a szobabiciklizés pozitív hatásai: 5 ok, amiért hasznos szoba biciklizni

A szobabiciklizés pozitív hatásai


a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.


#1: Segít a fogyásban

A biciklizés egy nagyon jó sport, ami segít a fogyás beindításában, a felesleg hatékony eltüntetésében. A szobabiciklizés közben csak úgy égnek a kalóriák, és közben még akár kedvenc sorozatodat is nézheted. 1 kg súly leadásához hetente legalább 3x1 órát kell tekerned szobakerékpárodon, lehetőleg magasabb fokozatban.

 

#2: Kíméli az ízületeket

A szobabicikli nemcsak egy nagyon jó sporteszköz, hanem igen hatékony rehabilitációs eszköz is egyben. Nagyon jól alkalmazható térd- vagy bokaficamot követően, mivel nagyon kíméletes az ízületekkel, és nem terheli nagyon a lábat.  A használata előtt, azért nem árt orvosi szakvéleményt kérni!

 

#3: Nagyon jó izomerősítő

A fogyáson és a rehabilitáción túl izomerősítő edzésformaként is nagyon jó választás a szobabiciklizés. nemcsak a láb-, comb- és farizmok formálására alkalmas, hanem hatással van hát-, has- és karizmaidra is! A test alsó részének izmai folyamatosan dolgoznak a szobakerékpározás közben, a has és a hát izmai segítenek megőrizni a helyes testtartást, valamint a kar izmait is igénybe kell venned, miközben tekersz, habár ezek közel sem akkora terhelést kapnak, mint a lábak.

 

#4: A szívre is jó hatással van

Bármilyen sporttevékenység nagyon egészséges, de a szobabiciklizés különösen, mert a fent leírt dolgok mellett még a szívre is nagyon jó hatással van. A szobakerékpár pozitív hatásai segítenek elkerülni a különféle szív- és érrendszeri betegségeket, valamint csökkentik a stroke veszélyét is.

 

#5: Csökkenti a koleszterinszintedet

A szobabicikli rendszeres használatával a koleszterinszintedet is csökkentheted, ami nagyon fontos az egészséged megőrzése érdekében, ezért érdemes kipróbálnod!
Ha sikerült meggyőznünk a szobabiciklizés mellett, akkor ide kattintva szerezd be sajátodat: szobakerékpár vásárlás!

 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

konferencia szervezés hatékonyan

Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!

Konferencia megszervezésével bíztak meg? Szeretnéd h minden zökkenőmentes lenne, és sikeresen lebonyolíthatnád a szakmai eseményt, amiről jól tudod, hogy egyáltalán nem olyan könnyű? Ne aggódj segítünk néhány hasznos tanáccsal!

esztétikus fogkorrekció típusai

A fogakat esztétikusan is lehet korrigálni, pótolni – Mutatjuk hogyan!

Az orvostudomány fejlődésének köszönhetően ma már olyan esztétikus megoldásokkal lehet pótolni, illetve korrigálni a rossz, és hiányos fogakat, hogy nemhogy észrevehetetlen lesz a különbség, az eredmény jobb lesz, mint az eredeti. A minőségi fogpótló anyagok nagyon természetesek, nem mesterkélten fehérek, hanem a csont, azaz fog színével megegyezőek. Így lehet esztétikusan pótolni, korrigálni a fogakat!   

A legszebb idézetek esküvői meghívókra

A legszebb idézetek esküvői meghívókra

A legideálisabb, legszebb, legkülönlegesebb esküvői idézet megtalálása nem egyszerű feladat. Mi kerüljön a meghívóra, ami kifejezi a szerelmeteket, csodásan hangzik, és mutat? Segítünk! Mutatunk néhány igen különleges esküvői idézetet!