étterem gyerekkel: 3 tipp, hogy nyugodtan mehess étterembe a gyerekekkel

3 tipp, hogy nyugodtan mehess étterembe a gyerekekkel


Gyerekkel étterembe

A gyerekekkel sohasem könnyű, legyenek akármennyire is jól neveltek, mindig a legrosszabbkor törik ki belőle a kis ördög, ennek eredménye pedig hangos hisztik, rohangálás a székek között, és törött tányérok lehetnek. Tudjuk, hogy ez te sem szeretnéd, éppen ezért adunk 3 szuper tippet, hogy hogyan menj gyerekkel étterembe.


#1: Keress megfelelő éttermet!

A titok nyitja, hogy olyan gyerekbarár éttermet válassz, ami fel van készülve a legkisebbek fogadására is. Mit értünk ez alatt? Nem elég az, ha van gyerekmenü, az is fontos, hogy legyen gyerekeknek kialakított rész, asztal, külön foglalkoztatók, játékok, színezők a várakozás idejére, illetve gyors kiszolgálás, nincsenek méregdrága kristálypoharak, hőfehér terítő. Jó szívvel tudjuk ajánlani a Pest-Buda éttermet, nézzétek meg itt: családias étterem Budapest!

 

#2: Fáraszd le a gyereket!

Tuti tipp: ha otthon lefárasztod, akkor nem lesz energiája rosszcsontkodni az étteremben! Ha egy kellemes szaladgálós, játszóteres délután után vagyunk, esetleg már végignéztük az összes állatot az állatkertben, akkor biztosak lehetünk abban, hogy már nem igen lesz kedve futkározni az étteremben a gyereknek, inkább rajzolgat, vagy színezget. De nem szabad túlzásba sem vinni, hiszen akkor előfordul, hogy nyűgös lesz!

 

#3: Sérülésveszély!

Fontos, hogy figyelj oda a sérülésveszélyre, vagyis az olyan veszélyes dolgokra, amik sérülést okozhatnak a gyereknek, asztalsarkok, szűk helyek, és maga a teríték és az evőeszközök is potenciális veszélyforrások. ezért is fontos gyerekbarát helyet keresni, ahol ezekre helyettünk is figyelnek. Ha esetleg mi szülőként, kérünk forró tányérban felszolgált fogást vagy bort, koktélt iszunk talpas pohárban, helyezzük a legtávolabb a babától ezeket az asztalon. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 tipp különleges esküvőhöz

3 tipp, hogy igazán különleges legyen az esküvőtök!

Az esküvő önmagában egy nagyon különleges alkalom, de azért van rá mód, hogy még a megszokottnál is különlegesebb legyen! Mutatunk is néhány olyan tippet, amivel ezt könnyedén elérhetitek. Legyen a ti Nagy Napotok is igazán különleges!

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!