Felejtsd el a homályos képeket!- Így készíts éles felvételeket kamerastabilizátor segítségével

Felejtsd el a homályos képeket!


Készíts éles képeket kamerastabilizátorral

Manapság nem nehéz egy jó képet készíteni, hiszen a legtöbb okostelefonban nagyon jó kamerák vannak. De biztos te is sokszor észrevetted, hogy ennek ellenére pillanatképek vagy gyorsan mozgó jelenségeket nehéz megörökíteni, de szerencsére nem lehetetlen. Ha tényleg jó minőségű képeket és videókat szeretnél készíteni, akkor jobb lesz beszerezned egy kamerastabilizátort.


Mire jó egy kamerastabilizátor?

 

Stabilizálja a mobil eszközödet. Ennek következtében nem lesz homályos a kép, és a videó felvételek sem csúszkálnak. Egy ilyen eszköz segítségével filmes minőségű mozgó felvételek készíthetsz te is mobiltelefonoddal. Használata pedig rendkívül egyszerű, semmilyen szaktudást nem igényel.

 

Milyen kamerastabilizátort válasszak?

 

Érdemes olyat választani, aminek a használata praktikus. Azaz, könnyen hordozható, nem nehéz, fogása kényelmes, funkciói egyszerűen kezelhetők. A DJI Osmo Mobile 3 vásárlásával mindez lehetséges. Nagyon praktikus, hiszen hátizsákodban összehajtva kényelmesen elfér, és csupán 405 gramm a súlya, ergonomikus markolat kialakításának köszönhetőn pedig tartani sem fárasztó. Egyszerű a használata is, például egy szelfihez csupán egy gesztus elég, és már készül is a kép. Gondolj csak bele, mennyivel egyszerűbb így csoportképet készíteni.

 

Mikre lehet még használni?

 

Az ActiveTrack 3.0 deep learning és gépi képfeldolgozás algoritmusai biztosítja a folyamatos és biztos tárgykövetést, így a gyorsan mozgó folyamatokról is nagyon szuper videókat készíthetsz. De lehetővé teszi a 180 fokos panorámakép elkészítését is, timelapse videó készítéséhez is ideális. Nincs is jobb eszköz egy lassított felvétel elkészítéséhez. Egyszerűen filmezhetsz le vele bármilyen sportot, például egy kosárra dobást, vagy korcsolya mutatványt.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 tipp különleges esküvőhöz

3 tipp, hogy igazán különleges legyen az esküvőtök!

Az esküvő önmagában egy nagyon különleges alkalom, de azért van rá mód, hogy még a megszokottnál is különlegesebb legyen! Mutatunk is néhány olyan tippet, amivel ezt könnyedén elérhetitek. Legyen a ti Nagy Napotok is igazán különleges!

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!