3 szuper programötlet őszi hétvégékre Budapest környékén

3 szuper programötlet őszi hétvégékre Budapest környékén


Legjobb őszi programok

Beköszöntött az ősz, azonban ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy itt az ideje a négy fal közé zárkózni, és ki sem mozdulni otthonról. Egyrészt ősszel még javarészt igen kellemes idő szokott lenni, másrészt pedig rétegesen is lehet öltözni, és felfedezni a csodaszép őszi természetet, nagyokat kirándulni, és egyéb szuper őszi programokon részt venni. Mosta adunk is 3 szuper őszi program ötletet Budapest környékén őszi hétvégékre!


Wellnesezés!

Ha azt mondom ősz, te azt mondod jól esne valami meleg, valami felfrissülés, erre én azt mondom, irány a wellness! Tölts el pároddal, barátnőddel, anyukáddal, testvéreddel, vagy akárkivel egy kellemes őszi wellness hétvégét a csodálatos Dunakanyarban, ami csupán egy karnyújtásnyira van Budapesttől. Így nemcsak kikapcsolhattok, pihenhettek a wellnessben, hanem a csodaszép természetet is megcsodáljátok, sőt, ha Visegrádot választjátok, akkor még kulturális, történelmi nevezetességet is megcsodálhattok. A legjobb wellness Hotel Visegrádon a Hotel Honti, többféle szállástípussal, és nagyon barátságos kiszolgálással!

 

Maci nézés

Látogassátok meg ezeken a borongós őszi napokon a Veresegyházi Medveotthont, és a bundás barnamedvék garantáltan jókedvre derítenek majd titeket! Az öt és fél hektár területen kialakított Veresegyházi Medveotthon Közép-Európa egyetlen Medveotthona, mely az Állatvédő Világszervezet (WSPA) és a Veresegyházi Önkormányzat összefogásával jött létre. Sok-sok barna medve, néhány farkas, mosómedve és 2 rénszarvas lakja az otthont, látogassatok el ide ti is!

 

Romantikus séta

De ha inkább csak andalognátok romantikus, mesebeli környezetben, akkor a macskaköves utcákkal, csodaszép épületekkel, romantikus kis üzletekkel, múzeumokkal, galériákkal tarkított szentendrei óvárost ajánljuk! 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Te is gondolkoztál már azon, hogy idén nyáron kútvízzel locsolj? Ez jobb ötlet, mint hinnéd! A kútvízzel való locsolásnak több előnye is van, különösen összehasonlítva a városi vízellátással vagy az esővíz használatával. Lássuk, mik ezek pontosan!

Legjobb helyszínt osztálytalálkozóhoz

Így találd meg a tökéletes helyszínt osztálytalálkozódhoz!

Az osztálytalálkozó egy nagyon fontos esemény, ezért az is fontos, hogy sikerüljön egy jó helyszínt találni. Na de mégis hogyan? Mutatjuk, mit kell figyelembe venned, amikor helyszíneket keresgélsz osztálytalálkozóra. Íme néhány szempont, amelyeket érdemes figyelembe venni a helyszín kiválasztásakor:

konferencia szervezés hatékonyan

Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!

Konferencia megszervezésével bíztak meg? Szeretnéd h minden zökkenőmentes lenne, és sikeresen lebonyolíthatnád a szakmai eseményt, amiről jól tudod, hogy egyáltalán nem olyan könnyű? Ne aggódj segítünk néhány hasznos tanáccsal!