A bölcsességfog fájdalmának 3 hatékony kezelési módja

A bölcsességfog fájdalmának 3 hatékony kezelési módja


bölcsességfog fájdalom ellen

A bölcsességfogak sok esetben szoktak problémát okozni, ugyanis előfordul, hogy szinte elviselhetetlen fájdalmat okoznak. Mit lehet ilyenkor tenni? Mutatjuk a bölcsességfogak fájdalmának 3 hatékony kezelési módját!


#1. Sós víz

A házi praktikák nem minden esetben működnek, de az olyan esetekben- mint a bölcsességfog fájdalma is- amikor azonnali megoldásra van szükség, akkor érdemes ezekkel is megpróbálkozni. A sós vizes öblögetés pedig egészen sok esetben szokott megoldást jelenteni. A sós víznek ugyanis fertőtlenítő hatása van, ami segíthet felvenni a harcot a bölcsességfog körül összegyűlt baktériumokkal szemben. Ugyanis sok esetben előfordul, hogy a baktériumok összegyűlnek a bölcsességfog körüli fogíny alatt, és ez okozza a fájdalmat. A fájdalom enyhítéséhez forró vízben oldj fel sót, várd meg míg langyosra hül és öblögess pár percet, akár napi 2-3 alkalommal is!

#2. Jég

Fájdalom esetében jó barátunk a jég, bölcsességfog enyhítésének céljából is lehet alkalmazni, hiszen a hideg hatására csillapodhata a gyulladás, zsibbadhatnak az idegvégződések, így a fájdalom csökkenhet. Egyszerűen csak fogj egy jeges palackot, vagy bármi más erre alkalmas eszközt, tekerj köré egy rongyot, és tartsd a fájó rész mellé körülbelül 15 percig, majd várj szintén 15 percet, és ezt ismétled meg! Akár egy hideg fém eszköz is segíthet, ha nincs kéznél más, célszerű akár egy kanalat kis időre a fagyasztóba helyezni.

 

#3. Fogorvos

Ezek a praktikák bár ideig óráig csökkenthetik, esetleg teljesen meg is szüntethetik a fájdalmat, az igazi megoldást a fogorvos felkeresése fogja jelenteni. A mi ajánlatunk Rosental szájsebészeti rendelő Buda . Nagyon profik, kedvesek, és gyorsak! 
 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!

szaunát építeni otthonra tippek

Ezért a 3 dologért nagyon megéri szaunát építteteni otthonra

Már egészen régóta érdekel a gondolat, hogy építtess egy szaunát az otthonodba? Engedd meg nekünk, hogy meggyőzzünk róla, hogy bele is vágj, hiszen annyira jó dolog!