Hogyan válasszunk ajándékot gyerekzsúrra?

Hogyan válasszunk ajándékot gyerekzsúrra?


A gyermeknevelés egyik velejárója a gyerekzsúrokon való részvétel. Szervezőként persze még nehezebb a feladatod, de meghívottként is ott a kihívás: ajándékot választani az ünnepeltnek…

A gyermeknevelés egyik velejárója a gyerekzsúrokon való részvétel. Szervezőként persze még nehezebb a feladatod, de meghívottként is ott a kihívás: ajándékot választani az ünnepeltnek…


Persze gyermeked legjobb barátját biztosan ismered már annyira, hogy legalább ötleted van arról mit is szeret pontosan, de a gyerekzsúrok sajátossága, hogy nem csak a legjobb barátok kerülnek meghívásra. Ha pedig a gyerek egy eddig idegen névvel fémjelzett meghívóval állít haza, jöhet a gondolkodás! Mit is vehetnél neki ajándékba, hiszen azt sem tudod, ki az?! 

 

A kor és a nem jó támpont! 

Ilyenkor az egyik legjobb támpont máris a kezedben van: a kor, és a nem. Ha tudod, hogy fiús játékok között kell-e szemezgetned, vagy éppen a lányos játékokat érdemes keresni a tökéletes ajándékért, már előrébb vagy. Persze, ha tényleg szeretnél örömet okozni, azért nem árt egy kicsit tovább árnyalni a képet…

 

Érdeklődj gyermekednél! 

Persze a gyereknek ötlete sem lesz arról, hogy minek örülne pontosan a csoporttárs, osztálytárs – de érdemes belőle néhány célzott kérdéssel kihúzni néhány info-t. Milyen játékokkal szokott játszani a meghívó? Szeret kisautózni? Vannak Jégvarázsos cuccai? Odáig van a lovas játékokért? Esetleg mindig plüssökkel alszik? Ezek már jó támpontot adhatnak az érdeklődési körére! 

 

Támaszkodj az aktuális trendekre! 

Minden generációra jut egy-két igazán trendi mese, amely minden gyermeket magával ragad. Napjainkban a Jégvarázsos játékok és a Peppa malac hódít a leginkább, de természetesen számos más kedves figurával is örömet okozhatunk a kicsinek. Persze ezek ahogy jönnek, általában úgy mennek: 1-2 éven belül talán már teljesen más lesz a porondon.

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Legjobb molett ruhák őszre

A legjobb Plus Size ruhák őszre

Beköszöntött az ősz és vele együtt a hideg, a nyári lenge ruhák egy időre a szekrény mélyére kerülnek. De molettként mit érdemes felvenni a hideg napokban? Mutatjuk a legpraktikusabb és legcsinosabb molett rucikat!

Készíts éles képeket kamerastabilizátorral

Felejtsd el a homályos képeket!

Manapság nem nehéz egy jó képet készíteni, hiszen a legtöbb okostelefonban nagyon jó kamerák vannak. De biztos te is sokszor észrevetted, hogy ennek ellenére pillanatképek vagy gyorsan mozgó jelenségeket nehéz megörökíteni, de szerencsére nem lehetetlen. Ha tényleg jó minőségű képeket és videókat szeretnél készíteni, akkor jobb lesz beszerezned egy kamerastabilizátort.

Hangulatos étterem a Parlamentnél

Hangulatos étterem a Parlament szomszédságában

A szeretteinkkel, barátainkkal, családtagjainkkal együtt töltött minőségi idő mindannyiunk életében egyik legfontosabb része. Bár nem szükséges különleges alkalom ahhoz, hogy eltöltsünk együtt néhány kellemes órát, egy különleges helyszín mégsem árt!