Ismerd meg te is a hatékony fogyókúra titkát!

Tippek és trükkök a hatékony diétához


Hatásos fogyókúra

Te is jó ideje szeretnél megszabadulni néhány kilótól? Sok módszert, diétát, edzésformát kipróbáltál már, de nem volt tartós a végeredmény? 


A hatásos fogyókúra titka

 

Az, hogy valaki túlsúllyal küzd nem csak esztétikailag okozhat problémákat és önbizalmunkra hathat negatívan, hanem egészségi állapotunkat is nagyban befolyásolja. De a fogyás titka semmiképpen sem az, hogy koplalsz, hanem hogy komplett életmódváltásba kezdesz. Ebbe az életmódváltásba beletartozik a megfelelő étkezés és testmozgás és a megfelelő pihenés is egyaránt. A fogyókúrának csak és kizárólag ebben az esetben lesz tartós eredménye és kerülhetjük el a jojó effektust.

 

Létezik nagyon gyors és tartós eredmény?

 

Sajnos azt kell mondanom, hogy nem. Ennek több oka is van. Egyfelől a nagyon gyors fogyást ígérő módszerek többnyire nem egészségesek a szervezetnek, és hamar kialakulhat a jojó effektus, mivel hirtelen táplálék és energia megvonással járnak. Ezért a diéta végén (vagy lehet már közben is) kedvetlenek leszünk és falási rohamok törhetnek ránk. Másfelől ez a hirtelen megvonás pont hogy nem beindítja a fogyást, hanem a szervezeted pánikba esik és a zsírszövetekben elkezd raktározni, egyszóval felkészül az ínséges napokra.

 

Sajnos a hatásos fogyókúra érdekében csak az étkezésre ügyelni nem elegendő, fontos rendszeres testmozgással kiegészíteni. Kérd személyi edző segítségét, kezdj el futni, vagy bármi amit szívesen csinálnál. Ne feledd, mielőtt belevágsz egy komolyabb fogyókúrába életmódváltásba érdemes háziorvosoddal és egy személyi edzővel konzultálnod, hogy felmérjétek az egészségi állapotodat.

 

A hatásos mozgásokat akár otthon is végezheted, ha már van egy kis rutinod, de a nyújtásról se feledkezz meg! SMR henger vásárlással ezt könnyebbé teheted, ráadásul ezzel az ülőmunka ártalmait is csökkentheted. Találd meg a legjobb darabokat itt: masszázshenger vásárlás. 
 

Szerző: c

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!