Hogyan válasszunk ajándékot gyerekzsúrra?

Hogyan válasszunk ajándékot gyerekzsúrra?


A gyermeknevelés egyik velejárója a gyerekzsúrokon való részvétel. Szervezőként persze még nehezebb a feladatod, de meghívottként is ott a kihívás: ajándékot választani az ünnepeltnek…

A gyermeknevelés egyik velejárója a gyerekzsúrokon való részvétel. Szervezőként persze még nehezebb a feladatod, de meghívottként is ott a kihívás: ajándékot választani az ünnepeltnek…


Persze gyermeked legjobb barátját biztosan ismered már annyira, hogy legalább ötleted van arról mit is szeret pontosan, de a gyerekzsúrok sajátossága, hogy nem csak a legjobb barátok kerülnek meghívásra. Ha pedig a gyerek egy eddig idegen névvel fémjelzett meghívóval állít haza, jöhet a gondolkodás! Mit is vehetnél neki ajándékba, hiszen azt sem tudod, ki az?! 

 

A kor és a nem jó támpont! 

Ilyenkor az egyik legjobb támpont máris a kezedben van: a kor, és a nem. Ha tudod, hogy fiús játékok között kell-e szemezgetned, vagy éppen a lányos játékokat érdemes keresni a tökéletes ajándékért, már előrébb vagy. Persze, ha tényleg szeretnél örömet okozni, azért nem árt egy kicsit tovább árnyalni a képet…

 

Érdeklődj gyermekednél! 

Persze a gyereknek ötlete sem lesz arról, hogy minek örülne pontosan a csoporttárs, osztálytárs – de érdemes belőle néhány célzott kérdéssel kihúzni néhány info-t. Milyen játékokkal szokott játszani a meghívó? Szeret kisautózni? Vannak Jégvarázsos cuccai? Odáig van a lovas játékokért? Esetleg mindig plüssökkel alszik? Ezek már jó támpontot adhatnak az érdeklődési körére! 

 

Támaszkodj az aktuális trendekre! 

Minden generációra jut egy-két igazán trendi mese, amely minden gyermeket magával ragad. Napjainkban a Jégvarázsos játékok és a Peppa malac hódít a leginkább, de természetesen számos más kedves figurával is örömet okozhatunk a kicsinek. Persze ezek ahogy jönnek, általában úgy mennek: 1-2 éven belül talán már teljesen más lesz a porondon.

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Ajándékozz egy romantikus wellness utazást párodnak

Wellness hétvége: a legjobb évfordulós ajándék!

Tanácstalan van, mit adj párodnak ajándékba évfordulótokra, esetleg születésnapja lesz, vagy csak úgy meg akarod lepni? Nincs is jobb, minthogy egy kis együtt töltött időt ajándékozol neki. Egy romantikus wellness hétvégének nemcsak, hogy nagyon fog örülni párod, de kapcsolatotokra is jó hatással lesz egy közös kikapcsolódás.

Így újítsd meg idén nyáron a ruhatárad: az online ruha rendelés trükkjei

Így újítsd meg idén nyáron a ruhatárad: az online ruha rendelés trükkjei

Idén nyáron a járványhelyzetre való tekintettel sokan kerülik a boltokba járást. Szerencsére az online rendelés nagyon elterjedt, így nem kell nélkülöznöd a nyár legszebb darabjait! Mutatjuk, mire érdemes ügyelni, ha online rendelnél. 

Így válaszd ki a megfelelő helyszínt rendezvényedhez

A tökéletes rendezvény alapja a tökéletes rendezvényhelyszín

Bármilyen alkalomról is legyen szó, családi vagy üzleti, évforduló, ballagás, születésnap, eljegyzés vagy esküvő, egy tökéletesen megválasztott rendezvényhelyszín nélkül, nem lehet tökéletes egyetlen esemény sem! Minden rendezvényhelyszín alapját az adja, hogy hol tartják, ezért nagyon fontos a jó választás. Ezeket a szempontokat kell figyelembe venni!