3 apró, de fontos lépés az ellenállhatatlan mosolyhoz

3 apró, de fontos lépés az ellenállhatatlan mosolyhoz


3 fontos lépés az ellenállhatatlan mosolyhoz

Ki szeretne ragyogó mosolyt? Mindenki! A fogak szépsége bizony nemcsak egészségügyi szempontokból fontos (bár abból is nagyon), hanem megjelenésünk miatt is. Egy fehéren ragyogó fogsor legalább annyira, hanem jobban mutat, mint egy szépen megcsillanó ékszer. Téged is érdekel, mi mindent tehetsz fogaid egészségéért és szépségéért, az ellenálhatatlanul ragyogó mosolyért? Mutatjuk!


Figyelj az étkezésre!

Biztosan te is hallottad már, hogyha sok kávét iszol, akkor besárgulnak a fogaid a sok koffein miatt, és ugyanez igaz a teára is? Gondoltad volna, hogy olyan ételek is vannak, amik kifejezetten jót tesznek a fogaidnak? Tisztító hatásuknak köszönhetően, ha sokat fogyasztasz ezekből az élelmiszerekből, akkor sokkal egészségesebb és fehérebb is lesz a fogsorod. Mikről van szó pontosan? Ilyen ételek például az alma, az uborka, a zeller, vagy éppen a sárgarépa. Ha étkezés után nincs lehetőséged fogat mosni, akkor egyél egy almát, és megteszi hatását!

 

Cserélj fogkefét!

Az egészséges fogak alapja a megfelelő szájhigiénia, a fogak megfelelő tisztítása, gondolom ezzel mindenki tisztában van, így nem is kell külön felhívnunk a figyelmet arra, hogy naponta többször ajánlott alaposan fogat mosni, melynek során alaposan minden felületet (a nyelvet) is meg kell tisztítani. Azonban nagyon sokan hajlamosak megfeledkezni egy az apróságról: egy-egy fogkefét bizony-bizony nem örök életre gyártanak le. Nem elég évente egyszer új fogkefét venni, legalább 2-3 havonta cserélni kell! Különben fogmosáskor csak baktériumokat viszünk a szájunkba, illetve a sörték elhasználódása miatt a fogmosás sem lesz olyan hatékony, mintha egy új fogkefével végeznénk!

 

Járj rendszeres ellenőrzésre!

Még akkor is el kell menni fogorvoshoz évente legalább egyszer, ha nem tapasztalsz semmiféle problémát, nemhogy akkor, ha érzékenyek a fogaid, gyulladt az ínyed, esetleg fájdalmat érzel. Arról nem is beszélve, hogy egy minőségi fogászat, mint a Rosental csodákra képes. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!

szaunát építeni otthonra tippek

Ezért a 3 dologért nagyon megéri szaunát építteteni otthonra

Már egészen régóta érdekel a gondolat, hogy építtess egy szaunát az otthonodba? Engedd meg nekünk, hogy meggyőzzünk róla, hogy bele is vágj, hiszen annyira jó dolog!