3 ok, amiért érdemes klímát szereltetni

3 ok, amiért érdemes klímát szereltetni


Klíma előnyei

Sokan azt gondolják, hogy klímát szereltetni luxus, pedig manapság már egyáltalán nem számít annak, sőt, akár még spórolni is lehet vele. Bár elismerjük, hogy ez egy nagy, és költséges beruházás, nagyon hasznos tud lenni, és könnyen meg is térülhet. Lássunk is 3 nyomós okot, amiért megéri neked is belevágnod egy klíma telepítésébe.


#1. Befeketés

Ha befektetési céljaid vannak az épülettel, akár kiadni, akár eladni szeretnéd, akkor mindenképpen érdemes meggondolnod, hogy kiépítsd a klíma rendszert hiszen ez növelheti az ingatlan értékét, így profitálhatsz a befektetésedből. Gondolj csak bele, sokkal könnyebben kérhetsz magas bérleti díjat, ha klímával rendelkezik az ingatlan, hiszen egy kényelmes, és komfortos helyiségért szívesebben hagynak ott többet a bérlők, és ugyanez a helyzet az eladás esetében a vevők gondolkozásával is.

 

#2. Spórolás

Sokan azt gondolják, hogy a klíma beszerelése költséges, és emellett még fenntartani is költséges, és valóban gondoskodni kell a megfelelő karbantartásról, valamint az elején egy nagyobb összeget jelent a beszerelés, de az igazság az, hogy egy modern, inverteres, hűtésre és fűtésre alkalmas klímával még akár spórolni is lehet, hiszen a téli fűtési szezonban nem kell használni a gázt.

 

#3. Egészségügyi előnyök

Persze az elsődleges szempont az üzleten, pénzügyi előnyök előtt, az egészség. Vannak esetek, amikor egészségiFejléc 2leg is indokolt egy klíma beszerelése, hiszen a lakásban a nagy meleg nagyon megterhelheti a szervezetet, főleg idősek, és krónikus betegek esetén veszélyes, de egy fiatal, egészséges szervezetet is megviselhet ez forró lakás, amit nem lehet megfelelően szellőztetni, hűteni. 

 

Ha szeretnéd, te is élvezni a klíma előnyeit, akkor szereltesd be saját klíma berendezésedet, keresd a BudaKlíma szakértő csapatát itt: klímaszerelé.

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

fontos szervezése tippek esküvőhöz

5 tipp, hogy valóban tökéletes legyen a Nagy Napotok!

A Nagy Nap, még a nevét is nagy betűvel írjuk… Egy nagyon különleges esemény, amire, ha egy kis szerencsénk van egy életben egyszer kerül sor. Hogyan lesz valóban tökéletes? Most adunk 5 tippet, ami segíthet benne!

nyaralás előtti teendőlista

A tökéletes nyaralás előtti teendőlista

Hamarosan itt a nyár, a nyaralások ideje. Már mi is alig várjuk, hogy csobbanhassunk egyet valamelyik tengerben, esetleg a magyar tenger partján, süttessük magunkat a napon, vagy megmásszuk valamelyik hegyet, felfedezzünk egy izgalmas város, és kipihenjük magunkat. De mielőtt mind ebbe belevágnánk, annak érdekében, hogy tényleg gondtalanul teljen a vakáció néhány kötelezettségünknek eleget kell, hogy tegyünk. Erről célszerű egy teendőlistát készíteni!

virágok jelentése az esküvőkön

Ezt jelentik a különböző virágok az esküvőkön

A virágok az esküvők elengedhetetlen kellékei. Virágokkal egy-egy esküvőn nemcsak esküvői csokor formájában, hanem asztaldíszek, dekoráció, sziromszórás formájában is találkozhatunk. Mutatósak, szépek, feldobják a hangulatot, de vajon mit jelentenek a különböző virágok? Most ennek jártunk utána!