Hogyan lepheted meg a ballagó diákot? Meglepetés vacsora ajándékba!

Ballagási meglepetések


Lepd meg a ballagót egy vacsorával

Egyre inkább divattá válik, hogy az iskolából elballagó diákot a szerettei és családtagjai valamilyen meglepetéssel ajándékozzák meg. De mi legye ez a meglepetés?


Általában valamilyen tárgyi ajándékot szoktak kapni a ballagók a rengeteg csokor és lufi mellé, amikor végre elhagyják az iskolájukat. De egyre inkább megfigyelhető, hogy egyre nagyobb és nagyobb ajándékokkal lepjük meg  aballagókat mint régen. De mis is lehet a tökéletes ajándék.

 

A legnagyobb kedvenc – nem véetlenül – álatlában a különböző gravírozott tollak, főleg azoknak, akik érettségi előtt állnak. A szülők szeretnék, ha kis csemetéjük valamilyen kabalával indulna neki az élet nagy megmérettetéseinek, ezzel edig egy kis megnyugvást tusnak hozni a stresszes szituációkba.

 

A tollak mellett a nagy sláger az ékszer is. Valamilyen drágább, márkás karóra, értékes és szép nyaklánc vagy karkötő, esetleg fülbevalót adnak a fiataloknak. Ezek az ajándékok is azért örök klasszikusok, mivel egy ünnepségre, vagy jeles eseményre a gyerekek felvehetik a kapott kiegészítőt, így használatba kerülnek és nem csak porosodnak a polcon.

 

Ami még nagyon remek ajándék ötlet lehet, ha meglepjük a ballagót egy meglepetés vacsorárval vagy ebéddel. Hívhatunk hozzá barátokat, családtagokat. Mivel ünneplésről van szó, így az étel amúgy is elengedhetetlen kelléke a ballagásnak, ráadásul összegyűlve remek ézés, hogy sok mindenki osztozik az örömünkben, sikerünkben.

Szerző: vd

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Tombol az esküvőszezon: ilyen alkalmi ruhát válassz Plus Size lányként!

Tombol az esküvőszezon: ilyen alkalmi ruhát válassz Plus Size lányként!

Már javában tombol a nyár és az esküvőszezon, biztosak vagyunk benne, hogy köztetek is sokan kaptatok meghívót egy-egy ilyen jeles napra – vagy épp küldtetek ki ti magatok. Egy esküvőn pedig illik csinosan, elegánsan megjelenni – de hogyan érdemes ezt kivitelezni egy Plus Size lánynak?

Egy drón, ami közelebb hozza a tájat: a DJI Mavic 2 ZOOM

Egy drón, ami közelebb hozza a tájat: a DJI Mavic 2 ZOOM

Az elmúlt évek során egyre több ember csatlakozott a drónos közösséghez, ami nem is csoda. A drónozás, a drónfelvételek készítése rendkívül izgalmas és kreatív hobbi, amit a legtöbben szívesen csinálnánk amellett, hogy kiváló üzleti lehetőségek is akadnak a témában. 

Akár baráti körödben, vagy éppen a családodban készültök egy kislány születésnapi zsúrjára, esetleg a Te gyermeked ovis társa, kisbarátja kerül megünneplésre, az ajándékvásárlás nem mindig egyszerű feladat. Mutatjuk, mi alapján érdemes kiválasztani a töké

Hogyan válasszunk ajándékot egy kislánynak?

Akár baráti körödben, vagy éppen a családodban készültök egy kislány születésnapi zsúrjára, esetleg a Te gyermeked ovis társa, kisbarátja kerül megünneplésre, az ajándékvásárlás nem mindig egyszerű feladat. Mutatjuk, mi alapján érdemes kiválasztani a tökéletes ajándékot!