Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!

Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!


konferencia szervezés hatékonyan

Konferencia megszervezésével bíztak meg? Szeretnéd h minden zökkenőmentes lenne, és sikeresen lebonyolíthatnád a szakmai eseményt, amiről jól tudod, hogy egyáltalán nem olyan könnyű? Ne aggódj segítünk néhány hasznos tanáccsal!


A téma fontos!

Ahhoz, hogy elkezdjünk egy konferenciát szervezni minden esetben először választani kell egy adott témát, ami kör az egészet felépítjük. E nélkül teljesen felesleges elkezdeni, hiszen így biztosan fejetlenség lesz az egész, és sokszor neki kell majd futni újra meg újra egy-egy részfeladatnak, vagy netán teljesen újra kell gondolni az egészet. Milyen egy jó téma? Egy jó téma olyan, ami sokakat érdekel, ami aktuális, és aminek megszervezése is kivitelezhető, azaz gondolni kell rá, hogy legyenek megfelelő kutatások, szakértők, előadók az adott témában. A téma meghatározása mellett ponton tisztázni kell a konferencia jellegét is, amely lehet:

  • kongresszus
  • szeminárium
  • továbbképzés
  • kerekasztal beszélgetés
  • tréning
  • workshop
  • kiállítás
  • termékbemutató
  • sajtókonferencia

 

Szakmai segítség

Nem tudhatsz mindent, így ne félj, ha kell segítséget kérni! Egy konferencia megszervezése nem kis feladat, és rengeteg részterülete van. Akár a szervezés, akár a szakmai részletek terén akadhatnak olyan részfeladatok, amiket nem tudsz megoldani, ekkor nyugodtan kérj tanácsot, segítséget kollégáidtól, ha kell vonj be külső szakértőket! Ne féljen delegálnia a feladatokat, és felelősöket kinevezni se. Nemcsak terheket vehetsz le a válladról, és időt takaríthatsz meg, hanem a minőséget is magasabb fokra emelheted. Ha a konferencia helyszín hotelben van, akkor az ottani személyzettől is segítséget kérhetsz mind szervezés, mind kivitelezés terén. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

legolcsóbb fogászat

Tényleg a legolcsóbb fogászat a legolcsóbb fogászat?

A fogászati beavatkozásoknak manapság igen borsos ára van, ez pedig azt vonzza maga után, hogy a legtöbben keressük a különböző kiskapukat, a lehetőségeket, hogy hogyan lehetne a lehető legolcsóbban kihozni egy-egy kezelést. De biztosan a legolcsóbb fogászat a legolcsóbb?

szauna pozitív hatásai

Ezért a 3 dologért kell neked is szaunát építtetned

A szaunázás egyre népszerűbb nemcsak hazánkban, hanem világszerte is. Északról, egészen pontosan a finnektől indult még nagyon régről, náluk szinte az ősidők óta hódít, de mahnapság már egész Európát bevették. Miért építtess te is egy szaunát az otthonodba a finnekhez hasonlóan? Mutatunk 3 jó okot!

gyerekkori fogszabályzás tudnivalók

Hány éves korban érdemes elkezdeni a gyerekkori fogszabályozást?

Az egyik legfontosabb kérdés a gyerekkori fogszabályozással kapcsolatban, hogy hány éves korban érdemes elkezdeni azt. Nézzük mit javasolnak szakemberek ennek a kérdésnek a kapcsán.Az egyik legfontosabb kérdés a gyerekkori fogszabályozással kapcsolatban, hogy hány éves korban érdemes elkezdeni azt. Nézzük mit javasolnak szakemberek ennek a kérdésnek a kapcsán.