3 belföldi nyaralás ötlet: 3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva (2020)

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban


Belföldi nyaralás tippek

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!


#1: A jó öreg Balaton

Idén erősen ajánlott a tengerpartot a magyar tenger partjára cserélni. Ne bánkódjatok, hiszen a Balaton is van olyan csodálatos, izgalmas, különleges, mint némelyik tengerpart. Megannyi programlehetőség van itt is, mi a Balaton-felvidéket ajánljuk a leginkább, hiszen itt tényleg nagyon sok mindent lehet csinálni. Foglaljatok szállást a vidék középpontjában található ajkai négycsillagos wellness hotelben, a Kristály Hotelben, töltődjetek fel a wellness részlegen, és fedezzétek fel a csodálatos környéket!

 

#2: Fel a hegyekbe!

Hát hegyekből sem vagyunk valami nagy hatalom, mit ne mondjunk, de ennek talán még örülni is lehet, amikor éppen nagyléptekben tartunk egy-egy csúcsot meghódítani a maradék erőnkkel. Válasszátok akármelyik hegységet, a Mátrát, a Mecsetet, a Bükköt, vagy esetleg a Balatoni Tanúhegeket, hódítsatok meg egy-egy csúcsot, és piknikezettek egyet a hűsítő fák lombjai alatt a csodás panorámát szemlélve!

 

#3: Velence

Bár a magyarok igazi kedvence a Balaton, a Velencei tavat sem lehet kihagyni a felsorolásból. Kisebb, csendesebb, kevesebb programmal, de néha ez inkább jó, mintsem, hogy rossz. Igazából a Velencei tónak is meg van a maga bája, a sajátos hangulatvilága, a természetessége, és ami külön mellette szól, hogy a víz melegebb, és a fővárosból is közelebb van, ami határozottan nagyon jó, mert sok-sok vonatozást, vagy dugóban ülést meg lehet spórolni ennek köszönhetően!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

konferencia szervezés hatékonyan

Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!

Konferencia megszervezésével bíztak meg? Szeretnéd h minden zökkenőmentes lenne, és sikeresen lebonyolíthatnád a szakmai eseményt, amiről jól tudod, hogy egyáltalán nem olyan könnyű? Ne aggódj segítünk néhány hasznos tanáccsal!

esztétikus fogkorrekció típusai

A fogakat esztétikusan is lehet korrigálni, pótolni – Mutatjuk hogyan!

Az orvostudomány fejlődésének köszönhetően ma már olyan esztétikus megoldásokkal lehet pótolni, illetve korrigálni a rossz, és hiányos fogakat, hogy nemhogy észrevehetetlen lesz a különbség, az eredmény jobb lesz, mint az eredeti. A minőségi fogpótló anyagok nagyon természetesek, nem mesterkélten fehérek, hanem a csont, azaz fog színével megegyezőek. Így lehet esztétikusan pótolni, korrigálni a fogakat!   

A legszebb idézetek esküvői meghívókra

A legszebb idézetek esküvői meghívókra

A legideálisabb, legszebb, legkülönlegesebb esküvői idézet megtalálása nem egyszerű feladat. Mi kerüljön a meghívóra, ami kifejezi a szerelmeteket, csodásan hangzik, és mutat? Segítünk! Mutatunk néhány igen különleges esküvői idézetet!