étterem gyerekkel: 3 tipp, hogy nyugodtan mehess étterembe a gyerekekkel

3 tipp, hogy nyugodtan mehess étterembe a gyerekekkel


Gyerekkel étterembe

A gyerekekkel sohasem könnyű, legyenek akármennyire is jól neveltek, mindig a legrosszabbkor törik ki belőle a kis ördög, ennek eredménye pedig hangos hisztik, rohangálás a székek között, és törött tányérok lehetnek. Tudjuk, hogy ez te sem szeretnéd, éppen ezért adunk 3 szuper tippet, hogy hogyan menj gyerekkel étterembe.


#1: Keress megfelelő éttermet!

A titok nyitja, hogy olyan gyerekbarár éttermet válassz, ami fel van készülve a legkisebbek fogadására is. Mit értünk ez alatt? Nem elég az, ha van gyerekmenü, az is fontos, hogy legyen gyerekeknek kialakított rész, asztal, külön foglalkoztatók, játékok, színezők a várakozás idejére, illetve gyors kiszolgálás, nincsenek méregdrága kristálypoharak, hőfehér terítő. Jó szívvel tudjuk ajánlani a Pest-Buda éttermet, nézzétek meg itt: családias étterem Budapest!

 

#2: Fáraszd le a gyereket!

Tuti tipp: ha otthon lefárasztod, akkor nem lesz energiája rosszcsontkodni az étteremben! Ha egy kellemes szaladgálós, játszóteres délután után vagyunk, esetleg már végignéztük az összes állatot az állatkertben, akkor biztosak lehetünk abban, hogy már nem igen lesz kedve futkározni az étteremben a gyereknek, inkább rajzolgat, vagy színezget. De nem szabad túlzásba sem vinni, hiszen akkor előfordul, hogy nyűgös lesz!

 

#3: Sérülésveszély!

Fontos, hogy figyelj oda a sérülésveszélyre, vagyis az olyan veszélyes dolgokra, amik sérülést okozhatnak a gyereknek, asztalsarkok, szűk helyek, és maga a teríték és az evőeszközök is potenciális veszélyforrások. ezért is fontos gyerekbarát helyet keresni, ahol ezekre helyettünk is figyelnek. Ha esetleg mi szülőként, kérünk forró tányérban felszolgált fogást vagy bort, koktélt iszunk talpas pohárban, helyezzük a legtávolabb a babától ezeket az asztalon. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!

szaunát építeni otthonra tippek

Ezért a 3 dologért nagyon megéri szaunát építteteni otthonra

Már egészen régóta érdekel a gondolat, hogy építtess egy szaunát az otthonodba? Engedd meg nekünk, hogy meggyőzzünk róla, hogy bele is vágj, hiszen annyira jó dolog!