3 belföldi nyaralás ötlet: 3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva (2020)

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban


Belföldi nyaralás tippek

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!


#1: A jó öreg Balaton

Idén erősen ajánlott a tengerpartot a magyar tenger partjára cserélni. Ne bánkódjatok, hiszen a Balaton is van olyan csodálatos, izgalmas, különleges, mint némelyik tengerpart. Megannyi programlehetőség van itt is, mi a Balaton-felvidéket ajánljuk a leginkább, hiszen itt tényleg nagyon sok mindent lehet csinálni. Foglaljatok szállást a vidék középpontjában található ajkai négycsillagos wellness hotelben, a Kristály Hotelben, töltődjetek fel a wellness részlegen, és fedezzétek fel a csodálatos környéket!

 

#2: Fel a hegyekbe!

Hát hegyekből sem vagyunk valami nagy hatalom, mit ne mondjunk, de ennek talán még örülni is lehet, amikor éppen nagyléptekben tartunk egy-egy csúcsot meghódítani a maradék erőnkkel. Válasszátok akármelyik hegységet, a Mátrát, a Mecsetet, a Bükköt, vagy esetleg a Balatoni Tanúhegeket, hódítsatok meg egy-egy csúcsot, és piknikezettek egyet a hűsítő fák lombjai alatt a csodás panorámát szemlélve!

 

#3: Velence

Bár a magyarok igazi kedvence a Balaton, a Velencei tavat sem lehet kihagyni a felsorolásból. Kisebb, csendesebb, kevesebb programmal, de néha ez inkább jó, mintsem, hogy rossz. Igazából a Velencei tónak is meg van a maga bája, a sajátos hangulatvilága, a természetessége, és ami külön mellette szól, hogy a víz melegebb, és a fővárosból is közelebb van, ami határozottan nagyon jó, mert sok-sok vonatozást, vagy dugóban ülést meg lehet spórolni ennek köszönhetően!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 Balaton-felvidék látnivaló

3 látnivaló a Balaton-felvidéken, ami téged is el fog varázsolni

Magyarország egyik legszebb része a Balalton-felvidék, ahol a kanyargó dimbek-dombok őrzik a nyugtát sosem találó magyar tenger hullámait. Erre a vidékre invitálunk most titeket, és mutatunk 3 olyan különleges helyszínt is itt, ami garantáltan el fog varázsolni titeket.  Jöjjön hát 3 csodaszép hely a Balaton-felvidék dűnéiről.

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!