Hogyan lepheted meg a ballagó diákot? Meglepetés vacsora ajándékba!

Ballagási meglepetések


Lepd meg a ballagót egy vacsorával

Egyre inkább divattá válik, hogy az iskolából elballagó diákot a szerettei és családtagjai valamilyen meglepetéssel ajándékozzák meg. De mi legye ez a meglepetés?


Általában valamilyen tárgyi ajándékot szoktak kapni a ballagók a rengeteg csokor és lufi mellé, amikor végre elhagyják az iskolájukat. De egyre inkább megfigyelhető, hogy egyre nagyobb és nagyobb ajándékokkal lepjük meg  aballagókat mint régen. De mis is lehet a tökéletes ajándék.

 

A legnagyobb kedvenc – nem véetlenül – álatlában a különböző gravírozott tollak, főleg azoknak, akik érettségi előtt állnak. A szülők szeretnék, ha kis csemetéjük valamilyen kabalával indulna neki az élet nagy megmérettetéseinek, ezzel edig egy kis megnyugvást tusnak hozni a stresszes szituációkba.

 

A tollak mellett a nagy sláger az ékszer is. Valamilyen drágább, márkás karóra, értékes és szép nyaklánc vagy karkötő, esetleg fülbevalót adnak a fiataloknak. Ezek az ajándékok is azért örök klasszikusok, mivel egy ünnepségre, vagy jeles eseményre a gyerekek felvehetik a kapott kiegészítőt, így használatba kerülnek és nem csak porosodnak a polcon.

 

Ami még nagyon remek ajándék ötlet lehet, ha meglepjük a ballagót egy meglepetés vacsorárval vagy ebéddel. Hívhatunk hozzá barátokat, családtagokat. Mivel ünneplésről van szó, így az étel amúgy is elengedhetetlen kelléke a ballagásnak, ráadásul összegyűlve remek ézés, hogy sok mindenki osztozik az örömünkben, sikerünkben.

Szerző: vd

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!