Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!

Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!


konferencia szervezés hatékonyan

Konferencia megszervezésével bíztak meg? Szeretnéd h minden zökkenőmentes lenne, és sikeresen lebonyolíthatnád a szakmai eseményt, amiről jól tudod, hogy egyáltalán nem olyan könnyű? Ne aggódj segítünk néhány hasznos tanáccsal!


A téma fontos!

Ahhoz, hogy elkezdjünk egy konferenciát szervezni minden esetben először választani kell egy adott témát, ami kör az egészet felépítjük. E nélkül teljesen felesleges elkezdeni, hiszen így biztosan fejetlenség lesz az egész, és sokszor neki kell majd futni újra meg újra egy-egy részfeladatnak, vagy netán teljesen újra kell gondolni az egészet. Milyen egy jó téma? Egy jó téma olyan, ami sokakat érdekel, ami aktuális, és aminek megszervezése is kivitelezhető, azaz gondolni kell rá, hogy legyenek megfelelő kutatások, szakértők, előadók az adott témában. A téma meghatározása mellett ponton tisztázni kell a konferencia jellegét is, amely lehet:

  • kongresszus
  • szeminárium
  • továbbképzés
  • kerekasztal beszélgetés
  • tréning
  • workshop
  • kiállítás
  • termékbemutató
  • sajtókonferencia

 

Szakmai segítség

Nem tudhatsz mindent, így ne félj, ha kell segítséget kérni! Egy konferencia megszervezése nem kis feladat, és rengeteg részterülete van. Akár a szervezés, akár a szakmai részletek terén akadhatnak olyan részfeladatok, amiket nem tudsz megoldani, ekkor nyugodtan kérj tanácsot, segítséget kollégáidtól, ha kell vonj be külső szakértőket! Ne féljen delegálnia a feladatokat, és felelősöket kinevezni se. Nemcsak terheket vehetsz le a válladról, és időt takaríthatsz meg, hanem a minőséget is magasabb fokra emelheted. Ha a konferencia helyszín hotelben van, akkor az ottani személyzettől is segítséget kérhetsz mind szervezés, mind kivitelezés terén. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 tipp különleges esküvőhöz

3 tipp, hogy igazán különleges legyen az esküvőtök!

Az esküvő önmagában egy nagyon különleges alkalom, de azért van rá mód, hogy még a megszokottnál is különlegesebb legyen! Mutatunk is néhány olyan tippet, amivel ezt könnyedén elérhetitek. Legyen a ti Nagy Napotok is igazán különleges!

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!