3 legjobb gyakorlat, amit a step padon végezhetsz: íme a legjobb gyakorlatok step padon

3 legjobb gyakorlat, amit a step padon végezhetsz


legjobb gyakorlatok step padon

A step padok nagyon felkapott és népszerű fitness eszközök manapság, nem véletlenül, hiszen külön arra a célra lettek kifejlesztve, hogy minél inkább segítség a hatékony testedzést. Mutatunk is 3 olyan gyakorlatot a step pados edzéshez, amiket, ha rendszeresen elvégzel, akkor garantáltan hamar meg fogod látni az eredményét.


Terpeszguggolás

Az egyik leghatékonyabb step pados fitnesz gyakorlat, amit sajnos sokan kiszoktak hagyni az edzések során, mert nem szimpatizálnak vele. Belátjuk mi is, hogy egyáltalán nem a legkönnyebb elemek közé tartozik, sőt elsőre nehéznek is tűnhet többet megcsinálni belőle, de kellő kitartással, és gyakorlással meg lehet szeretni, mert nagyon hatékony. Így végezzük: Álljunk fel a step padra. Lassan lépjünk le terpeszguggolásba a step padról, majd térjünk vissza a kiindulóhelyzetbe! Végezzünk 3 × 30 ismétlést! Persze kezdetben visszavehetünk ebből a mennyiségből egy kicsit, ha túl sok!

 

Fellépés térdhúzással

A fellépés már egy sokkal inkább gyakori gyakorlat, amit sokszor csempésznek bele többen is az edzésbe sokféle változatban, elvégre is egy step padról beszélünk… De tudjátok hogyan a leghatékonyabb fellépegetni rá? Térdhúzással! Így csináljuk: Álljunk a step pad közelébe, úgy hogy a step pad közepénél álljunk előre nézve. Lépjünk fel a step padra és húzzuk fel a térdünket, majd folyamatosan váltott lábbal ismételjük a gyakorlatot. Végezzünk 3 × 30 ismétlést! A mennyiség itt is variálható személyre szabottan!

 

Fellépés lábemeléssel

Egy másik nagyon-nagyon hatékony technika még, ami szintén a lábemeléssel van összefüggésben, csak éppen nyújtott lábbal, és oldalról, szóval egy kicsit máshogyan. Méghozzá így: Álljunk a step pad mellé, a step pad hosszába legyen mellettünk, mi pedig oldalazva körülbelül a közepénél álljunk! Lassan lépjünk fel a padra és emeljük oldalra a lábunkat, majd térjünk vissza a kiindulóhelyzetbe! Végezzünk 3 × 30 ismétlést!

 

Hatékony edzésekhez, szerezd be a step padot itt: step pad vásárlás!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Te is gondolkoztál már azon, hogy idén nyáron kútvízzel locsolj? Ez jobb ötlet, mint hinnéd! A kútvízzel való locsolásnak több előnye is van, különösen összehasonlítva a városi vízellátással vagy az esővíz használatával. Lássuk, mik ezek pontosan!

Legjobb helyszínt osztálytalálkozóhoz

Így találd meg a tökéletes helyszínt osztálytalálkozódhoz!

Az osztálytalálkozó egy nagyon fontos esemény, ezért az is fontos, hogy sikerüljön egy jó helyszínt találni. Na de mégis hogyan? Mutatjuk, mit kell figyelembe venned, amikor helyszíneket keresgélsz osztálytalálkozóra. Íme néhány szempont, amelyeket érdemes figyelembe venni a helyszín kiválasztásakor:

konferencia szervezés hatékonyan

Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!

Konferencia megszervezésével bíztak meg? Szeretnéd h minden zökkenőmentes lenne, és sikeresen lebonyolíthatnád a szakmai eseményt, amiről jól tudod, hogy egyáltalán nem olyan könnyű? Ne aggódj segítünk néhány hasznos tanáccsal!