Így használd hatékonyan a taposógépet!

Így használd hatékonyan a taposógépet!


Taposógép hatékony használta

A taposógép egy nagyon jó eszköz azoknak, akik leszeretnének adni, gyorsan, hatékonyan, és viszonylag könnyen jó néhány kilót, ugyanis egy taposógéppel mindez lehetséges. A megfelelő és rendszeres használata mellett csakúgy ég majd a zsír. De mégis mit értünk megfelelő használaton? A cikkben elmondjuk, hogy hogyan kell használni megfelelően a taposógépet, mikre figyelj oda mindenképpen a hatékonyság maximalizálása érdekében!


Először is ismerd meg magát a gépet

Ahány taposógép, annyiféle funkciók, mivel igen hatékonyak a taposógépek, nagy épszerűségnek is örvendenek, így megannyiféle gyártmány van már belőlük más-más funkciókkal. Ezek pedig bár elvben ugyanúgy működnek, még is itt-ott eltérhetnek egymástól, ezért nagyon fontos, hogy mielőtt hozzálátsz az edzéshez tanulmányozd, ismerd meg a taposógépet, teszteld a különböző funkciókat, nézd meg milyen beállítások vannak rajta, akár a használati utasítást is szemügyre veheted, vagy segítséget kérhetsz edzőtől.

 

Nem a gyorsaság minden! 

Minél gyorsabban taposok, annál jobb? A Válasz: nem, ez egyáltalán nem igaz, nem minden a gyorsaság! A nagy intenzitású edzéseknél sokkal hasznosabbak a hosszabb, közepes nehézségű edzések, hiszen így a tested folyamatosan égeti el a kalóriákat, ami jó hatással van a fogyásra is! Készíts ennek megfelelően edzésterveket: 5 percig közepes intenzitású taposás, 2-3 percig lassabb tempó, majd újból húzz bele a taposásba, de ne vidd túlzásba! Vigyázz, a 45 másodpercnél tovább tartó maximális taposás súlyos izomlázat és más egészségrontó következményeket is okozhat!

 

Lazulj el!

A taposógép használata közben a helyes testtartásnak igen kiemelkedő szerepe van, egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan tartod magad az edzések alkalmával! Rengeteg ember annyira szorítja a kapaszkodókat, hogy gyakorlatilag minden súlyt a kezükre raknak a lábaik helyett, ez pedug görcsössé tesz, ami sérülésekhez vezethet.  A legjobb az lehet, ha egyenesen tartod a gerinced, és csak lazán fogod a kapaszkodókat a biztonság érdekében, de nem támasz gyanánt! 

 

Az igazán hatékony edzésekhez pedig szerezd be otthonra saját taposógépedet itt: taposógép vásárlás!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Te is gondolkoztál már azon, hogy idén nyáron kútvízzel locsolj? Ez jobb ötlet, mint hinnéd! A kútvízzel való locsolásnak több előnye is van, különösen összehasonlítva a városi vízellátással vagy az esővíz használatával. Lássuk, mik ezek pontosan!

Legjobb helyszínt osztálytalálkozóhoz

Így találd meg a tökéletes helyszínt osztálytalálkozódhoz!

Az osztálytalálkozó egy nagyon fontos esemény, ezért az is fontos, hogy sikerüljön egy jó helyszínt találni. Na de mégis hogyan? Mutatjuk, mit kell figyelembe venned, amikor helyszíneket keresgélsz osztálytalálkozóra. Íme néhány szempont, amelyeket érdemes figyelembe venni a helyszín kiválasztásakor:

konferencia szervezés hatékonyan

Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!

Konferencia megszervezésével bíztak meg? Szeretnéd h minden zökkenőmentes lenne, és sikeresen lebonyolíthatnád a szakmai eseményt, amiről jól tudod, hogy egyáltalán nem olyan könnyű? Ne aggódj segítünk néhány hasznos tanáccsal!