3 ok, amiért érdemes klímát szereltetni

3 ok, amiért érdemes klímát szereltetni


Klíma előnyei

Sokan azt gondolják, hogy klímát szereltetni luxus, pedig manapság már egyáltalán nem számít annak, sőt, akár még spórolni is lehet vele. Bár elismerjük, hogy ez egy nagy, és költséges beruházás, nagyon hasznos tud lenni, és könnyen meg is térülhet. Lássunk is 3 nyomós okot, amiért megéri neked is belevágnod egy klíma telepítésébe.


#1. Befeketés

Ha befektetési céljaid vannak az épülettel, akár kiadni, akár eladni szeretnéd, akkor mindenképpen érdemes meggondolnod, hogy kiépítsd a klíma rendszert hiszen ez növelheti az ingatlan értékét, így profitálhatsz a befektetésedből. Gondolj csak bele, sokkal könnyebben kérhetsz magas bérleti díjat, ha klímával rendelkezik az ingatlan, hiszen egy kényelmes, és komfortos helyiségért szívesebben hagynak ott többet a bérlők, és ugyanez a helyzet az eladás esetében a vevők gondolkozásával is.

 

#2. Spórolás

Sokan azt gondolják, hogy a klíma beszerelése költséges, és emellett még fenntartani is költséges, és valóban gondoskodni kell a megfelelő karbantartásról, valamint az elején egy nagyobb összeget jelent a beszerelés, de az igazság az, hogy egy modern, inverteres, hűtésre és fűtésre alkalmas klímával még akár spórolni is lehet, hiszen a téli fűtési szezonban nem kell használni a gázt.

 

#3. Egészségügyi előnyök

Persze az elsődleges szempont az üzleten, pénzügyi előnyök előtt, az egészség. Vannak esetek, amikor egészségiFejléc 2leg is indokolt egy klíma beszerelése, hiszen a lakásban a nagy meleg nagyon megterhelheti a szervezetet, főleg idősek, és krónikus betegek esetén veszélyes, de egy fiatal, egészséges szervezetet is megviselhet ez forró lakás, amit nem lehet megfelelően szellőztetni, hűteni. 

 

Ha szeretnéd, te is élvezni a klíma előnyeit, akkor szereltesd be saját klíma berendezésedet, keresd a BudaKlíma szakértő csapatát itt: klímaszerelé.

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni! 

3 Balaton-felvidék látnivaló

3 látnivaló a Balaton-felvidéken, ami téged is el fog varázsolni

Magyarország egyik legszebb része a Balalton-felvidék, ahol a kanyargó dimbek-dombok őrzik a nyugtát sosem találó magyar tenger hullámait. Erre a vidékre invitálunk most titeket, és mutatunk 3 olyan különleges helyszínt is itt, ami garantáltan el fog varázsolni titeket.  Jöjjön hát 3 csodaszép hely a Balaton-felvidék dűnéiről.

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!