3+1 trükk szem alatti karikák eltüntetésére

3+1 trükk szem alatti karikák eltüntetésére


trükkök szem alatti karikák eltüntetésére

A szem alatti rész egy nagyon kényes régiója az arcnak. Elég egy nem megfelelő alvásmennyiséggel rendelkező éjszaka, egy stresszesebb időszak, vagy ha csak egészen egyszerűen túl sokat nézzük a monitort, és máris kialakulnak a karikák a szemek alatt. A szem alatti karikákat senki sem szereti, nm véletlen, senkinek sem áll jól. De vajon hogyan lehet orvosolni a szem alatti karikákat, mit lehet bevetni ellenük? Mutatjuk!


#1. A titok a szemkörnyékápoló 

Sokan nemhogy nem megfelelő szemkörnyékápolót használnak, hanem egyáltalán nem használnak, ez pedig nagy hiba. Azt javasolják kozmetikusok, hogy illeszd be a napi rutinodba a szemkörnyékápolót, és abból is válogasd meg, hogy milyet használsz!  A mélyebb karikákat a hialuronsav képes feltölteni, ezért célszerű olyan kozmetikumot leemelni a boltok polcairól, ami magas hialuronsav tartalommal rendelkezik, és ezt napi szinte használni. Az elszíneződött karikákat pedig C vitaminos készítményekkel lehet kúrában világosítani.

 

#2. A korrektor gyors megoldás

Ha gyors segítségre van szükséged, akkor a korrektor a jó megoldás. Arra figyelj, hogy a karikákat, a karika tónusához képest egy halvány árnyalattal világosabb korrektorral fedd le. Kozmetikusok azt is kiemelték, hogy a szemkörnyékén a rózsás, illetve barackos árnyalatok, üdébb és természetesebb hatással simulnak be az arcszínbe, érdemes ilyet használnod.

 

#3. Fontos az előkészítés is

Kozmetikusok ajánlása szerint, mielőtt felvinnénk a megfelelő árnyalatú korrektort, ha sötét, illetve szürkés karikákat észlelünk érdemes optikai simítóval ellátott primerekkel előkezelni a felületet.

 

+1 Végleges megoldás szem alatti karikák ellen

A legtöbb esetben a szem alatti karikák ellen az egyetlen hatásos megoldás egy plasztikai beavatkozás. Ne félj ezektől a beavatkozásoktól, mert a Bónusz Plasztikai Sebészeten nagyon nagy tapasztalattal, a legújabb, legbiztonságosabb eljárások közül lehet választani.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Te is gondolkoztál már azon, hogy idén nyáron kútvízzel locsolj? Ez jobb ötlet, mint hinnéd! A kútvízzel való locsolásnak több előnye is van, különösen összehasonlítva a városi vízellátással vagy az esővíz használatával. Lássuk, mik ezek pontosan!

Legjobb helyszínt osztálytalálkozóhoz

Így találd meg a tökéletes helyszínt osztálytalálkozódhoz!

Az osztálytalálkozó egy nagyon fontos esemény, ezért az is fontos, hogy sikerüljön egy jó helyszínt találni. Na de mégis hogyan? Mutatjuk, mit kell figyelembe venned, amikor helyszíneket keresgélsz osztálytalálkozóra. Íme néhány szempont, amelyeket érdemes figyelembe venni a helyszín kiválasztásakor:

konferencia szervezés hatékonyan

Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!

Konferencia megszervezésével bíztak meg? Szeretnéd h minden zökkenőmentes lenne, és sikeresen lebonyolíthatnád a szakmai eseményt, amiről jól tudod, hogy egyáltalán nem olyan könnyű? Ne aggódj segítünk néhány hasznos tanáccsal!