Felejtsd el a homályos képeket!- Így készíts éles felvételeket kamerastabilizátor segítségével

Felejtsd el a homályos képeket!


Készíts éles képeket kamerastabilizátorral

Manapság nem nehéz egy jó képet készíteni, hiszen a legtöbb okostelefonban nagyon jó kamerák vannak. De biztos te is sokszor észrevetted, hogy ennek ellenére pillanatképek vagy gyorsan mozgó jelenségeket nehéz megörökíteni, de szerencsére nem lehetetlen. Ha tényleg jó minőségű képeket és videókat szeretnél készíteni, akkor jobb lesz beszerezned egy kamerastabilizátort.


Mire jó egy kamerastabilizátor?

 

Stabilizálja a mobil eszközödet. Ennek következtében nem lesz homályos a kép, és a videó felvételek sem csúszkálnak. Egy ilyen eszköz segítségével filmes minőségű mozgó felvételek készíthetsz te is mobiltelefonoddal. Használata pedig rendkívül egyszerű, semmilyen szaktudást nem igényel.

 

Milyen kamerastabilizátort válasszak?

 

Érdemes olyat választani, aminek a használata praktikus. Azaz, könnyen hordozható, nem nehéz, fogása kényelmes, funkciói egyszerűen kezelhetők. A DJI Osmo Mobile 3 vásárlásával mindez lehetséges. Nagyon praktikus, hiszen hátizsákodban összehajtva kényelmesen elfér, és csupán 405 gramm a súlya, ergonomikus markolat kialakításának köszönhetőn pedig tartani sem fárasztó. Egyszerű a használata is, például egy szelfihez csupán egy gesztus elég, és már készül is a kép. Gondolj csak bele, mennyivel egyszerűbb így csoportképet készíteni.

 

Mikre lehet még használni?

 

Az ActiveTrack 3.0 deep learning és gépi képfeldolgozás algoritmusai biztosítja a folyamatos és biztos tárgykövetést, így a gyorsan mozgó folyamatokról is nagyon szuper videókat készíthetsz. De lehetővé teszi a 180 fokos panorámakép elkészítését is, timelapse videó készítéséhez is ideális. Nincs is jobb eszköz egy lassított felvétel elkészítéséhez. Egyszerűen filmezhetsz le vele bármilyen sportot, például egy kosárra dobást, vagy korcsolya mutatványt.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Lánybúcsú szervezésének lépései

A tökéletes lánybúcsú 3 lépésben

Férjhez megy legjobb barátnőd, és úgy döntöttél leánybúcsút szervezel neki? Remek, csináljatok egy felejthetetlen estét közösen a csajokkal, amit mindenki sokáig fog emlegetni! Segítünk egy kicsit, 3 lépésben levezetjük a folyamatot, ha te is végig mész ezeken a lépéseken, akkor biztosan minden úgy fog alakulni, ahogy ti szeretnétek!

Céges rendezvényszervezés lépései

To Do List céges rendezvények szervezéséhez

Téged jelöltek ki arra a feladatra, hogy megszervezd és lebonyolítsd céged egy fontos rendezvényét, és azt sem tudod, hogy hogyan kezdj hozzá? Van egy jó hírünk, összeszedtünk neked minden fontos lépést, amin végig kell menned, az esemény szervezésekor, hogy minden a legnagyobb rendben alakuljon. Mutatjuk is, mik ezek!

3 hatékony mozgásforma otthonra

3 szuper hatékony mozgásforma, amit otthon is elvégezhetsz

A rendszeres mozgás nagyon fontos, de sajnos nem a legegyszerűbb feladat a mindennapos teendők közé beiktatni az edzőterembe járást. Viszont mutatunk nektek 3 szuper hatékony edzésformát, amit otthon is elvégezhettek, elég napi pár percet rászánnotok. Nézzük mik ezek!