Ezért a 3 dologért mindenképpen érdemes klímát szereltetni

Ezért a 3 dologért mindenképpen érdemes klímát szereltetni


Klímát szereltetni

Sokaknak még mindig az él a fejükben, hogy a klíma az egy megfizethetetlen luxus, ami csak a szállodák, és a nyugati világban fordul elő, pedig ez már egyre kevésbé van így. Manapság már a klíma egy alapfelszerelése a modern lakásoknak, felújított házaknak. Nem luxus, hanem egy olyan komfortot adó eszköz, amivel még spórolni is lehet. Lássuk is, hogy miért érdemes klímát szereltetni!


A Klímával spórolni lehet

Egyszeri nagy kiadás, de megtérül hidd el! Nagyon sokan tévesen azt gondolják, hogy a klíma beszerelése, és fenntartása is költséges, valóban gondoskodni kell a megfelelő karbantartásról, valamint az elején egy nagyobb összeget jelent a beszerelés, de a másik oldalon azt is érdemes számításba venni, hogy egy modern, inverteres, hűtésre és fűtésre alkalmas klímával még akár spórolni is lehet, hiszen a téli fűtési szezonban nem kell használni a gázt.

 

A klímának fontos egészségügyi előnyei is vannak

Senki sem szeret nyaranta a forró, levegőtlen lakásban lenni, de ez nemcsak nem jó érzés, hanem egészségügyileg sem éppen jó. Vannak esetek, amikor egészségileg is indokolt egy klíma beszerelése, hiszen a lakásban a nagy meleg nagyon megterhelheti a szervezetet, ez egyébként főleg idősek, és krónikus betegek esetén veszélyes, de egy fiatal, egészséges szervezetet is megviselhet ez forró lakás, amit nem lehet megfelelően szellőztetni, hűteni. Főleg a pandémia idejében nagyon fontos, mikor szinte minden időnket otthon töltjük. 

 

Klímát szereltetni remek befeketés

Amennyiben nem lakni szeretnél az épületben, hanem befektetési céllal vásároltad, el- vagy kiadni szeretnéd, azt gondolhatod, hogy felesleges egy klíma, hiszen úgy sem te fogod élvezni ezt a komfortot, a pozitív hatásokat, amiket fentebb leírtunk, de gondolj csak bele, ez egy nagyon jó befektetés lehet. Egy kiépített korszerű klíma rendszert nagyban növelheti az ingatlan értékét, így profitálhatsz a befektetésedből. Hiszen sokkal könnyebben kérhetsz magas bérleti díjat, ha klímával rendelkezik az ingatlan, ugyanis egy kényelmes, és komfortos helyiségért szívesebben hagynak ott többet a bérlők, de nincsen máshogy az eladás esetében a vevők gondolkozásával sem.

 

Meggyőztünk, szeretnél klímát? Van egy nagyon jó ajánlatunk is: ha klímaszerelő, akkor csakis a Buda Klíma.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 Balaton-felvidék látnivaló

3 látnivaló a Balaton-felvidéken, ami téged is el fog varázsolni

Magyarország egyik legszebb része a Balalton-felvidék, ahol a kanyargó dimbek-dombok őrzik a nyugtát sosem találó magyar tenger hullámait. Erre a vidékre invitálunk most titeket, és mutatunk 3 olyan különleges helyszínt is itt, ami garantáltan el fog varázsolni titeket.  Jöjjön hát 3 csodaszép hely a Balaton-felvidék dűnéiről.

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!