozoghatja magát a gyerek, és játszhat a többiekkel is. Érdemes labdával, frizbivel, vagy tollaslabdával készülni, amivel együtt is játszhattok. Arra az esetre pedig, ha más játszótársa akad, vigyél magaddal egy jó könyvet, és olvass egyet a tavaszi napsütésben!

 

Biciklizés

Felejtsétek el a tömegközlekedést egy kicsit! Menjetek biciklivel bevásárolni a közeli boltba, ha csak pár dolgot kell venni! Ha nincs messze az ovi, akkor oda is mehettek biciklivel, de reggelente öltözzetek rétegesen. De akár egy kisebb biciklitúrát is beiktathattok egy kis piknikezéssel egy napsütéses napon!

 

Kirándulás

Nincs is jobb, mint egy tavaszi kirándulás? Na de mégis hova? Olyan úti célt kell választani, ami nincs túl messze, hiszen a gyerekek nem szeretik a hosszú utakat, illetve, ahol érdekes gyerekprogramok is vannak, amit a kisebbek sem unnak. Tökéletes választás lehet a fővárostól csupán pár kilométerre található Visegrád, ahol számtalan gyerekeknek való programot lehet találni. Ráadásul van egy családbarát hotel Visegrádon, ahol a gyerekek is kellemesen érezhetik magukat!

 

Virágültetés

Ha van kertetek, vagy erkélyetek, akkor mindenképpen ültessetek virágokat közösen! Jobb, ha még kiskorban a természet szeretetére neveled a gyerekeket. Ráadásul nagyon izgalmas tud lenni napról-napra nyomon követni a virág növekedését, fejlődését!
 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Te is gondolkoztál már azon, hogy idén nyáron kútvízzel locsolj? Ez jobb ötlet, mint hinnéd! A kútvízzel való locsolásnak több előnye is van, különösen összehasonlítva a városi vízellátással vagy az esővíz használatával. Lássuk, mik ezek pontosan!

Legjobb helyszínt osztálytalálkozóhoz

Így találd meg a tökéletes helyszínt osztálytalálkozódhoz!

Az osztálytalálkozó egy nagyon fontos esemény, ezért az is fontos, hogy sikerüljön egy jó helyszínt találni. Na de mégis hogyan? Mutatjuk, mit kell figyelembe venned, amikor helyszíneket keresgélsz osztálytalálkozóra. Íme néhány szempont, amelyeket érdemes figyelembe venni a helyszín kiválasztásakor:

konferencia szervezés hatékonyan

Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!

Konferencia megszervezésével bíztak meg? Szeretnéd h minden zökkenőmentes lenne, és sikeresen lebonyolíthatnád a szakmai eseményt, amiről jól tudod, hogy egyáltalán nem olyan könnyű? Ne aggódj segítünk néhány hasznos tanáccsal!