Ismerd meg te is a hatékony fogyókúra titkát!

Tippek és trükkök a hatékony diétához


Hatásos fogyókúra

Te is jó ideje szeretnél megszabadulni néhány kilótól? Sok módszert, diétát, edzésformát kipróbáltál már, de nem volt tartós a végeredmény? 


A hatásos fogyókúra titka

 

Az, hogy valaki túlsúllyal küzd nem csak esztétikailag okozhat problémákat és önbizalmunkra hathat negatívan, hanem egészségi állapotunkat is nagyban befolyásolja. De a fogyás titka semmiképpen sem az, hogy koplalsz, hanem hogy komplett életmódváltásba kezdesz. Ebbe az életmódváltásba beletartozik a megfelelő étkezés és testmozgás és a megfelelő pihenés is egyaránt. A fogyókúrának csak és kizárólag ebben az esetben lesz tartós eredménye és kerülhetjük el a jojó effektust.

 

Létezik nagyon gyors és tartós eredmény?

 

Sajnos azt kell mondanom, hogy nem. Ennek több oka is van. Egyfelől a nagyon gyors fogyást ígérő módszerek többnyire nem egészségesek a szervezetnek, és hamar kialakulhat a jojó effektus, mivel hirtelen táplálék és energia megvonással járnak. Ezért a diéta végén (vagy lehet már közben is) kedvetlenek leszünk és falási rohamok törhetnek ránk. Másfelől ez a hirtelen megvonás pont hogy nem beindítja a fogyást, hanem a szervezeted pánikba esik és a zsírszövetekben elkezd raktározni, egyszóval felkészül az ínséges napokra.

 

Sajnos a hatásos fogyókúra érdekében csak az étkezésre ügyelni nem elegendő, fontos rendszeres testmozgással kiegészíteni. Kérd személyi edző segítségét, kezdj el futni, vagy bármi amit szívesen csinálnál. Ne feledd, mielőtt belevágsz egy komolyabb fogyókúrába életmódváltásba érdemes háziorvosoddal és egy személyi edzővel konzultálnod, hogy felmérjétek az egészségi állapotodat.

 

A hatásos mozgásokat akár otthon is végezheted, ha már van egy kis rutinod, de a nyújtásról se feledkezz meg! SMR henger vásárlással ezt könnyebbé teheted, ráadásul ezzel az ülőmunka ártalmait is csökkentheted. Találd meg a legjobb darabokat itt: masszázshenger vásárlás. 
 

Szerző: c

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Ajándékozz egy romantikus wellness utazást párodnak

Wellness hétvége: a legjobb évfordulós ajándék!

Tanácstalan van, mit adj párodnak ajándékba évfordulótokra, esetleg születésnapja lesz, vagy csak úgy meg akarod lepni? Nincs is jobb, minthogy egy kis együtt töltött időt ajándékozol neki. Egy romantikus wellness hétvégének nemcsak, hogy nagyon fog örülni párod, de kapcsolatotokra is jó hatással lesz egy közös kikapcsolódás.

Így újítsd meg idén nyáron a ruhatárad: az online ruha rendelés trükkjei

Így újítsd meg idén nyáron a ruhatárad: az online ruha rendelés trükkjei

Idén nyáron a járványhelyzetre való tekintettel sokan kerülik a boltokba járást. Szerencsére az online rendelés nagyon elterjedt, így nem kell nélkülöznöd a nyár legszebb darabjait! Mutatjuk, mire érdemes ügyelni, ha online rendelnél. 

Így válaszd ki a megfelelő helyszínt rendezvényedhez

A tökéletes rendezvény alapja a tökéletes rendezvényhelyszín

Bármilyen alkalomról is legyen szó, családi vagy üzleti, évforduló, ballagás, születésnap, eljegyzés vagy esküvő, egy tökéletesen megválasztott rendezvényhelyszín nélkül, nem lehet tökéletes egyetlen esemény sem! Minden rendezvényhelyszín alapját az adja, hogy hol tartják, ezért nagyon fontos a jó választás. Ezeket a szempontokat kell figyelembe venni!