Ezért a 3 dologért kell neked is szaunát építtetned

Ezért a 3 dologért kell neked is szaunát építtetned


szauna pozitív hatásai

A szaunázás egyre népszerűbb nemcsak hazánkban, hanem világszerte is. Északról, egészen pontosan a finnektől indult még nagyon régről, náluk szinte az ősidők óta hódít, de mahnapság már egész Európát bevették. Miért építtess te is egy szaunát az otthonodba a finnekhez hasonlóan? Mutatunk 3 jó okot!


#1. Hangulat

Egy szaunának megvan a maga varázsa, bája, ha úgy tetszik különleges semmihez sem fogható hangulata, amit nem lehet nem imádni. Egy dolgos, stresszes nap után megpihenni, kiszakadni, kikapcsolódni, vagy éppen a pároddal egy kis romantikus, minőségi időt eltölteni kettesben, amikor senki sem zavarhat, esetleg áthívni a barátokat, beszélgetni, pihenni? Télen a havas tájat kémlelve ülni a melegben a csillagos éjszakán? Kell ennél több? Ha nem, akkor egy kerti szauna gyártás a megoldás!

 

#2. Jótékony hatások

A szaunázás nem véletlenül olyannyira népszerű, nemcsak kellemes, hanem hatásos, ugyanis rengeteg egészségügyi előnye van. Szó szerint megújítja az embert kívülről és belülről egyaránt. A magas hőmérséklet beindítja az izzadást, ami segíti a szervezetet, hogy megszabaduljon a felesleges salakanyagoktól, káros méreganyagoktól. Ez nemcsak az immunrendszert erősíti, ami miatt az influenzaszezonban megelőzésként, és kúraként is kiváló, hanem a bőrt is megszépíti, feszesebbé, fiatalosabbá varázsolja. Jótékonyan hat a vérkeringésre is, ezáltal pedig a fogyásban is segít a rendszeres szauna használat.

 

#3.Remek befektetés

Ha megfelelő minőségű szaunát készíttetsz, akkor, habár összességében nem olcsó, de remek befektetés, ugyanis sok-sok éven, évtizeden keresztül remek szolgálatot fog tenni, amennyiben megfelelően karban van tartva. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Te is gondolkoztál már azon, hogy idén nyáron kútvízzel locsolj? Ez jobb ötlet, mint hinnéd! A kútvízzel való locsolásnak több előnye is van, különösen összehasonlítva a városi vízellátással vagy az esővíz használatával. Lássuk, mik ezek pontosan!

Legjobb helyszínt osztálytalálkozóhoz

Így találd meg a tökéletes helyszínt osztálytalálkozódhoz!

Az osztálytalálkozó egy nagyon fontos esemény, ezért az is fontos, hogy sikerüljön egy jó helyszínt találni. Na de mégis hogyan? Mutatjuk, mit kell figyelembe venned, amikor helyszíneket keresgélsz osztálytalálkozóra. Íme néhány szempont, amelyeket érdemes figyelembe venni a helyszín kiválasztásakor:

konferencia szervezés hatékonyan

Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!

Konferencia megszervezésével bíztak meg? Szeretnéd h minden zökkenőmentes lenne, és sikeresen lebonyolíthatnád a szakmai eseményt, amiről jól tudod, hogy egyáltalán nem olyan könnyű? Ne aggódj segítünk néhány hasznos tanáccsal!