Felejtsd el a homályos képeket!- Így készíts éles felvételeket kamerastabilizátor segítségével

Felejtsd el a homályos képeket!


Készíts éles képeket kamerastabilizátorral

Manapság nem nehéz egy jó képet készíteni, hiszen a legtöbb okostelefonban nagyon jó kamerák vannak. De biztos te is sokszor észrevetted, hogy ennek ellenére pillanatképek vagy gyorsan mozgó jelenségeket nehéz megörökíteni, de szerencsére nem lehetetlen. Ha tényleg jó minőségű képeket és videókat szeretnél készíteni, akkor jobb lesz beszerezned egy kamerastabilizátort.


Mire jó egy kamerastabilizátor?

 

Stabilizálja a mobil eszközödet. Ennek következtében nem lesz homályos a kép, és a videó felvételek sem csúszkálnak. Egy ilyen eszköz segítségével filmes minőségű mozgó felvételek készíthetsz te is mobiltelefonoddal. Használata pedig rendkívül egyszerű, semmilyen szaktudást nem igényel.

 

Milyen kamerastabilizátort válasszak?

 

Érdemes olyat választani, aminek a használata praktikus. Azaz, könnyen hordozható, nem nehéz, fogása kényelmes, funkciói egyszerűen kezelhetők. A DJI Osmo Mobile 3 vásárlásával mindez lehetséges. Nagyon praktikus, hiszen hátizsákodban összehajtva kényelmesen elfér, és csupán 405 gramm a súlya, ergonomikus markolat kialakításának köszönhetőn pedig tartani sem fárasztó. Egyszerű a használata is, például egy szelfihez csupán egy gesztus elég, és már készül is a kép. Gondolj csak bele, mennyivel egyszerűbb így csoportképet készíteni.

 

Mikre lehet még használni?

 

Az ActiveTrack 3.0 deep learning és gépi képfeldolgozás algoritmusai biztosítja a folyamatos és biztos tárgykövetést, így a gyorsan mozgó folyamatokról is nagyon szuper videókat készíthetsz. De lehetővé teszi a 180 fokos panorámakép elkészítését is, timelapse videó készítéséhez is ideális. Nincs is jobb eszköz egy lassított felvétel elkészítéséhez. Egyszerűen filmezhetsz le vele bármilyen sportot, például egy kosárra dobást, vagy korcsolya mutatványt.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Legjobb fiús ajándékok

Legjobb ajándék ötletek kisfiúknak

Gyerekeknek ajándékot venni nem egyszerű, hiszen szeretnénk minden szempontból a legtökéletesebbet megtalálni. Ehhez figyelembe kell vennünk nagyon sok mindent, mikkel szeret játszani, mi az, ami nincs még neki, mire lenne szüksége, mi hatna pozitívan a fejlődédére és még sorolhatnánk. Most összeszedtünk néhány igazán jó ötletet. 

Így lassíts le a karácsonyi rohanásban

Így éld túl a karácsonyi hajtást!

A karácsonyi hajtás nagyon megviselő tud lenni, megannyi stressz gyülemlik fel az emberben a teljesítési kényszer miatt. Nem elég, hogy a munkahelyen is megnövekednek ilyenkor a teendők, és év vége felé egyre nagyobbak az elvárások, de otthon is készülni kell az ünnepekre. Arról már ne is beszéljünk, hogy a boltokban mekkora sorok kígyóznak, ami megint csak stressz eredményez. Hogyan lehet ezt enyhíteni.   

Így válaszd ki a megfelelő helyszínt rendezvényedhez

A tökéletes rendezvény alapja a tökéletes rendezvényhelyszín

Bármilyen alkalomról is legyen szó, családi vagy üzleti, évforduló, ballagás, születésnap, eljegyzés vagy esküvő, egy tökéletesen megválasztott rendezvényhelyszín nélkül, nem lehet tökéletes egyetlen esemény sem! Minden rendezvényhelyszín alapját az adja, hogy hol tartják, ezért nagyon fontos a jó választás. Ezeket a szempontokat kell figyelembe venni!