Hogyan lepheted meg a ballagó diákot? Meglepetés vacsora ajándékba!

Ballagási meglepetések


Lepd meg a ballagót egy vacsorával

Egyre inkább divattá válik, hogy az iskolából elballagó diákot a szerettei és családtagjai valamilyen meglepetéssel ajándékozzák meg. De mi legye ez a meglepetés?


Általában valamilyen tárgyi ajándékot szoktak kapni a ballagók a rengeteg csokor és lufi mellé, amikor végre elhagyják az iskolájukat. De egyre inkább megfigyelhető, hogy egyre nagyobb és nagyobb ajándékokkal lepjük meg  aballagókat mint régen. De mis is lehet a tökéletes ajándék.

 

A legnagyobb kedvenc – nem véetlenül – álatlában a különböző gravírozott tollak, főleg azoknak, akik érettségi előtt állnak. A szülők szeretnék, ha kis csemetéjük valamilyen kabalával indulna neki az élet nagy megmérettetéseinek, ezzel edig egy kis megnyugvást tusnak hozni a stresszes szituációkba.

 

A tollak mellett a nagy sláger az ékszer is. Valamilyen drágább, márkás karóra, értékes és szép nyaklánc vagy karkötő, esetleg fülbevalót adnak a fiataloknak. Ezek az ajándékok is azért örök klasszikusok, mivel egy ünnepségre, vagy jeles eseményre a gyerekek felvehetik a kapott kiegészítőt, így használatba kerülnek és nem csak porosodnak a polcon.

 

Ami még nagyon remek ajándék ötlet lehet, ha meglepjük a ballagót egy meglepetés vacsorárval vagy ebéddel. Hívhatunk hozzá barátokat, családtagokat. Mivel ünneplésről van szó, így az étel amúgy is elengedhetetlen kelléke a ballagásnak, ráadásul összegyűlve remek ézés, hogy sok mindenki osztozik az örömünkben, sikerünkben.

Szerző: vd

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Legyen több vevőd az online marketing segítségével

Vevőszerzés egyszerűen, lépésről lépésre

Mi minden cég vagy vállalkozás tulajdonosának célja? Hogy többen vásárolják meg terméküket, vegyék igénybe szolgáltatásukat. Ha ismered ezt az érzést, de nem tudod, hogyan erősíthetnéd tovább a pozíciódat, egy online marketing stratégiára van szükséged.

Takarítás építkezés után egyszerűbben mint valaha

Takarítás építkezés után könnyedén

Az építkezések sajnos nagyon sok szennyeződéssel járnak, melyek az építési folyamatok után nem tűnethetők el maradéktalanul. Ha építkezésbe kezdetek, mindenképpen ügyeljetek rá, hogy megtervezzétek jó előre a takarítási folyamatokat, így sok fejtöréstől kímélhetitek meg magatokat. 

 

Keress pénzt online!

Így kereshetsz pénzt online 2018-ban!

Ma már számos új módja van annak, hogyan kereshetünk pénzt. Az internet elterjedésének köszönhetően már könnyen lehet olyan munkákat találni, amelyek otthonról is végezhetőek, így rengeteg fejfájástól szabadulhatunk meg, ami a munkába járással járna.