Wellnessezés a COVID-19 idején? Így csináld biztonságosan!

Wellnessezés a COVID-19 idején? Így csináld biztonságosan!


Wellnessezés a COVID-19 idején

2020 az év, amikor minden a koronavírusról szól. Hónapokra kerültünk a négy fal közé zárva, becsuktak az iskolák, szórakozóhelyek, éttermek, kulturális egységek, a határok, sőt sok-sok munkahely is felfüggesztette az irodai munkavégzést. Nagyon sok mindenről le kellett mondanunk idén, a koncertekről, fesztiválokról, egyéb eseményekről, külföldi utakról, de azért nem mindenről kell, például wellnessezni lehet biztonságosan is! Már mutatjuk is, hogy hogyan!


Válassz megfelelő szállodát!

Az első és legfontosabb, hogy válassz biztonságos szállodát! Ezekre figyelj: legyen megfelelőhigiénia, kiemelten figyeljenek a járványügyi előírásokra, gyakran fertőtlenítsenek, megfelelő technikával, legyenek tágas terek, legyen távol a nyüzsgéstől, tehát ne legyen a legfrekventáltabb helyen, például Balatonfüred kellős közepén, az alkalmazottak ne csak tartsák, hanem tartassák is be a szigorú szabályokat. Ne engedjenek több embert a wellness részlegre, mint amennyi biztonságosan tudja tartani a távolságot, az éttermet is nézd meg előre, hogy kellően tágas-e!

 

Ügyelj a szabályokra!

A koronavírus miatti szigorú szabályokat- maszkviselés, biztonsági távolság tartása- azért hozták, hogy megfékezzék a vírus terjedését, ügyelj rá oda, hogy betartasd ezeket a szabályokat! Például, ha ki van írva, hogy egyszerre hányan tartózkodhatnak a medencében, akkor ne menj be, ha már nem férsz bele a keretbe, inkább várj egy kicsit! Mindig használj papucsot, friss törölközőt, ha nincs, akkor kérj a recepción, és használd a kihelyezett fertőtlenítőket. A wellness gyerekkel még komplikáltabb, mert akkor nem csak magadra, hanem rá is oda kell figyelned, hogy ő is betartsa ezeket a szabályokat! 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Te is gondolkoztál már azon, hogy idén nyáron kútvízzel locsolj? Ez jobb ötlet, mint hinnéd! A kútvízzel való locsolásnak több előnye is van, különösen összehasonlítva a városi vízellátással vagy az esővíz használatával. Lássuk, mik ezek pontosan!

Legjobb helyszínt osztálytalálkozóhoz

Így találd meg a tökéletes helyszínt osztálytalálkozódhoz!

Az osztálytalálkozó egy nagyon fontos esemény, ezért az is fontos, hogy sikerüljön egy jó helyszínt találni. Na de mégis hogyan? Mutatjuk, mit kell figyelembe venned, amikor helyszíneket keresgélsz osztálytalálkozóra. Íme néhány szempont, amelyeket érdemes figyelembe venni a helyszín kiválasztásakor:

konferencia szervezés hatékonyan

Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!

Konferencia megszervezésével bíztak meg? Szeretnéd h minden zökkenőmentes lenne, és sikeresen lebonyolíthatnád a szakmai eseményt, amiről jól tudod, hogy egyáltalán nem olyan könnyű? Ne aggódj segítünk néhány hasznos tanáccsal!