Mi kell egy sikeres üzleti rendezvényhez? Mutatjuk!

Mi kell egy sikeres üzleti rendezvényhez? Mutatjuk!


Üzleti rendezvény szervezése

Üzleti rendezvényt szervezel? Mi tudjuk, hogy abszolút nincsen könnyű dolgot, hiszen nagyon sok mindenre oda kell figyelni. egyszerre, és nagyon sok buktató is van. Vajon mi kell egy valóban sikeres üzleti rendezvényhez? Mutatunk néhány dolgot, amikre mindenképpen figyelj oda!


Először is találd meg a megfelelő helyet!

Legyen szó bármilyen rendezvényről, a megfelelő helyszín megtalálása már önmagában egy kisebb sikerrel ér fel. A hely az egész rendezvény hangulatára rányomhatja a bélyeget, ha megfelelő helyet találsz, akkor sokkal könnyebb helyzetben leszel. Akár még segítséget is kaphatsz, vagy olyan extra szolgáltatásokat vehetsz igénybe, amikre nem is számítottál Vedd figyelembe a maximálisan kihasználható kapacitást, az elrendezést, valamint a hely elhelyezkedését, megközelíthetőségét is a választásnál, és olvass értékeléseket is a különböző fórumokon. De ha nem szeretnél sokat keresgélni, akkor a Hotel Honti visegrádi szállodáját tudjuk javasolni, részletek itt: rendezvényhelyszín!

 

A technika ördöge

A technika nagyon hasznos, egy üzleti rendezvényen nagyon sokat tud segíteni, ha vannak megfelelő eszközök. Projektorok, kivetítő vászon, mikrofonok, flipchart, mind-mind meg tudja könnyíteni a helyzetedet, egy üzleti rendezvényen. Ezért válassz olyan helyszínt, ahol ez alapfelszereltség, de mindenképpen teszteld őket, hogy működnek-e megfelelően. 

 

Szervezz egyéb programokat is! 

Különösen, ha több napos rendezvényről van szó, jó, ha vannak egyéb programok is, ahol a résztvevők szabadon építhetnek kapcsolatokat. Célszerű a rendezvényhelyszínen programok után érdeklődni. Visegrádon például számtalan lehetőség van szabadidős programokra, akár egy hajókázás a Dunán, egy séta a Dunakanyarban, vagy egy kirándulás a történelmi városrészben. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Te is gondolkoztál már azon, hogy idén nyáron kútvízzel locsolj? Ez jobb ötlet, mint hinnéd! A kútvízzel való locsolásnak több előnye is van, különösen összehasonlítva a városi vízellátással vagy az esővíz használatával. Lássuk, mik ezek pontosan!

Legjobb helyszínt osztálytalálkozóhoz

Így találd meg a tökéletes helyszínt osztálytalálkozódhoz!

Az osztálytalálkozó egy nagyon fontos esemény, ezért az is fontos, hogy sikerüljön egy jó helyszínt találni. Na de mégis hogyan? Mutatjuk, mit kell figyelembe venned, amikor helyszíneket keresgélsz osztálytalálkozóra. Íme néhány szempont, amelyeket érdemes figyelembe venni a helyszín kiválasztásakor:

konferencia szervezés hatékonyan

Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!

Konferencia megszervezésével bíztak meg? Szeretnéd h minden zökkenőmentes lenne, és sikeresen lebonyolíthatnád a szakmai eseményt, amiről jól tudod, hogy egyáltalán nem olyan könnyű? Ne aggódj segítünk néhány hasznos tanáccsal!