Hogyan válasszunk ajándékot gyerekzsúrra?

Hogyan válasszunk ajándékot gyerekzsúrra?


A gyermeknevelés egyik velejárója a gyerekzsúrokon való részvétel. Szervezőként persze még nehezebb a feladatod, de meghívottként is ott a kihívás: ajándékot választani az ünnepeltnek…

A gyermeknevelés egyik velejárója a gyerekzsúrokon való részvétel. Szervezőként persze még nehezebb a feladatod, de meghívottként is ott a kihívás: ajándékot választani az ünnepeltnek…


Persze gyermeked legjobb barátját biztosan ismered már annyira, hogy legalább ötleted van arról mit is szeret pontosan, de a gyerekzsúrok sajátossága, hogy nem csak a legjobb barátok kerülnek meghívásra. Ha pedig a gyerek egy eddig idegen névvel fémjelzett meghívóval állít haza, jöhet a gondolkodás! Mit is vehetnél neki ajándékba, hiszen azt sem tudod, ki az?! 

 

A kor és a nem jó támpont! 

Ilyenkor az egyik legjobb támpont máris a kezedben van: a kor, és a nem. Ha tudod, hogy fiús játékok között kell-e szemezgetned, vagy éppen a lányos játékokat érdemes keresni a tökéletes ajándékért, már előrébb vagy. Persze, ha tényleg szeretnél örömet okozni, azért nem árt egy kicsit tovább árnyalni a képet…

 

Érdeklődj gyermekednél! 

Persze a gyereknek ötlete sem lesz arról, hogy minek örülne pontosan a csoporttárs, osztálytárs – de érdemes belőle néhány célzott kérdéssel kihúzni néhány info-t. Milyen játékokkal szokott játszani a meghívó? Szeret kisautózni? Vannak Jégvarázsos cuccai? Odáig van a lovas játékokért? Esetleg mindig plüssökkel alszik? Ezek már jó támpontot adhatnak az érdeklődési körére! 

 

Támaszkodj az aktuális trendekre! 

Minden generációra jut egy-két igazán trendi mese, amely minden gyermeket magával ragad. Napjainkban a Jégvarázsos játékok és a Peppa malac hódít a leginkább, de természetesen számos más kedves figurával is örömet okozhatunk a kicsinek. Persze ezek ahogy jönnek, általában úgy mennek: 1-2 éven belül talán már teljesen más lesz a porondon.

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!