étterem gyerekkel: 3 tipp, hogy nyugodtan mehess étterembe a gyerekekkel

3 tipp, hogy nyugodtan mehess étterembe a gyerekekkel


Gyerekkel étterembe

A gyerekekkel sohasem könnyű, legyenek akármennyire is jól neveltek, mindig a legrosszabbkor törik ki belőle a kis ördög, ennek eredménye pedig hangos hisztik, rohangálás a székek között, és törött tányérok lehetnek. Tudjuk, hogy ez te sem szeretnéd, éppen ezért adunk 3 szuper tippet, hogy hogyan menj gyerekkel étterembe.


#1: Keress megfelelő éttermet!

A titok nyitja, hogy olyan gyerekbarár éttermet válassz, ami fel van készülve a legkisebbek fogadására is. Mit értünk ez alatt? Nem elég az, ha van gyerekmenü, az is fontos, hogy legyen gyerekeknek kialakított rész, asztal, külön foglalkoztatók, játékok, színezők a várakozás idejére, illetve gyors kiszolgálás, nincsenek méregdrága kristálypoharak, hőfehér terítő. Jó szívvel tudjuk ajánlani a Pest-Buda éttermet, nézzétek meg itt: családias étterem Budapest!

 

#2: Fáraszd le a gyereket!

Tuti tipp: ha otthon lefárasztod, akkor nem lesz energiája rosszcsontkodni az étteremben! Ha egy kellemes szaladgálós, játszóteres délután után vagyunk, esetleg már végignéztük az összes állatot az állatkertben, akkor biztosak lehetünk abban, hogy már nem igen lesz kedve futkározni az étteremben a gyereknek, inkább rajzolgat, vagy színezget. De nem szabad túlzásba sem vinni, hiszen akkor előfordul, hogy nyűgös lesz!

 

#3: Sérülésveszély!

Fontos, hogy figyelj oda a sérülésveszélyre, vagyis az olyan veszélyes dolgokra, amik sérülést okozhatnak a gyereknek, asztalsarkok, szűk helyek, és maga a teríték és az evőeszközök is potenciális veszélyforrások. ezért is fontos gyerekbarát helyet keresni, ahol ezekre helyettünk is figyelnek. Ha esetleg mi szülőként, kérünk forró tányérban felszolgált fogást vagy bort, koktélt iszunk talpas pohárban, helyezzük a legtávolabb a babától ezeket az asztalon. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Ezért éri meg kútvízzel locsolnod

Te is gondolkoztál már azon, hogy idén nyáron kútvízzel locsolj? Ez jobb ötlet, mint hinnéd! A kútvízzel való locsolásnak több előnye is van, különösen összehasonlítva a városi vízellátással vagy az esővíz használatával. Lássuk, mik ezek pontosan!

Legjobb helyszínt osztálytalálkozóhoz

Így találd meg a tökéletes helyszínt osztálytalálkozódhoz!

Az osztálytalálkozó egy nagyon fontos esemény, ezért az is fontos, hogy sikerüljön egy jó helyszínt találni. Na de mégis hogyan? Mutatjuk, mit kell figyelembe venned, amikor helyszíneket keresgélsz osztálytalálkozóra. Íme néhány szempont, amelyeket érdemes figyelembe venni a helyszín kiválasztásakor:

konferencia szervezés hatékonyan

Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!

Konferencia megszervezésével bíztak meg? Szeretnéd h minden zökkenőmentes lenne, és sikeresen lebonyolíthatnád a szakmai eseményt, amiről jól tudod, hogy egyáltalán nem olyan könnyű? Ne aggódj segítünk néhány hasznos tanáccsal!