Felejtsd el a homályos képeket!- Így készíts éles felvételeket kamerastabilizátor segítségével

Felejtsd el a homályos képeket!


Készíts éles képeket kamerastabilizátorral

Manapság nem nehéz egy jó képet készíteni, hiszen a legtöbb okostelefonban nagyon jó kamerák vannak. De biztos te is sokszor észrevetted, hogy ennek ellenére pillanatképek vagy gyorsan mozgó jelenségeket nehéz megörökíteni, de szerencsére nem lehetetlen. Ha tényleg jó minőségű képeket és videókat szeretnél készíteni, akkor jobb lesz beszerezned egy kamerastabilizátort.


Mire jó egy kamerastabilizátor?

 

Stabilizálja a mobil eszközödet. Ennek következtében nem lesz homályos a kép, és a videó felvételek sem csúszkálnak. Egy ilyen eszköz segítségével filmes minőségű mozgó felvételek készíthetsz te is mobiltelefonoddal. Használata pedig rendkívül egyszerű, semmilyen szaktudást nem igényel.

 

Milyen kamerastabilizátort válasszak?

 

Érdemes olyat választani, aminek a használata praktikus. Azaz, könnyen hordozható, nem nehéz, fogása kényelmes, funkciói egyszerűen kezelhetők. A DJI Osmo Mobile 3 vásárlásával mindez lehetséges. Nagyon praktikus, hiszen hátizsákodban összehajtva kényelmesen elfér, és csupán 405 gramm a súlya, ergonomikus markolat kialakításának köszönhetőn pedig tartani sem fárasztó. Egyszerű a használata is, például egy szelfihez csupán egy gesztus elég, és már készül is a kép. Gondolj csak bele, mennyivel egyszerűbb így csoportképet készíteni.

 

Mikre lehet még használni?

 

Az ActiveTrack 3.0 deep learning és gépi képfeldolgozás algoritmusai biztosítja a folyamatos és biztos tárgykövetést, így a gyorsan mozgó folyamatokról is nagyon szuper videókat készíthetsz. De lehetővé teszi a 180 fokos panorámakép elkészítését is, timelapse videó készítéséhez is ideális. Nincs is jobb eszköz egy lassított felvétel elkészítéséhez. Egyszerűen filmezhetsz le vele bármilyen sportot, például egy kosárra dobást, vagy korcsolya mutatványt.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

50. születésnapra ajándékötletek

A 3 legjobb ajándékötlet 50. születésnapra

Közeleg a nagy nap? Az 50. születésnap nem kis esemény, egy ilyen szép, és kerek kort megérni nem mindennapi dolog, ezért fontos, hogy emlékezetessé tegyétek az ünnepelt számára, mondjuk valamilyen emlékezetese ajándékkal. Ilyenkor nem a megszokott bonbon, virág, vagy egy üveg bor kombináció a legjobb megoldás, kicsit nem árt kreatívabbnak lenni ennél. Mutatunk is 3 szuper ajándékötletet, amik talán segíthetnek, hogy méltóképpen ünnepeljétek meg a nagy napot!

Trambulin 4 pozitív hatása a gyerekekre

4 dolog, amiért a te gyerekednek is rendszeresen trambulinoznia kellene!

Sokak azt hiszik, hogy a trambulinozás csak egy jó szórakozás a gyerekek számára, pedig ez nem így van. A trambulinozás nagyon hasznos aktivitás, amit mellesleg imádnak a gyerekek, így játékosan fejleszthetik a különböző készségeiket. Mutatunk 4 okot, amiért a te gyerekednek, gyerekeidnek is rendszeresen trambulinoznia kellene. 

Gyerekkel étterembe

3 tipp, hogy nyugodtan mehess étterembe a gyerekekkel

A gyerekekkel sohasem könnyű, legyenek akármennyire is jól neveltek, mindig a legrosszabbkor törik ki belőle a kis ördög, ennek eredménye pedig hangos hisztik, rohangálás a székek között, és törött tányérok lehetnek. Tudjuk, hogy ez te sem szeretnéd, éppen ezért adunk 3 szuper tippet, hogy hogyan menj gyerekkel étterembe.